Benimle para için birlikte olacak, bir sürü kadın var zaten, neden parayla elde edebileceğim biriyle kalkıp da evleneyim?
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Kanka hepsi öyle değil, para yedirirsen de öyle görürler ayrıca
Çoğunluğu öyle diyebiliriz
Ben erkekte iyi bir genetik arıyorum. Tipsiz adam önüme milyonları da serse umrumda olmaz.
Peki senin iyi bir genetiğin var mı?
Ortalama bir tipim doğurganlığım ve para kazanma potansiyelim var. Erkekten iyi genetik beklemem için en az onun kadar iyi olmam şart değil. Sperm ucuz birşeydir.
O mantıkla bakacak olursak , dünyada tek kadın sen değilsin. Bu söylediğin şeyler zaten birçok kadında var. Senin ne özelliğin vsr ki , senden üstün biri gelip seni tercih edecek?
Bunun lafını edip oturup kafa yoran birinin parası yoktur kesin
Param var ama ben karaktersiz biri değilim ki , onurumu ve şerefimi ayaklar altına alıp beni ATM olarak gören kadın ile evleneyim
Paraya bakma tipe bakma neye bakalım. Siz neye bakıyorsunuz kadında. Gelecek kuruyorsun o kişiyle ilerde çocuklarına nasıl hayat sunabilicek bunları düşünür kadın.
Tabi ki kişilik ve karakterine bakarsın , çok zengin kişileri gördük , içkici kumarcı ve hovarda idiler ve sonrasında yuva dağıldı ve annesi ve çocuğu perişan oldu
Her açıdan bakmak gerekiyor ama kızların maddiyatı kriter olarak eklemesi sizi ATM olarak gördüğünden değil. Ben çocuklarımın eksik büyümesini istemem mesela. Babam bizi nasıl büyüttüyse öyle olsunlar isterim çocuklarım da. O yüzden maddiyata da bakarım.
Ben sadece kişiliğe ve karaktere bakarım , tipe baktık güzel olan kızı seçtik , sonra beni aldattı yani güzellik önemli değil parada önemli değil çünkü para bir şekilde kazanılır merak etme , zengin olmuş ama gitmiş evinin rızkını dışarda yemiş zengin olmuş ama cimri olmuş , ailesine değilde akrabalarına yedirmiş , mesela babam öyle , evet zengin ama bize karşı cimri davranıyor ve kendi akrabalarına yediriyor
Akılsız olan insanlar sadede tipe ve paraya bakarlar
Haklısın insanı bütün olarak değerlendirmek gerekiyor. Benim babam da hem bize hem akrabaya yediriyor sağolsun ahhaha
Evlenme knk, parayla bir sürü kadınla birlikte olmaya devam et
Aşırı mantıklı bir seçenek
Evet tam sana layık seçenek
Para gelecek garantisidir maddi kayıtlarla kimse evlenmek istemez
Değildir , çok zengin gördüm gitti kumarda bütün paralar , zengin olmuş , gitmiş seni başka kadınlarla aldatmış ve onlarla parayı yemiş , ne anlamı var?
Kadınlar çok düz mantık düşünüyor
Beni elde edemezsin aç kuduz seni
25 yaşından sonra görüşürüz
Hepsi Öyle Değil Ki
Çoğunluk böyle
Öyle olmayınca sevmiyorsun ki
Ne alaka?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle düşünmen beni gerçekten çok üzdü çünkü gerçek sevgi kesinlikle parayla satın alınamaz 🥺 İlişkiyi sadece maddiyata bağlayan yanlış insanlarla karşılaşmış olabilirsin ama bu durum tüm kadınlar için geçerli değil. Kalpten bağ kurabileceğin, seninle iyi günde kötü günde duracak o doğru insanı bulduğunda her şey değişecek ✨ Peki sen bugüne kadar doğru kişiyi ararken duygulara mı yoksa kriterlere mi daha çok odaklandın?💖