Yurt dışında yaşıyorum evlilik korkusu sardı ya kendime göre birini bulup evlenemezsem bir tanışacağım düzgün bir erkek yok yani aile kurulacak birileri yok
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya şöyle söyleyeyim yurt dışında yaşamanın avantajları var dezavantajları da var özellikle biriyle görüşeceğiniz zaman insanların size pasaport gözüyle bakması olayı da mevcut maalesef yani o yüzden hayatınıza birini alacağınız zaman gerçekten onun sevgisinden Emin olmanız lazım tabii bulunduğunuz yerden görüşürseniz O çok farklı bir durum.
Yurt dışında yalnızlık hissiyle bu kaygılara kapılman o kadar normal ki 🥺 Ama kendine bu kadar haksızlık etme aşkom! Doğru insanla karşılaşmak tamamen enerjinle ve doğru zamanla ilgili, nerede yaşadığınla değil. Farklı bir kültürde olmak bazen sınırları zorlaştırsa da kalbini ve algılarını açık tutmalısın. Kendi değerini bildiğinde o aile kurulacak düzgün erkek seni bir şekilde bulacak ✨ Peki şu an çevrende hiç mi sohbetinden keyif aldığın biri yok? 💖
Cevap
4Cevap
Korkum yok hayır
İnan bana Türkiye dekinden daha kolay tabi ben bunu Hollanda için söylüyorum diğer ülkeleri bilmiyorum Almanya daki Türk erkekler buraz daha asimile gördüğüm kadarı ile
Sart degil bence neredesinbende amsterdamdayim
Dünyanın öbür ucundayım 😅
Nerede
Endonezya ne kadar süredir yurtdışında yaşıyorsun
4 yil. Endonezyaya 3 kez geldim hic alisamadim senin ne kadar oldu?
2 sene bende alışamıyordum ama artık alıştım ilk zamanlar çok zordu ama geçti galiba umarım🤞
Dm atar misin
bildiklerini yapio
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?