İsmim soyismim ve iban bilgilerimi almış izinsiz burs istediğim iddiasıyla beni dava etmekle tehdit ediyor. Cinsel şeyler isteyerek. Gerçekteb böyle bir şey yapabilir mi
Çıkmaz bişey ibana en fazla para yatırırlar ne olucak alışveriş yaptığın yerlerde iban zaten hep gözüküyor bişey olmaz si. tir et bide küfür et kapat konuyu ama iyi küfür et😂😂
Hayır burs vermek için şirketler ilan verdiğinde başvuru için izin mi alınıyormuş devletten sanki 😂 aşırı komik olmuş ama çevrenden yakın birisi bu seni tehtid eden biliyorsun demi
Hayırr. Şöyle mallların oyununa gelmeyin, biraz akıllı olun gözünüzü seviyim. Sonra ağlıyorsunuz fotolarımı aldı diye. Bu kadar da cahil olunmaz. Asıl suçu o işliyor.
Kişisel bilgilerin izinsiz paylaşımı suçtur, isterse VPN kullanarak paylaşsın İP adresini değiştiremez ve İP adresinden kim olduğu bulunur. Sen ona de ki "seni hem şantaj ve tehditten, hem cinsel istismardan, hem de kişisel bilgilerimi izinsiz dağıtmaktan savcılığa bildiriyorum" Kusura bakma da çok safsın, bu kafayla devam edersen bir gün başını yakarsın kendi elinle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
şikayet et o zaman
Çıkmaz bişey ibana en fazla para yatırırlar ne olucak alışveriş yaptığın yerlerde iban zaten hep gözüküyor bişey olmaz si. tir et bide küfür et kapat konuyu ama iyi küfür et😂😂
Tamamen manipüle ederek senden bir şeyler almaya çalışıyor muhtmelen yakınından birisidir. Taviz verme fake hesaplardan vs mi yazıyor?
Peki öyle bi şey yapabilir mi şikayet edebilir mi yani
Hayır canım ne diye şikayet edecek gerekçesi ne olacak sence? Nerden yazıyor sana bulmaya çalışalım
Bi dursana bi anlat durumu bana tam tersine çevirelim
Şey dedi. Bunu yaycam burs sitelerinde internette sonra sen de izinsiz burs istediğin için dava yiceksin gibi bir şey
İzinsiz burus istemek diye bir şey yok komik olmuş 😂
İzinsiz bağış suç dedi
Hayır burs vermek için şirketler ilan verdiğinde başvuru için izin mi alınıyormuş devletten sanki 😂 aşırı komik olmuş ama çevrenden yakın birisi bu seni tehtid eden biliyorsun demi
Tamam yap de 😉 öyleleri korkudan beslenir seni tehdit edeceği bir şey kalmazsa elinde emin ol vazgeçer
Kıyamam yaa sende mi ava giderken avlandın kanka 🥲
Ava gitmedim durduk yere yaptı
Boyun eğme şikayet edeceğini söyle
Yapamaz oc suç işliyor ekran görüntülerini al
siiktirmeye yer mi arıyorsun git şikayet et
Hayatta yapamaz. Burs istemek suç değildir...
Ayrıca onu şantaj, tehdit ve tacizden savcılığa versen anası ağlar.
İftiraya atıyor zaten ama cidden dava edebilir mi böyle bi şey yapıp
Hayırr. Şöyle mallların oyununa gelmeyin, biraz akıllı olun gözünüzü seviyim. Sonra ağlıyorsunuz fotolarımı aldı diye. Bu kadar da cahil olunmaz.
Asıl suçu o işliyor.
Gerçekten mi. Ama sitelerde paylascam diyor ibanımı
Kişisel bilgilerin izinsiz paylaşımı suçtur, isterse VPN kullanarak paylaşsın İP adresini değiştiremez ve İP adresinden kim olduğu bulunur.
Sen ona de ki "seni hem şantaj ve tehditten, hem cinsel istismardan, hem de kişisel bilgilerimi izinsiz dağıtmaktan savcılığa bildiriyorum"
Kusura bakma da çok safsın, bu kafayla devam edersen bir gün başını yakarsın kendi elinle.
Yapamaz seni kandırmaya çalışıyor
Peki öyle bi şey yapabilir mi şikayet edebilir mi yani
Yok edemez
Nereden biliyorsun emin misin
Evet yapma istediği şeyleri
Şey dedi ibanını burs sitelerinde paylaşcam izinsiz bağış olacağı için sen ceza yiceksin dedi ve vpn kullanıyomuş
Bişey olmaz sen başvurunca zaten inceliyorlar ihtiyacın var mı yok mu diye sorun çıkmaz
Hayır ben bi yere başvurmadım
Benim iban bilgilerimle kendisi sitelerde paylaşacakmış burs yardımı istiyprmuşum diye ve izinsiz olduğu için ceza yicekmişim
Tamam işte başvurursan diyorum bende bişey olmaz ne istiyorsa yapma yani seni kullanmak istiyor
Engelle gec