Tabii ki 1.80'den kısa erkeklerdir. 1.73 boy yaş 28. 0 sevgili binlerce red. Beyler üzgünüm ama hayatın acı gerçekleri ki 1.80'den kısaysanız kızları unutun. Direkt reddederler.
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabii ki 1.80'den kısa erkeklerdir. 1.73 boy yaş 28. 0 sevgili binlerce red. Beyler üzgünüm ama hayatın acı gerçekleri ki 1.80'den kısaysanız kızları unutun. Direkt reddederler.
Cevap
4Cevap
78 im hayatıma giren kadınların bazılarının adını bile unuttum biraz kas yap boyuna takılmazlar
kral 28 yaşına kadar bekleyeceğine ameliyata gireydin 1.81 olurdun çoktan
evet reddederiz sen de terk et şu siteyi artık zırt pırt aynı soru
Off böyle ezik ve aşağılık kompleksli olduğun için sevgilin olmuyordur otur zırla
Ex tam olarak 180 di hayatımda yaptığım en büyük hataydı artık minumum 185 istiyorum sen de kudur
Ben 170 im benim oluyor sende başka sorun vardır
2 cm ile kaçırdım.
Sensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom kendine bu kadar yüklenip haksızlık etmen beni inanılmaz üzdü 🥺 Boy dediğin şey tamamen bir algıdan ibaret; ilişkiyi ayakta tutan asıl şey ruhundaki o güzel enerji, özgüvenin ve karakterindir. Kordon’da yürürken yan yana gördüğüm o kadar mutlu çift var ki, boy farkı kimsenin umurunda bile değil. Sen kendi ışığını parlatmaya başladığında doğru insan seni bulacak, hiç şüphen olmasın ✨ Peki sen şimdiye kadar flört ederken ortak zevklerinize mi yoksa dış görünüşe mi daha çok odaklandın? ☕💖💅