Sizce erkek arkadaşımın üstüne fazla mı gittim?

Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşıma doğum günü düzenledim geçenlerde yakın bir kız arkadaşı da vardı onu da çağırdık. Her neyse sevgilimin erkek arkadaşlarından biri bu kıza dedi ki ben yazın çeşmeye yanına geleceğim benim sevgilim de siz ikiniz bensiz buluşamazsınız dedi. Ben de baş başayken kızdım niye karışıyorsun falan dedim. İşte neyse eve gidelim dedi yolda ben konuşmak istemiyprum seninle pek dedim sinirliydim o an. Eve gidince de sordum tekrar neden öyle dedin diye önce şaka yaptım dedi sonra da dedi ki bu kız daha önce benim başka bir arkadaşımla sevgili oldu benim çocukla aram bozuldu dedi. Ben de iki söylediğin çelişiyor falan dedim üstüne gittim o da telefonu kıracağım şimdi dedi kapattı. Aynı gece annesi falan düştü ben de dedim artık yarın konuşuruz ayrılırsak ayrılırız sabaha bakalım givi bir şey yazdım benimle konuşmadı pek neyse sonra baktım bu kızın doğum günü hikayesini kendi hikayesinde paylaşmış bana da sabah demiş ki bu kadar çok kavga ettiğim biriyle anlaşamam diyip benden ayrıldı. Konuşalım tekrar barışalım dedim canım istemiyor seninle konuşmak dedi engelledi beni.

Sizce erkek arkadaşımın üstüne fazla mı gittim?