Aşk İlişkileri Erkekler evleneceği kadını neden minyon ister? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Minyonlarla evlenilir ama at gibi kadınlara bayılırsınız ne alaka Güncellemeler+1 yıl Benim fikrim su kadınlar doğum vs ile zaten kilo alacakları için daha zayıf minyon kızları tercih ediyorlar haklı olarak Erkekler evleneceği kadını neden minyon ister? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Havaya atıp tutup agucuk gugucuk sevmek için 🤣 1 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Bazı erkekler evlenirken çok güzel ve fiziği kusursuz, tatlı birisiyle evlenince her zaman güzel olur zannediyorlar...O yüzden...cut. 0 0 Yorumla
ImLORD Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Arabada kırmızı ve siyah renkler daha güzel duruyor bence. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla ImLORD +1 yıl Yanlış soruya yazmışım ya pardon Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl At gibi kadın yatakta, minyon kalpte prim yapıyor bebeğem 😏 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tam tersi olmasın o Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Minyon kız yatakta daha mu iyi oluyor sence Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Arkadaş onlar evlenmeyi kabul ediyor ne yapalımAt gibi kızlar istemeye geldilerde yokmu dedik oğlumuz hazır değilmi dedik 😂😂😂 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Alakası yok fit bir yapıda olduğu sürece minyon ya da at gibi farketmez 0 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Götü yere yakın olandan korkun diye bi atasözü varmış :D 0 0 Yorumla
Yolcu_bey Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Aynen bende soruyorum ne alaka benim için öncelik zeka 0 0 Yorumla
Figog Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kuru kemik olmasını istemem Onun haricinde herşeye açığım iç güzelliği daha değerlidir 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben uzun boylu kızla evlenmek istediğim icin bu yaşa kadar besbekarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl minyonlar her işte iyi hem hamarat hemde yatakta vs yani minyonda işte şeyde farklı daha iyi avantaj 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cidden çoğu hamarat güzel tesbit Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok detay var daha ya Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Genelleme yanlış bence kim nasıl isterse onunla evlenir ama genelde. kinyonlari sempatik tatlı bulurlar 0 0 Yorumla
ellerserbest Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl tamanlamıyla alakası yok.. kısa boylu kadınlar hamıle kaldımı topac gıbı olurlar tam tersıne ... kısa boylu olmanın erkeklerce tercıh sebebı cok ozel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Söyle Yorumla ellerserbest +1 yıl soylerımd 1 kelıme degılkı takıple ok gorusuruz Yorumla
ZayıfKadınSeviyorum Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Benim at gibi veya minyon gibi bir sevgilim/eşim olsun diye bir ön şartım yok açıkcası. Hiçte böyle bir şey düşünmedim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zayıf kadın sevebilme tezatlıgın ne peki Yorumla
sıcakkanlıüye Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Erkekleri bilemem ama ben de Özgü Namal gibi minyon severim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tip olarak ikiziyim 🤣🤣🤣🤣 Yorumla sıcakkanlıüye +1 yıl Maşallah maşallah , ne güzel. Allah sahibine bağışlasın. Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Annen minyon mu senin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 170 ti annem yasla birlikte küçüldü Yorumla Bladeruner +1 yıl E baban minyon almamis o zaman erkrkler diyerek genelleme 😄 Yorumla
bymemonun Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl napacam minyonu 1.65 olcak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oda minyon 🙄 Yorumla bymemonun +1 yıl ne bilem amng Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir sebebi olmak zorunda mı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sebebini buldum bence haklıyım Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çünkü çoğumuzun annesi minyon 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hakketen He 😂😂😂😂ama ne alaka Yorumla Jealous_14 +1 yıl Çünkü kızlar babaları erkekler anneleri olarak kodlar karşı cinsi o yüzden genelde onlara benzeyen kişilerden hoşlanırlar Yorumla Soran +1 yıl Yemin ederim bu çok doğru ama erkekler genelde yapar bunu Yorumla Jealous_14 +1 yıl Kızlarda da aynı şey fark yok Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kim ister? Hiç sevmem ben minyon tipleri 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Senin boyun uzunsa istememen normal Yorumla penséespositives +1 yıl 1,86 normal işte çok da uzun değil Yorumla Soran +1 yıl Ohaaaa 170 iyi gider sana Yorumla penséespositives +1 yıl Umarım 😅 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kolay evirip cevirsinler diye☺️☺️ 1 1 Yorumla BilenKarinca +1 yıl Oldukça mantıklı 😂 Yorumla
SonModelUye Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. cünkü taşıyamalazar diğerlerini :D 0 0 Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Minyon ne yaa çocuk gibi 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Ayakkabılarımı kaçırmasın diye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Yönetebilmek kolay diye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onlar daha fena Yorumla Nükleerteori +1 yıl Bilemiyorum ama erkekler yönetebileceği kadın ister Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Hiç öyle dertlerim yok şükür 0 0 Yorumla
Etli_Butlu_Sever Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 557 cevap paylaştı. yok ben ırı kadın ısterım 0 0 Yorumla
Bltkrkmz001 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Orası öyle değil işte 0 2 Yorumla Bltkrkmz001 +1 yıl Onla Alakası yok Yorumla Soran +1 yıl Ne pekii Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yeni duydum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ouhahaha Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Evet bende ince uzun memisleri kucuk istiyorum Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Senin gibi düşünüyorum 0 0 Yorumla
Alone57 Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Sen nasılsın ki 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Yok öyle bir şey 0 0 Yorumla
ForHuman Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Öyle bir şey yok 0 0 Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dengesizlik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Puhaha evde kaldiniz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nişanlıyım ben yalnız sen kendi derdine yan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Havaya atıp tutup agucuk gugucuk sevmek için 🤣
Bazı erkekler evlenirken çok güzel ve fiziği kusursuz, tatlı birisiyle evlenince her zaman güzel olur zannediyorlar...
O yüzden...
cut.
Arabada kırmızı ve siyah renkler daha güzel duruyor bence.
Anlamadım
Yanlış soruya yazmışım ya pardon
At gibi kadın yatakta, minyon kalpte prim yapıyor bebeğem 😏
Tam tersi olmasın o
Minyon kız yatakta daha mu iyi oluyor sence
Arkadaş onlar evlenmeyi kabul ediyor ne yapalım
At gibi kızlar istemeye geldilerde yokmu dedik oğlumuz hazır değilmi dedik 😂😂😂
Alakası yok fit bir yapıda olduğu sürece minyon ya da at gibi farketmez
Götü yere yakın olandan korkun diye bi atasözü varmış :D
Aynen bende soruyorum ne alaka benim için öncelik zeka
Kuru kemik olmasını istemem Onun haricinde herşeye açığım iç güzelliği daha değerlidir
Ben uzun boylu kızla evlenmek istediğim icin bu yaşa kadar besbekarım
minyonlar her işte iyi hem hamarat hemde yatakta vs yani minyonda işte şeyde farklı daha iyi avantaj
Cidden çoğu hamarat güzel tesbit
çok detay var daha ya
Genelleme yanlış bence kim nasıl isterse onunla evlenir ama genelde. kinyonlari sempatik tatlı bulurlar
tamanlamıyla alakası yok.. kısa boylu kadınlar hamıle kaldımı topac gıbı olurlar tam tersıne ... kısa boylu olmanın erkeklerce tercıh sebebı cok ozel
Söyle
soylerımd 1 kelıme degılkı takıple ok gorusuruz
Benim at gibi veya minyon gibi bir sevgilim/eşim olsun diye bir ön şartım yok açıkcası. Hiçte böyle bir şey düşünmedim.
Zayıf kadın sevebilme tezatlıgın ne peki
Minyon çok tatlı ya, at gibilerle işim olmaz minyon candır
Erkekleri bilemem ama ben de Özgü Namal gibi minyon severim.
Tip olarak ikiziyim 🤣🤣🤣🤣
Maşallah maşallah , ne güzel. Allah sahibine bağışlasın.
Annen minyon mu senin
170 ti annem yasla birlikte küçüldü
E baban minyon almamis o zaman erkrkler diyerek genelleme 😄
napacam minyonu 1.65 olcak
Oda minyon 🙄
ne bilem amng
Bir sebebi olmak zorunda mı?
Sebebini buldum bence haklıyım
Çünkü çoğumuzun annesi minyon
Hakketen He 😂😂😂😂ama ne alaka
Çünkü kızlar babaları erkekler anneleri olarak kodlar karşı cinsi o yüzden genelde onlara benzeyen kişilerden hoşlanırlar
Yemin ederim bu çok doğru ama erkekler genelde yapar bunu
Kızlarda da aynı şey fark yok
Kim ister? Hiç sevmem ben minyon tipleri
Senin boyun uzunsa istememen normal
1,86 normal işte çok da uzun değil
Ohaaaa 170 iyi gider sana
Umarım 😅
Kolay evirip cevirsinler diye☺️☺️
Oldukça mantıklı 😂
Minyonla geceler daha zevkli oluyor
Aslında tam tersi olur
cünkü taşıyamalazar diğerlerini :D