Doganin kanunu bu erkek yapar kadin yer yeni duzen sacma kadin sadece evde oturmali calismamali cocuklariyla ilgilenmeli erkeklerde calisip para kazanmali asil simdiki duzen boktan bozuk carpici aile iliskileri turedi.
Elimdeki bangladesli somalili erkek isciler sabahtan aksama kadar calisiyor kopek gibi ailelerine karilarina cocuklarina para goturebilmek icin. yani sorun sende bence.
Erkek olarak sorumluligu sen alicaksin ama ssende haklisij Turkiyede hayat artik cok zor bir maasla kimse gecinemiyor o yuzden yeni duzen boktan diyorum.
Düşüncen cok saçma itici ben demiyorum hepsini sen yap ama adi üstünde kadin ve seni seviyor sen onu seviyorsun hayat müşterek elbette ama eger oyle birini istemiyorsan iş hayatı olan ve kendine yetebilir bir kadın seç gidip ev hanımı olabilecek kadin seçip calis demeyin
E neden bırakmış ozmn ya da kiz arkadasin olurken anlasaydın deseydin ben çalışan is hayatı olan kendi ayakları üzerinde duran benim cebimden geçirmeyen bir kadın istiyorum diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Doganin kanunu bu erkek yapar kadin yer yeni duzen sacma kadin sadece evde oturmali calismamali cocuklariyla ilgilenmeli erkeklerde calisip para kazanmali asil simdiki duzen boktan bozuk carpici aile iliskileri turedi.
Çarpık aile ilişkileri derken?
Elimdeki bangladesli somalili erkek isciler sabahtan aksama kadar calisiyor kopek gibi ailelerine karilarina cocuklarina para goturebilmek icin. yani sorun sende bence.
Hayır ben köpek olmak istemiyorum sorun bende değil...
Dogru duzen bu kadinin calisip para getirmesi dogru degil sonradan o para benim bu para benim davasi cikip bosanicaksiniz.
Erkek olarak sorumluligu sen alicaksin ama ssende haklisij Turkiyede hayat artik cok zor bir maasla kimse gecinemiyor o yuzden yeni duzen boktan diyorum.
Aslında kadınların ödeyecek parası var ama sahiplenme duygusunu yaşamak istedikleri için ödemeyi erkeğin yapmasını isterler
Ben sahiplenmek de istemiyorum. Köpek mi bunlar sahipleneyim?
Hayır, kadınlar sahiplenilmek istiyor yanlış yazdım
Aynı yere geliyor, bir kadına köpek muamelesi yapmak istemiyorum
O zaman köpek muamelesi görmek istemeyen kadın bul
E ne bekliyorsun ben anlamıyorum onunda çalışmasını falan mi
Evet çalıssın kendi masrafını çıkarsın...
Düşüncen cok saçma itici ben demiyorum hepsini sen yap ama adi üstünde kadin ve seni seviyor sen onu seviyorsun hayat müşterek elbette ama eger oyle birini istemiyorsan iş hayatı olan ve kendine yetebilir bir kadın seç gidip ev hanımı olabilecek kadin seçip calis demeyin
Çalışabilecek kadın ev hanımı olmak isteyince sorun yaşadım açıkçası...
Hi mesleği neydi eger mesleğini söyleyebilirsen yine bi fikir sunabilirim belki
Iş guvenliği uzmanıydı
E neden bırakmış ozmn ya da kiz arkadasin olurken anlasaydın deseydin ben çalışan is hayatı olan kendi ayakları üzerinde duran benim cebimden geçirmeyen bir kadın istiyorum diye
yo ben yapmıyorum sevgilimin parasının olup olmadığını bilirim yeri geldikçe ben almak isterim bir şeyleri onn için
Çünkü erkek = atm yerim sizi bbbdbd
Bi kadın parasiz kalabilir ama bi erkekte mutlaka para vardir dbbb
Yoksa?
Ya yoksa kiz arkds yapma zbsbsb
tamam öleyim
Şaka yaptim ya paragöz kizlardan uzak dur anlaisli kizlara denk gelirsn ins
Kimsenin yedeğini ödemek zorunda değilsin, enayi olma sen de.
Öyle kizlar ile olmayın sözde herkes kendi ödesin hesabını
Kimsenin yediğini içtiğini ödemek zorunda değilsiniz alman usulü denilen bir şey var
Kendini öyle gosterdigin icin
Ödemeyin sizde enayi misiniz? Öderseniz ödetirler.
Ödemiyorum zaten
Cunku canimiz oyle istiyor
Benim de canım öyle istiyor ama ödeyen yok
Olmaz tabi cunku sen erkeksin
Hani eşittik?
Hayir kandirdiksiz kolesiniz
oyleyiz