Yabancı biriyle ilişkim var, ciddi düşünüyoruz. Yurt dışında evlilik durumunu nasıl yapmalıyım?

merhaba arkadaşlar benim almanyadan biriyle 2 yıla yakındır ilişkim var ciddi de düşünüyoruz bizi kaldığım özel yurtta ki alman kız arkadaşım tanıştırdı ama şöyle bir sorun var ben babam istediği için okuduğum eczacılık bölmünüden mezun olunca iş yeri açacaktık bana ama şimdi maalsef bunu istemiyorum ha size göre ne var evlen orada yap işi diyeceksinizi ailem yaşım daha genç diye izin vermez bu bir ve oğlan asker almanyada ailem de bu konularda hassas ne bileyim bel ki doktor ya da başka meslekten olsa sorun etmez gibi ama şimdi çocukta buraya gelecek ne yapsam diye düşünüyorum ben okuyacağı bölümü bile ailesi kararı ile seçen biriyim yani korkuyorum ilerisi de var bunun yurt dışına gitmek kolay değil aileden ayrılıp anlayacağınız çıkmazdayım yurt dışından evlilik yapan kişiler varsa bana akıl verin ne yapmalıyım asker olmasını ailem sorun eder biiyorum o ayrı sorun zaten buranın suyu mu çıktı der dışa kapalı bir ailem var sanırım her ne kadar eğitimimi destekleseler bile

Yabancı biriyle ilişkim var, ciddi düşünüyoruz. Yurt dışında evlilik durumunu nasıl yapmalıyım?