Teşekkürler 👍
Kadınlar, erkeklerle parası için mi evleniyor?
Teşekkürler 👍

Parasız erkek, kadına sorun mudur?
Erkekler kadını güzelliği için, kadınlar erkeği parası için tercih ediyor. Bu bir alışveriş meselesi olmuş. Alan razı veren razı bana laf düşmez kafasındayım artık. Çünkü ne desem diyeyim, onların bileceği iş. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Bak 18 yaşındaki aklımla bu soruyu cevaplıyor olsaydım (hoş simdinin 18i benden kurnaz ben de bir arıza olabilir) gerçekten sevginin yeterli olduğunu gerekirse birlikte el ele verilip dünyanın zengini olunmasa da en azından iki kişilik bir aileyi gecindirecek kadar kazanılır olduğunu söylerdim ama suanki aklımla emin ol para ve sevgiyi %50 50 tutarım çünkü hayat bazı şeyleri insanın kafasına vura vura öğretiyor ve laf aramızda oldukça da can yakıcı oluyor
Yorum için teşekkürler evine sahip çıkmayan eşle evlenmekle bunu bir tutman olmadı her erkek bir değil her kadında bir değil bence
Kesinlikle haklısın yüzde yüz haklıyım ya da. dogrusu budur diye demiyorum zaten haddim de değil öyle keskin bir bilgi söylemek ben kendimce doğru olduğunu dusundugumu yazdım 😊
Senin adına üzüldüm neden hep böyle oluyor adam tutumlu olur kadın savurgan olur sen gibi tutumlu kadının kocası savurgan oluyor neden ya😃
Aslında cidden benimkisi enaylk yiyen kadın benden mutlu arkadaş ben niye kendimi sıkıp sıkıntı çekiyorum ama yook illa o yürek bir sıkılacak evladının 30 sene sonrasında bir sakız alamayacagi bir parayı kenara koymak için yirtinmam gerekli akillanmam ben rahat her zaman batmistir 🤣
Aynen öyle valla deveye diken insanı miken yarar derler😃
O yüzden yiyici kadınlara kizmiyor takdir ediyoruz bundan sonra böyle 😅🤣
Hahah peki öyle olsun😃
Nasıl buldun sorularımı hepsi birbirinden ilginç 🤣
Güzel sorular gördüm şimdiye kadar öyle ergen ergen olan bir soru göremedim
Ergenlik sorusu tarzında bile olsa esprili komik düşündürücü olur benim sorularıma bir örnek işte bu
Kadınlar erkeklerden daha zeki sayılmalı mı? ↗ 😀😀
Vazgeçtim zaten dediğimden sıradakini gormemistim 😅🤣
Gizli soru zaten görmezsin hangi sıradaki soru o🤣🤣
Aman gormim zaten ben vatandaşlık görevimi yerine getirdim mecburi olanlarını benim için yeterli 🤣
Zahmet verdiysem kusura bakma özür dilerim komik sorularla esprili muhabbetler oluyor kimseyle mesajlaşmam soru cevap şeklinde takılıyorum sitede 😃
Estağfurullah benim için keyifliydi olmasa zaten direk kacardim bazı konularda dehşet usengecim
Çok ince düşüncelisin haz etmediğin soruya üşengeçlik bahanesiyle cevap vermiyorum diyorsun teşekkür ederim 😃
😁
Bu arada kahve yapcam diye ayağa kalktım incir. yiyip oturdum kararlılıkla benim gibi sakın olma 🤣
Zamanınızı almak istemem iyi geceler sohbet içn teşekkürler 🖐
Tamam olmam🤣🤣Gitmiyorsan soru cevap devam edelim mi😃
Olur daha burdayım ben uykum gelene kadar devam
Senin siteye sorduğun soru hiç yok mu 😃linkini at bende cevap vereyim😃
Benim tüm sorular gizli 🤣
Hem teklif senden geldiğine göre sen baslicaksin ay ben de şey sorarmisim hangi eşyasın🤣
Benimde gizli bazi sorularim
Evde spor yapmaya başladım spor salonuna verecek param yok sizde evde spor yapar mısınız? ↗
At gizliyse😃
Sanki o soruyu gördüm gibi hangi eşyasın sorusunu😃
Ben paylaşmadim be şakasına diyorum 😁🤣bu arada yasliligim belli olmasın diye demedim lakin ben soruyu burdan nasıl paylaşacağımı bilmiyorum hayrına aydınlat beni bı😁
Şimdi bu sorunun yazdigingoohle arama çubuğuna bak oradaki yazıya basılı tut kopyala çıkar kopyala yazannyerintikla sonra yorum yaptığın yazdığın yere basılı tut tikla yapıştır yazısı çıkar yapıştır baş kopyaladigin link yapışır gönderirsin
AA benim bildiğim yolmus ya bu ben olmaz diye seettiydim dj bı denim 😁
Oo becerdim 😁
Sorular güzel 👍
Tisikkirlir ifinim 😁
Rica ederim efenim😄
17 yaşında başımdan geçen bir anıyı soru olarak çok önceden siteye sormustum yanlış anlamandan korkarak yinede sormak istiyorum soruya bak🤣
Evlerinde yatılı misafir varken ev sahibi eşlerin seks yapmasını doğru buluyor musunuz? ↗
Şu yazı her şeyi anlatıyor aslında. Tabii herkesi aynı kefeye koymuyorum ama böyle insanlar da var maalesef. Maddiyat bitti mi ilişkiler de, evlilikler de bitiyor. Beraber çalışıp üstesinden gelelim mantığı artık yok gibi. Olan çocuklara oluyor ben onlar için üzülüyorum.
Gözlemdiğim kadarıyla kadınlar gösterişi seviyor. Sevgi saygı önemli gibi görünse de kimse fakir birisine saygı ve sevgi duymuyor. Güzel giyinen, iyi bir kariyeri (geliri) olan oturmasını kalkmasını bilen (güçlü görünen) erkekleri tercih ediyorlar uzun vadeli ilişkilerinde. Her şey para değil diyen insanların samimiyetine inanmıyorum.
Cevap
15Cevap
değişir kişiye göre,
Lütfen birisi beni param için sevsin awq KXDKDNDNKDMSK
Aa şey param yok haberi olsun KSJSBDBDNDNS
https://youtu.be/U_FvWuolVGo?feature=sharedKadını anlamak istiyorsan en kıymet verdiği şeyler üzerinden düşüneceksin. Diğer kadınların önünde lider olmak ister kadın, en gözde o olsun ister. Her zaman güzel görünme nedenleri budur.
Bir de kadın sadece doğada çocuk için evlenir. Çünkü o da kendi bedeninden çıkacağı için egoya kapılır.
Yani kadın sadece kadın için ve çocuk için yaşayan zavallı bir varlıktır.
sizde guzellik icin evleniyorsunuz o zaman siz daha zavallisiniz
@DÜNYANINsahibi777 erkek normal sıradan kadını da sevebilir kadın sevmez. O yüzden kadın bu toplumda öldürülür ve sokakta bile rahat rahat yürüyemez. O yüzden kadın sus çay demle çocuğa bak sadece
Erkekler görünüşe bakar kadınlar paraya bakar. Her erkek aynı çekilmez olduğu için paralı erkekler bir adım önde oluyor bizim için. Üzecekse zengin erkek üzsün sonuçta her türlü kadınlar üzülüyor.🤣
Kadınlarda boya bakıyor o zaman, bu da dış görünüşe baktıklarının kanıtı. Şimdi ne diyeceksin merak ettim.
evet bu bi kıstasmıdır evet. dogruya dogru. bak bi erkek fakir bi kızla evlenebliir okumamıs. işsiz. ama bi kız evlenmez. bi kız tipsiz keltos gobekli biri ile evlenebilir. ama erkek evlenmez
maalesef biz erkekler butarz seylerle ilgilenmiyoruz ama kadinlarinda ben ilk erkekte kisilige karaktere bakarim yalanlarinada kanmayin size zahmet
Para için evlenmek saçma aşık degilsem evlenmem zaten zengo erkekler egolu oluyor genellikle kimsenin egosuyla ugrasamam 😂😂😂
Kadinlari bilmem de ben hiç bir şeyi olmayan sadece sevgiye ihtiyaci olan biriyle konuşuyorum şu an mesela onun kalbi sevgisi o kadar tatli ki geçmişinde kötü şeyler yaşamiş ama şu an birlikteyiz👈🏻 yani bazi kadinlar için para koca bir sıfırdir ki bunu kendimi övmek için değil böyle olanlarin da olduğunu söylüyorum
Erkekler nasıl güzelliğe tav oluyorsa kadınlar da paraya oluyor bi nevi çıkar alışverişi artık devir böyle..
Eğer adama aşık değilse evet, parası için evlenir.
Parasizliga bir süre katlanilir ama tembel. adama katlanılmaz net.
Para için evlenmedim ama öyle soğudum ki para ister oldum çocuğum var katlanmak adına para ile kendimi avutuyorum. Dün eşim de dedi sen paragöz değildin huzur huzur derdin ne oldu sana seni tanımıyorum dedi... Dün yediğin hurmalar bugün... Diyemedim
Abi 25 yaş altında para umurlarında değil gibi tip daha çok
Hayır Enayilikten cfgvghbf para için bile katlanılmazz aman ömür tüketir
Sorun değildir. Fakat dış görünüş iyi olmalı.
Ay ne alaka ama ya. Ben niye erkeğin 3 kuruş parasıyla evlenimki
Özetle:
Erkekler güzellik için
Kadınlar para için evlenir
Yiyene değil, önce yedirene bakacaksın. Eşek olana, semer vuran illa ki çıkar.
Parasız erkekle olmaz ama ideal geçinebilecek bir kazancı olması yeterli iki tarafta çalışınca çok rahat yaşanır zaten
Evet %90 Para için ya da rahat yaşamak için evleniyorlar
Para her dönem önemli bir araçtı, sırf bunun için evlenen kadınlar da soyguncudur.
99 evet yüzde 1 lik kısımdan sadece iki kadınla tanışma fırsatım oldu
Ben evlenirsem gerçekten sevdiğim için evlenirim
Evet çoğunlukla. Ama ben çekiciliğe bakarım
Parası da kendileri de çekilmez
Her kadın için bunu demek yanlış olur.
Evet çoğunluk öyle ne yazık ki
Türkiyede genellikle öyle,
Parasız erkeği annesi bile sevmez 😅
Ne sandın
Yok be
Genelde evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?