Kendisinin trilyon tane kız arkadaşı var bu konuda tek kelime dahi etmedim fazlasıyla yakın olmalarına rağmen ki normal karşıladım.
Lakin o erkek arkadaşımın fotoğrafını paylaştım diye demek bu yüzden bana neden soğuk yaptığın belli felan dedi
Kendisinin trilyon tane kız arkadaşı var bu konuda tek kelime dahi etmedim fazlasıyla yakın olmalarına rağmen ki normal karşıladım.
Lakin o erkek arkadaşımın fotoğrafını paylaştım diye demek bu yüzden bana neden soğuk yaptığın belli felan dedi
Yani haddime midir bilmiyorum ama gerek evrimsel gerek psikolojik gerek sosyolojik olarak baktığımızda erkek ve kadının çok fazla samimi olması iyi şeyler doğurmuyor. Bu erkek arkadaşına hak veriyorum demek değil yanlış anlaşılmasın zira kendisi çevresinde o kadar kız tutabiliyorsa seninde erkek tutma hakkın sonuna kadar olacaktır. Önce kendisini düzeltsin sonra senden bir şeyler beklesin bence.
Cevap
5Cevap
Belki senden hoşlanıyordur bu yüzden kıskanmıştır
Sizin gibi birinin bu kadar kı*ro bi sevgilisinin olması...
Kıro bi tip değil yani manken gibi bi çocuk ama şaşırdım
Kıro derken fiziğini değil zihnini kastettim sevgili tanrıçam... Tabii bizi keklemiyorsanız
Sevgilim değil fakat olay gerçek bu sorum trol değildi
"Bu" sorum trol değildi :D :D
Peki, daha çok soru sorun lütfen. Başka türlü iletişim kuramıyorum sizinle zaten.
Daha neler, saçmalamış. Gitsin mağarada yaşasın.
Kanıtlanmış bisey bi kizla bi erkeğin arkadaşlığı pek olmaz tecrübeme gorede olmaz ben arkadaşimla evlendim 😃
haklisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?