Tüm düzenimi degıstirip evlenip başka bir ülkeye yerlesmek beni korkutuyor bu durumu yaşayan ya da önerisi olan var mi?

Merhaba , bi sevgilim var 3 yildir italyan 31 yasinda bende 28 yasindayim Turkiyedeydi bir sure ama gecici bir sureydi tabi gidip geldi cogu zaman ben Eskisehirde yasiyorum eskisehirliyim isim , ailem , arkadaslarim tüm yakinlarim tüm hayatim burada yani sadece 2 kez italyaya gittim onunla ailesiyle tanismak icin ve evlenmek istiyoruz artik ailem karsi degil olumlu ama tamamen tası taraği toplayip , isimi herseyimi birakip başka bir ülkeye yerleşmek ve uzun bir sure hiç yerleşik duzende olmayacagiz önce ingiltere sonra belki yine Türkiye ya da Italya bilemiyorum ben dogru duzgun bi işte calisamayacagim yani surekli degistiremeyecegime gore yillaridr insa ettigim bir isim var ondan vazgecmekte üzüyor beni.
Ama tabi ki sevgilimi cok seviyorum ama olacak olan bu ani degisiklikler ve özlem duygusu cok agir basiyor ailemide alip gitmek istiyorum o derece yani 😒Tabii bu imkansizda
Ne yapacagim bu duygu dusuncelerimi nasil bastiracagim bilmiyorum 😒😒
Tüm düzenimi degıstirip evlenip başka bir ülkeye yerlesmek beni korkutuyor bu durumu yaşayan ya da önerisi olan var mi?