Konuştuğum çocuk tehdit ediyor, ne yapmam lazım?

Merhaba herkese. 18 yaşındayım ve hiç bir zaman bir sevgilim ya da buluştuğum bir çocuk olmadı. Son 1 yıldır sanaldan konuşuyorum birileriyle ama 2 hafta sonra gidiyorlar yoksa konuşmaları sarmıyor. 1 ay önce bir çocuk ile tanıştım. Ve bu arada şunuda belirteyim, kürt bir aileden geliyorum ve belçikada yaşıyorum. Ailem çok aşırı baskıcı, yani sevgili falan bu konular evde konuşulmaz ve imkansız. 3 tane abim var ve annem herşeye karışıyor. Hep bir erkekten ilgi ve sevgi hissini almak istiyordum. Bu tanıştığım çocuk ile çok iyi geçiyordu her şey. Ama tanışmamız güzel olmadı çünkü çoğunlukla cinsel konulara gitmek istiyordu ve fotoğraflar görmek istiyordu. Bende canım yaptım ve şu anda çok pişmanım. Keşke yapmasaydım diye. Snapten yolladığımız için onda hiç bir fotoğraf falan yok yani sıkıntı değil. Sadece baştan beri o şeyleri açmasaydık keşke. Çocuğun yaşı 18, çok fazla olgun değil belki ondan bu tarz konulara çok ilgisi var, sence? Ona her şey hakkında dürüst oluyorum. Bana herşeyini gösterdi telefonunda. Ve sadece benimle konuşuyor bende onunla. Bana dürüst olduğuna inanıyorum ama bir yandan ya benimle oyun oynuyorsa diye korkuyorum. Kendimi çok basit duruma düşürdüm sanki. Onunla çok güzel ve ciddi konuşmalarımız oldu, ama tabi lafların fazla önemi yok. Yaptığı davranışlar önemli. İşte biz bir kez tartıştık ve o beni heryerden engelledi. Bende annemin numarasından aradım ve özür diledim falan hatalı olmadığım halde. Sonradan annemin numarasını kaydetmiş işte. Sonra ben onu unutmaya çalıştım, 2 gün sonra aradı mesaj attı seni özledim özür dilerim falan. Bundan 1 hafta sonra buluştuk ve birlikte paten yapalım dedik, ama çok kalabalıktı ve binanın dışında bir yerde oturduk. Hava kararmaya başlamıştı ve ona sarılmak çok güzeldi. Sonradan beni öpmeye başladı falan yüzümü boynumu falan. Sonradan fazla ileri gitmemesi için durmasını söyledim. Bana şunu söyledi ‘gerçekten hoşlanıyor musun benden? Eğer öyle değilse sorun yok erkenden söyle’ bende tabi dedim neden olmasın. Eve gidince kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam. İlk öpücüğümü birine verdim ve 3 gün boyunca çok suçlu hissettim kendimi. Ardından bu konuyu annemin bir arkadaşı ile konuştum. Kendisi çok anlayışlı biri ve anlattığım her şey aramızda kalıyor. Bana bunun doğru olmadığını söyledi, eğer bir erkek senden gerçekten hoşlanıyorsa bu konularda sabırlı olur dedi. Bir hafta sonra ikinci buluşmamız oldu. Bir parkta oturduk. Ama çocuk bu sefer cidden biraz ileri gitti, ama o an bişey diyemedim. Beni öncesinden çok daha fazla öpmeye çalıştı ve dokunmaya başladı. Beni kucağına oturtup öpmeye başladı falan ve çok ileri gitmeye başladığında durmasını söyledim. Sonraki gün ben ona yazmadım, bakalım nasıl davranacak diye. Bana neden yazmıyorsun falan dedi. Asıl onun bana yazması gerekiyor? Çocuk sürekli onun peşinden koşmasını istiyor sanırım. Beni görmek için 3 saat yol kat etti, bence sevmeseydi o kadar çok çabalamazdı diye düşünüyorum ama emin değilim.

Güncellemeler
12 ay
Annemin numarası onda ve bir kez bana sen başka biriyle konuşursan falan evine gelirim yoksa annene mesaj atarım falan diyordu. Çok ciddiye almadım ama ya yaparsa diye çok korkuyorum.
Güncellemeler
12 ay
Çünkü abilerim beni öldürür. Ona korktuğumu belli etmemeye çalışıyorum ama yinede ihtimal var. Kendisi dediğine göre iyi bir çocuk ve namaz falan kılıyor. Ama yinede çok saçma geliyor bana. Eğer öyle ise neden bu tarz şeyleri yapıyorsun. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Ondan çok hoşlanıyorum ama bir yandanda ya ben
Konuştuğum çocuk tehdit ediyor, ne yapmam lazım?