Uzak mesafe ilişkim varken stajdaki kıza ilgi duymam normal mi, ne yapmalıyım?

Şimdi başlıktan eleştirmeden konuya gireyim benim sevgilim var kız arkadaşım yaklaşık 1.5 senedir ve uzak mesafe ilişkisi onu çok seviyorum ama şimdi üniversitesi tatil oldu memleketine gitti ve ailesinin yanında fazla konuşamıyoruz mesajlaşamıyoruz bile neredeyse günde en fazla 1 saat sadece onunla şimdiye kadar sadece 4 defa buluştuk toplamda 10 gün bile görüşmedik şu anda stajda ve işine odaklanıyor son 3-4 aydır çok fazla kavga ediyoruz tartışıyoruz bir ara bana dedi ki ikimiz de eskisi gibi değiliz eski sen eski ben yokuz dedi sonrasında da eskiden kavga ettiğimizde barışmadan uyuyamazdım ağlardım ama en son kavgamızda hiç ağlamadım ve canım acımadı çok rahat uyudum dedi ve artık adınla seslenince de canın acımıyor dedi en son ben kavga edip uyuyakaldığımızda aradı benim yüzümden kendine bir şey yapacaksın diye çok korktum dedi seni sevdiğim için bile demedi sonrasında da bizden olmaz vs dedi ama barıştık yine işte şimdi konuşamıyoruz fazla stajda da bir kızla aynı yerde çalışıyoruz ve nedense o kızla konuşmak gerçekten çok iyi hissettiriyor bilmiyorum kız arkadaşımla en baştaki o büyü kaybolmuş gibi ve şimdi o kızda buldum gibi kız arkadaşıma göre daha da olgun aklı başında birisi yani güzele güzel derim ben güzel ve tatlı minnoş birisi yani eskiden bir sevgilide olmasını istediğim özelliklerin hepsini karşılıyor ve nedense onu düşünmeden de duramıyorum kendimden bu yüzden de midem bulanıyor ama o stajdaki kızı da düşünüyorum onunla olsak nasıl olurdu vs diye sizce ne yapmalıyım bana bir akıl tavsiye verin lütfen

Uzak mesafe ilişkim varken stajdaki kıza ilgi duymam normal mi, ne yapmalıyım?