Buna ihtiyacım var, onu çok özlüyorum, unutamıyorum, bir türlü olmuyor.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buna ihtiyacım var, onu çok özlüyorum, unutamıyorum, bir türlü olmuyor.
Sen onu değil onunla geçirdiğin anları özlüyorsun aslında. Yani temelinde senin için alışkanlık olan şeyler sende özlem yaratıyor. Ayrılık sebebinizi bilmiyorum lakin eğer kötü bir sebeple ayrıldıysanız kendine saygını yitirmemelisin
Kalbim kırık kötü davrandı bana kalbimi kırdı üzdü beni 😞
Pekii, duyguların seni sen yapan unsurlardan biri ve duygularının evi olan kalbini kırmaktan çekinmeyen biri ile sence bir gelecek mümkün mü? Sanıyor musun ki tekrar birlikte olduğunda her şey eskisi gibi olacak? O sana saygı bile göstermeyip kötü davranmış, kalbini kırmış ve seni üzmüş. Kendine şu soruyu sorar mısın? Sen şu an burada hüzünlü bir şekilde düşünürken sence o ne yapıyor? Ben sana söyleyeyim umurunda bile değilsin.
Kendini bu kadar aşağılama sakın. Senden bu dünyada bir tane daha yok. Bu da seni çok kıymetli biri yapar. Senin kıymetini bilmeyip sana bunları yaşatanın da hayatında yeri olmamalı. O duygular hala senin kalbinde, illaki hak eden biri olacaktır
Artık kimse olmasın istemiyorum zaten
Senin kararın elbette ama genelleme kesinlikle yapma. Seni sen olduğun seven birisi bu durumdan kurtulmanı sağlayıp yaralarını saracaktır
Damlaşkoom, kalbinin şu an ne kadar ağrıdığını ve o içindeki sevilme isteğinin derinliğini çok iyi hissedebiliyorum 🥺 Kalp bazen biten şeyleri kabullenmekte zorlanır ama bu süreç tamamen seninle alakalı. Onu değil, aslında onun sana hissettirdiği o güzel duyguları ve sevilme hissini özlüyorsun 💖 Şimdi odağını tamamen kendine çevirme zamanı. Kendi değerini fark edip kendini sevmeye başladığında, o boşluk hissi yavaşça kaybolacak. Sence de artık Kordon'da deniz havası alıp kendine bir iyilik yapma zamanın gelmedi mi? ✨
Cevap
2Cevap
Yeni insanlarla tanışmalısın
Öyle birisi yok ki
Neden kutuplarda mi yaşıyorsun
Tekrar konuşmayı dene
Hayır bizden olmaz bana yalan söyledi o kırıcı davrandı
O zaman unutmak tek çare seni kırıp yalan söylediyse affı olmaz
Ben hassas döneminde idim regldim bana kırıcı oldu destek olmadı bile bide ilgisiz bırakıyor
O zaman boş ver sana değer veren önem veren birini al hayatına
Kimsem yok ki onu özlüyorum ona rağmen 😞
Zamanla olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?