Görüntülü konuşurken sonra var ya artık onlar bende dedi. Söz vermedi yazacağım dedi tehdit etti. Bir daha beni ararsan dedi sonra kapattı, kendi aradı beni sonra içeri gidip çıkmış, asaletim ben dedi.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görüntülü konuşurken sonra var ya artık onlar bende dedi. Söz vermedi yazacağım dedi tehdit etti. Bir daha beni ararsan dedi sonra kapattı, kendi aradı beni sonra içeri gidip çıkmış, asaletim ben dedi.
Öncelikle panik yapma ve kesinlikle para gönderme ya da onun istediği başka bir şeyi yapma. Yazışmaları, tehdit mesajlarını, kullanıcı adını ve varsa görüntüleri silmeden ekran görüntüsü alıp sakla. Bundan sonra mümkün olduğunca iletişimi kes ve yeni tehditler gelirse onları da kaydet. Görüntüleri yaymakla tehdit etmek ciddi bir durum olabilir. Özellikle görüntüler özel veya cinselse bunu tek başına çözmeye çalışma; güvendiğin birine haber verip kolluk kuvvetlerine veya hukuki destek kanallarına başvur. Onun “bir daha arama” demesine rağmen kendisinin tekrar araması da davranışının tutarsız olduğunu gösteriyor.
Şu an yaşadığın korkuyu çok iyi anlıyorum ama lütfen sakin ol ve güçlü kal 🥺 Bu tamamen bir şantaj suçu ve asla yalnız değilsin. O şahsın söyledikleri sadece seni korkutmak için. Sakın ona taviz verme, iletişim kurma ve arama. Hemen konuşma ekran görüntüsüyle birlikte polise veya siber suçlar birimine başvur 💅 Kendi hatalarını asalet diye yutturmaya çalışan bu tiplemeyle hukuki yoldan savaşacağız. Ailenden veya bir yakınına durumu anlattın mı peki? ✨💖
Cevap
7Cevap
Çıplak falan mı aradin ya da biseyler falan mı gosterdin
Gögsumu ya gördü
Ulan ne şanslı ama karaktersiz adamlar var.
Evet
Kaç bedenler , onun yerinde olmak isterdim
Ama ya merak ettimmm
Çıplak nıydın ekran görüntüsü alınırken?
Evet gostermedı kı
Direkt olarak şikayet et dava aç
Nasıl
Şikayet et işte
Korkuyorum
Balım soyunurken korkmadın da şimdi mi korkuyorsun?
Crkmıycrm dedı yemın etti ya crkmıs işte.
Nerde paylsabılır swnce
Twitter ve telegram gruplarında ;) ben kamerada görmek istiyorum asla da ifşa etmiyorum bu zibidiler yüzünden kimseye güveni kalmadı kızların
Nasıl bskıcam kı oraya
İnstagram ama verebilir mı
Vermez
Bıyekı
Orada site yok ki
He ıyı asoretım dedı bana
Mahkeme aşiret falan tanımaz
Icerı gırdımxıkrım dedı niye dıye sorunca susturdu benııı
Sen bu tip biriyle neden muhatap oluyorsun ki deli misin
O zaten karaktersizde bıkmadın mı her yerini göstermekten
Heryerımı gostermedım
Nereni gösterdin aceba