Ailem yabancı bir erkekle evlenmeme karşı cıkiyor nasıl olacak bilmiyorum?

Merhaba 29 yasindayim endustri muhendisiyim ozel bi sirkette calisiyorum. Ailemle yasiyorum gecen yil nişan attim evlenmek uzereydik ama bitirdim asla asilmayacak sorunlar girdi araya.
Sosyal medyadan guney koreli bi adamla tanistim 34 yasinda bi kac ay konustuk sonra buraya geldi 3 ,4 kez, oda orada muhendis samsung'un sirketlerinden birinde calisiyor Turkiyeye gelmek icin sirketine dilekce yazdi onaylanirsa direkt buraya gelecek onun icinde evlenmemiz gerekiyor, onaylanmazsa yeni iş bakacak. Geldiginde evlenicez her türlü onu seviyorum mutluyumda ama ailem karsi cikiyor yani babam 😒

Bende meslegim var, kac yasindayim kendi kararlarimi kendim verebilirim dedim. Trip atip rest cekti daha sonra dedem, babannem çıktı.. Her gun arayip sitem ediyorlar din konusunu one suruyorlar surekli acitasyon yapip agliyorlar. Yaşlı olduklari icin kırmak istemedigimden bisey demiyorum ama cok uzerime geliyorlar. Tabiki dedemler istemiyor diye vazgececek degilim ama babam benim icin cok onemli ve 2 yil once buyuk hastalik atlatti üzmekte istemiyorum, onu nasil ikna edicem bilmiyorum şubatin ortasında geldiginde tanistiricam nasil olacak bilmiyorum cok uzgunum😒

Ailem yabancı bir erkekle evlenmeme karşı cıkiyor nasıl olacak bilmiyorum?