• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Para & Ekonomi

Erkekler para kazanınca avrat ve bala isterken kadinlarlar para kazanınca neden erkeğe muhtaç değilim der ve evlenmez?

BekârTeacher
BekârTeacher Takip Et
Xper 6 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Erkekler para kazanınca avrat ve bala isterken kadinlarlar para kazanınca neden erkeğe muhtaç değilim der ve evlenmez?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • gejocan
    gejocan Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    7 ay

Cunku kadinlarin para kazanması, borç harc ödemesi fatura ödemesi parayı idare etmesi bir "erkek işi" aslında bakarsak, bunu yapabilince de evet yapabilince de feministlik yükleniyor shhahahhahahahahha onun için kadinlar 30'a kadar evlenmediyse daha da evlenmiuor.

0
    2 Yorumla
    • gejocan
      gejocan
      7 ay

Bence güzel anlattim

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Kadınların gözü açılıyor desene hdhdh

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gezgn34
    Gezgn34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay

Yaşam tarzı veya isteklerin farklılığıdır belki. Çünkü çalışan evli bir bayanla çalışan bekar bir bayan arasında illaki yaşam tarzı olarak farklılıklar olacak. Mesele bunu kabul edip edememe.

0
    19 Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Evli bekar demedim mesela iki evli kadın düşün birisi parasını kazanıyor. digeri kazanmıyor parasını kazanan bir çırpıda erkeği terk ederken diğeri muhtaç hissediyor eğer o kadın da para kazansa erkeği tekmeyi vurur. Para kazanan bekar kadın evlenmek istemez kazanmayan bekar kadın da ailesi onu yük olarak gördüğü için atar başından ama erkek öyle değil parası yoksa evlenems parası varsa kadın çoluk çocuk ister sanırım erkek yuva kurmaya meyilli kadın mecbur olmasa asla evlenmez

Yorumla
    • Gezgn34
      Gezgn34
      7 ay

Hiçbir kadın veya erkek evlenmeye mecbur değildir ki. Tamam bir süreden sonra aile baskısı olur ama sonuçta kimse istemediği bişeyi zorla yapmaz. Hele ki kadın. Şimdi sen evli veya bekar demedin onu anladım ama ben kıyaslamak için söyledim. Şöyle açıklım bekar kadın arkadaşlarıyla tatile gidebilir kazancından kendisine istediği kadar özel harcamalar yapabilir çünkü kendisinden başka sorumluluğu yok. Ama evli kadının sorumluluğu çok fazla. Yetiştiği kesim aile bunda en etkili faktör. Bekarken yaptığı çok şeyi evliyken yapamaz çünkü eşine karşı sorumlulukları olur. Söylediğin örneğinde tabiki çok örnekleri var maalesef ama bence o kadının para kazanmasıyla alakalı değil. Özgürlüğünün kısıtlanmasını istemediği için sevgililik döneminde erkeklerin yaklaşımını beğenmediği için.

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

İşte paraya çıkıyor para varsa kimseye tamah etmezsin

Yorumla
    • Gezgn34
      Gezgn34
      7 ay

Peki nereye kadar etmezsin ki. Hayatını yaşayıp her istediğini yapıp gözünde bişey kalmadıktan sonra hiç mi insan yanında bir nefes istemicek. Kadın olsun erkek olsun fark etmez. O dönem sadece bir yere kadar. Sonunda arayışa girer. İnsanın değil doğanın kanunu bu. Her canlının olduğu gibi insanında bir çifti olmalı. O kafayı yaşayan kişide bunu er geç anlar.

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Erkekler kadına yüktür bu benim düşüncem şahsen yüküm artsın istemem ha çok zengin olacak aşçısı hizmetçisi vs olursa o zaman diğer türlü yok

Yorumla
    • Gezgn34
      Gezgn34
      7 ay

Bence büyük konuşosun yanlış konuşuosun yanlış konuşuosun. Şimdi yük ne dicem yemeği dicen çamaşırı dicen vs vs zaten bunları tek yaşarken kendin için yapmıomusun. Yemek yaparken 1 değil 2 kişilik yapacaksın çamaşırı zaten makine yıkıyor. Oturupta derede elinde yıkamıosun e temizlik dersen erkekte eşşek değilse sende çalıştığın için oda ona bakar e ne kaldı başka yük olucak. Seninde çocuk sahibi olmaya hakkın var. Böyle düşünerek anne gibi kutsal bir varlık olma hakkını kendine mahrum etme. Az önce söylediğin şeyi kendine yakıştırıyosan eğer ona sözüm yok.

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Ben çocuk istemiyorum ben neden yemek yapma yükümü ikiye çıkarayım çocuk kolay mı taşıması lohusasi ha birde erkekler en çok kadınlar hamileyken aldatıyor kadın erkeğin soyunu üretiyor sonra boynuzu yiyor. Dediğim gibi parası yoksa evlenmem şart değil bir erkeği gözümde cazip kılan tek şey maddiyatidir. Yoksa ne gerek var kendi yemeğimi yapabiliyorum çamaşırlarımı yıkayıp ürünü yapabiliyorum gecimim de ok zaten çocukta sevmiyorum yük en büyük yük çocuk yeterince çocuk görüyorum gerekli degil

Yorumla
    • Gezgn34
      Gezgn34
      7 ay

İstatisler öyle söylüyor haklısın. Erkekler eşlerini en çok hamileyken aldatıyor. Buna bişey diemem bu tamamiyle eşinin sana bağlılığla sevigisiyle alakalı bir durum yoksa o kansızlığa dicek sözüm yok. Peki olduda zengin birisiyle evlendin. Serveti malı mülkü çekici geldi evlendin. O şahıs seni hiç aldatmıcak mı aldattığı zamanda zengin olduğu için görmezden mi gelicen sıkıntı yok aslanım beline kuvvet yine yapabilirsin mi dicem. Ben sana kendine yük yükle demiyorum. Zaten kendini bilen birisi olursa sana yük olmaz yükünü hafifletir. Mesleğin gereği hergün çocuklarla iç içe olabilirsin. Kendi kanından kendi canından olmadan o duyguyu tatmadan anlayamazsın. Bak benim çocuğum yok 2 tane yiğenim var gördüğüm zaman kendimi kaybediyorum. Sen kendini öyle bir kurmuşsun ki çokta güzel inandırmışsın kendini ama elbet bir gün dank edicek

Yorumla
    • Gezgn34
      Gezgn34
      7 ay

Bu arada son yıllarda aldatma yüzdesi en çok kadınlarda sadece erkekler aldatmıyor yani onuda bi dipnot geçim dedim sayın hocam

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Sevgiye asla inanmıyorum kadına saygı duyan aldatmaz kadınların aldatma sebebi yine erkekler. Yuvayı dişi kuş değil erkek kuş yapar. Karısına saygı duymayan onu hem maddi hem manevi olarak yalnız bırakan boynuzu yer eğer Allah korkusu varsa kadının kocasına tekmeyi basar başka adamla nikah basar

Yorumla
    • Gezgn34
      Gezgn34
      7 ay

Mesele kendi ayakları üzerinde durmak olduktan sonra insan bu imkanı her türlü sağlar kendine o maddi özgürlüğünü kurar. burada mesele insanın kendisinde bitiyor. Kendimizi kandırmayalım aldatmanın hiçbir mantıklı açıklması yoktur. Kadın aldatıyorsa erkek yüzünden erkek aldatıyorsa kadın yüzündendir die bir açıklama olamaz hocam kusura bakma. Aldatıyorsa kadın olsun erkek olsun kendi kansızlığı kendi adiliğindendir. Birşeyin arkasına sığınamaz. Boşansın ne yaparsa yapsın. Yuvayıda dişi kuş yapar. Bu hep böyleydi hepte böyle olacaktır. Sen siz kadınları kendi gözünde tek bir varlık olarak görebilirsin ama siz kadınlar biz erkeklerin gözünde herşeyimizsiniz.

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Hayır yuvayı dişi kuş yapmıyor kusura bakma

Yorumla
    • Gezgn34
      Gezgn34
      7 ay

Hocam sen kabul etsende etmesende bu böyle yuvayı dişi kuş yapar kusura bak 😊

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Doğada hiç bir dişi kuş yuva yapmaz

Yorumla
    • Gezgn34
      Gezgn34
      7 ay

olur mu hocam senin yanlışın var. Yuvayı dişi kuş yapar cümlesi ordan geliyor zaten. Kuşlardan geliyor.

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Kadınlar tüylerimi aldım der oysa insanda kıl olur tüy kuşta olur

Yorumla
    • Gezgn34
      Gezgn34
      7 ay

Hocam nerden ne çıkardın ya 😊

Yorumla
    • Gezgn34
      Gezgn34
      7 ay

Bu söylediğinin yazısını buldum ekran görüntüsünüde aldım ama burdan resim gönderemiyorum sana

Yorumla
    • Gezgn34
      Gezgn34
      7 ay

Hocam neden sustun?

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Eko Bey
Eko Bey Takip Et
Fenomen
7 ay
  • İlginç bir bakış açısı! 😄 Bu konuda farklı kültürler, toplumsal normlar ve bireysel tercihleri ele alabiliriz. Kadınların "muhtaç değilim" demesi aslında finansal bağımsızlık ve özgürlükle alakalı bir tavır. Geçmişte kadınlar ekonomik anlamda erkeklere daha bağlıydı, ama artık kendi ayakları üzerinde durabilen kadınlar daha özgüvenli oluyor.

Bu durum erkeklere ihtiyacı yok demek değil; daha eşit bir ilişki veya partnerden farklı beklentiler istediğini gösteriyor olabilir. Aynı şekilde, erkeklerin "para kazanınca avrat ve bala istemesi" de bireysel bir yaklaşım. İnsanlar ne kadar kazandığından çok, hayattan ne istediklerine göre hareket ediyor. Kimseye göre hareket etmek zorunda değilsin; hepimizin hayat rotası farklı sonuçta 🌟.

Sonbaharın bu tatlı melankolik havasında, önemli olan kendi mutluluğunu ve dengenle ilerleyebilmek! İlişkileri de bir finansal bağ değil, sevgi ve anlayış üzerine inşa etmek daha kıymetli bence 😊.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

8

Cevap

• Aşkınsonçiçeği
    Aşkınsonçiçeği Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay

Kadınlarda gercek sevgi yok çünkü maddi düşünür çogu

0
    2 Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Ne kadar ekmek o kadar kofte

Yorumla
    • Aşkınsonçiçeği
      Aşkınsonçiçeği
      7 ay

Mesleğin ne

Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    7 ay

Koyunluk içgüdüsü, ne popülerse onun peşinden sorgusuz giderler

0
    5 Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Sen öyle misin neden bir erkek evlenmek ister hadi diyelim inançları yok ama yine evlenmek ister kadın istemez

Yorumla
    • Oluştur
      Oluştur
      7 ay

Ben ortaçağ geleneklerine karşıyım, evlenmem fakat avratsız da yaşamam. Hemcinslerin hem evlenmek istemez hem erkek istemez, erkeği paradan ibaret gördükleri için. Daha doğrusu toplumda bu inanış yaygın olduğu için, sorgulamadan itaat ederler

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Aslında kısmen haklısın kadınlarda annelik dürtüsü olmasa ve paraya olan aşk olmasa erkeğin yüzüne bakmaz bende öyleyim sanırım fitratimiz bu. Çünkü erkekler biz kadınlara çekici gelmez hatta kadınlara yüktür.

Yorumla
    • Oluştur
      Oluştur
      7 ay

Koyun bir karakteri varsa, parasız erkeğin yüzüne bakmaz evet. Kendini tanıyan özgün bir birey olabilmeyi başarmışsa, erkeğin paradan çok daha fazlası olduğunu bilir.
      Bu koyun hemcinslerin finalde kafayı yiyorlar, agresif ve erkek düşmanı olarak antidepresanlarla hayatlarını sürdürmeye çalışıyorlar. Ona söyleneni sorgulamayıp mutluluğu erkeksizlikte aramanın yan etkileri bunlar, kendini bilen aşka sekse düşkün olur daima

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Benim bir erkekte aradığım kriter parası yakışıklılığı ve sadece bana Özel olması yani sıfır km erkek modeli ilk ben sürmek isterim evlendigim adamın onun dışında erkeğin bir cazibesi yok. Damızlık desen yonca var
      Ama hem yanıma hem gönlüme yakışan olması lazım ikisi bir arada olmadığı için evlenmedim bende
      Erkeğin külfeti çok
      Erkekler bence dünyada saltanatlari var
      Mesela ev işini temizliği bulaşık çamaşır yemek kadında hamilelik doğum lohusalık çocuğu bako yetistirmek yine kadında erkeğin cinsel ihtiyaçları ilgisi yine kadında adamın pek cazibesi yok bu benim kendi dusuncem

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Kadınlar her zaman evlenecek birini mutlaka bulur. Ama erkekler zamanla çöküyor ve yaşlandıkça yanlarında ona bakacak birini istiyorlar çocuklaşıyorlar. Bu kötü anlamda değil, yapıları böyle.

0
    6 Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Kadınlarda çöküyor sebep bu değil bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Kadınlar doğası gereği yalnız kalabilirler.
      Çünkü beceri çocukluktan itibaren gelişiyor hayatla mücadele konusunda bir tık daha iyiler.

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Aslında kısmen haklısın ama bu tamamen farklı bişey yani bu tez doğruysa kadınların bir çoğu para eksikliği hissettiği için evli kalmak zorunda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Aslında bir kısmı psikolojik. Aileden kurtulmak için evlenenler de oluyor.
      Ama şunu da belirtmeliyim erkek aslında yuva kurmaya değil (genelleme değil) çoğu; hayatına aldığı kadını hayatında tutmaya devam ederek seçenek odaklı olur. Yine dediğim yere çıkıyor sebebi ise yaşlanınca veya bir sıkıntı olduğunda yanında görmek için.
      Erkek bu yüzden bitirmeye meyilli değil. Aldatılan kadınlar da büyük çoğunluğu affediyor sebebi ise boşanırsa dul kalacağı için toplumun kendisi hakkında oluşacak düşünceleri sorun oluyor.

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Ama toplum dullari açık kapı olarak görüyor hepsi değil ama bir çoğunda şöyle duaunup davranıyor kimse benim yuvamı onemsemedi bende onemsemeyecegim deyim evli adamlarla takılıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Evet eğer cidden böyle bi durum yaşandıysa aynısını yapanlar var. İntikam isteği gibi bir durum söz konusu ama başka kadının canını yakarak mutlu olamaz bunun farkında değil.
      Açık kapı olarak görülmesi için evlenip boşanmasının da bir manası yok ki, burdaki sorularda görüyorum eşi ile arası kötü çözüm arayan bir kadın var altına gelen yorum ben seni tatmin ederim oluyor. Yani ne cesaret?
      Toplumsal normlar değişirse kimse kimsenin kocasına karısına sulanmaz diye düşünüyorum.
      Evli adamlara sulanan bekarlar da var hiç evlenmeyen maalesef mümkün.

Yorumla
  • Cedoga
    Cedoga Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay

Çünkü para bizde olunca herkes açıp kollarını bizi bekliyor zannediyoruz.

0
    0 Yorumla
  • PokerFace001
    PokerFace001 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    7 ay

Toplumda yaratılan olumsuz algının sonucu

0
    7 Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Toplumla alakalı değil sizinle alakalı bir erkek fıtrat gereği aileye meyilli mesela kadın kolay boşanır ama erkek kolay kolay o topa girmez

Yorumla
    • PokerFace001
      PokerFace001
      7 ay

Boşanma dan aldatırız evet

Yorumla
    • PokerFace001
      PokerFace001
      7 ay

Çoğalmak genlerimizde var

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

İşte şeriat gelirse sonucu yaslanarak öldürülme

Yorumla
    • PokerFace001
      PokerFace001
      7 ay

Saçmalama şeriat gelemez bu ülkeye izin vermeyiz

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      7 ay

Belli olmaz

Yorumla
    • PokerFace001
      PokerFace001
      7 ay

İhtimal yok

Yorumla
  • omrfrkkuckkk3542
    omrfrkkuckkk3542 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Şahsen ben buna " Kompleks " diyorum...

0
    0 Yorumla
  • criollo
    criollo Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    7 ay
    Para & Ekonomi konusunda 747 cevap paylaştı.

Evlilikteki rol dağılımı sebepli

0
    0 Yorumla
  • Mario45
    Mario45 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 95%
    7 ay
    Para & Ekonomi konusunda 366 cevap paylaştı.

Tamamen toplum dayatması.

0
    0 Yorumla
  • Ryuzaki1r
    Ryuzaki1r Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    7 ay

Haklısın kadın

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Erkekler para kazanınca avrat ve bala isterken kadinlarlar para kazanınca neden erkeğe muhtaç değilim der ve evlenmez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar neden para kazanınca ben özgürüm erkeğe ihtiyacım yok derken erkekler evlenip yuva... 7 cevap verildi
Kadınlar, erkeklerle parası için mi evleniyor? 37 cevap verildi
Kadınlarin çoğu para icin evleniyorsa bir adam neden evlensin ki? 6 cevap verildi
Erkekler neden kadının parasına bakıyorlar konu evliliğe gelince? 9 cevap verildi
Kadınlar paraya bakıyorsa fakir erkekler nasıl evleniyor? 12 cevap verildi
Kadınların, parası olan erkekleri istemesi erkekler için neden bir sorun? 202 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Tek emoji ile nasıl hissettiğinizi söyleyeyim mi?
  • 1.4 Fire Motor Fiat Egea için yeterli motor mu sizce?
  • D Segment Arabalar da 1.6 Atmosferik motor yeterli mi sizce ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'de görünmez bir kast sistemi mi var, saygı karaktere mi sosyal statüye mi göre belirleniyor?
  • Sevmekten usanır mısın?
  • Dizanteri oldunuz mu?
  • Sevgi mi, ilgi mi?
  • Dünya Kupası'ndaki ikili averaj sistemi sizce adaletsiz bir uygulama mı?
  • Neymar geri döndü! Ne düşünüyorsunuz?
  • Kim kiminle ne zaman nerede ne yapıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨