Benim daha önce başıma gelmişti. Bir erkek ne kadar sadık, efendi, iyi karakterli olsa bile belli bir süreden sonra kızlar: "Sen çok özel birisin, çok güzel seviyorsun, çok sadıksın, lütfen üzülme" vb... gibi cümlelerle ağlayarak gidiyorlar. 🤔 Biz nerede hata yapıyoruz ya?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
karaktersiz olacaklar. dövecekler o zaman sever kadınlar.
Efendi erkek sıkıcı herşeyi onaylayan ne biliyim kıskanmayan böyle kadını arzulamayan ya da arzuladığını hissetirmeyen, her şeyinle şefaf ben buyum diyen kadına merak bırakmayan keşfedecek bir şey bırakmayan gizem bırakmayan, sürekli onay veren tatlı inatlaşmaların olmadığı, sürekli ulaşılır olması yani kendi alanı yok gibi merak özlem bırakmaması hep ulaşılabilir olması farklı bir fikirde hemen sana uyması samimi gelmemesi sponten hayatı olan sabit rutini olan heyecanı olmayan erkekler olarak algılanıyor olabilir ama efendi erkek yine erkek bence kendilerini iyi ifade edmiyorlar.
Kıskanıyoruz belli ediyoruz, sıkıcı olabiliriz o konuda haklı olabilirsin. Merak gizem yok. Onay vermeyiz. Ulaşılabilir evet.
Çok eksik var ya bu yazdıklarında şimdi olay şu. Sıkıcı gizemsiz meraksız ulaşılabilir konusunda haklısın. Fakat kıskanmak onay verici 😂 bunlara anca gülerim kusura bakma. Ben ayriyeten ilişkinin heyecanlı olmasını istemem çünkü hayat heyecanlı çok fazla şey var ya. Dostum lütfen hayat çok heyecanlı eğlenceli bu akşam beraber yeni bir komedi filmine gitmek varken ordan çıkıp gün batımını izlemek elbise denemek AVM de bilardo atıp yemek yemek. Bir hafta sonu beraber gidip bir çiftlikte at sevip midillilere binmek dururken. Müzik dans müzeler kitaplar arkadaşlarla kafeye gitmek dururken veya 2 hafta apra biriktirip bir hafta sonu havuzlu ev kiralamak varken ben ne yapayım daldan dala konan sevgiliyi. Bana eşlikçi lazım hayat yeterince heyecanlı
Olgun ve dürüst olmanı takdir ettim gerçekten, kendine has birisin. Kimse kusursuz değil zaten, her şeyin farkında olman da güzel bir şey. Sana karşı böyle davrananlar belki de ciddi ilişki peşinde olmayan kişilerdir.
Olabilir. Teşekkür ederim. 🙏😃
Rica ederim ben hedef almıyorum bu arada çevremden duyduklarım şahit olduklarım bu. Esenle kalın.
Ek bir not sizi haksız çıkartma amacım yok sizi hedef almadığımı genel gözlemlerimi aktardım eğer sizi kırdıysam özür dilerim.
Niye efendi erkek diyince akılları söyle tipler geliyor anlamış değilim sorunun cevabıda hiçbir fikrim yok
Ya ben onu birazda şakayla karışık sorayım dedim knk. Yoksa bizde efendiyiz 😂 26 yaşındayım daha 1 tane trafik cezası bile yemedim
Aynı bende öyleyim😅 ama sen öyle yapsanda sanki genel olarak böyle şekilleniyor gibi geliyor akıllarında
Yalnız usta cevaplara baksana soru efendi erkek sorusu olunca kızlar cevap vermeye bile gelmiyorlar
Kanka burada fenomen değilsen erkek olarak sorularına genel olarak çok az kişi geliyor
kim o kızlar Allah'tan belesını mı arıyorlar
Oluyor knk. Benden o şekilde ayrılmıştı 1 hafta sonra geri mesaj attı
cevap vermedim deeeeeeee
Yok ya ne cevap vereceğim. Ben bir ilişkinin 1 defa koptuktan sonra bir daha eski halini alabileceğine inanmıyorum.
seni kutluyorum
Şu yukarıdaki kızın yorumuna baksana birde benim yorumuma ben haksız mıyım knk?
Mecnun çınarın gelecekte memur olduğu bölüm mecnun da efendi erkek klasmanında biridir.
😎🌹
Öyle düşünme. O erkek gibi düşünenler var mutlaka.
Efendiliği ile.
Yalnız usta cevaplara baksana soru efendi erkek sorusu olunca kızlar cevap vermeye bile gelmiyorlar
Abaza mı olmak gerekiyor diyorsun?
Ya istesekte olamayız diyorum ben ya. 😂
Benim birkaç dalda uzmanlığım var knk bunlardan birisi psikoloji. O duruma senin benim gibi adamlar gelmez isteseler bile gelemezler
Enteresan. Hem sorularda şikayetçi oluyorlar hem de abazaları mı seviyorlar yani?
Hangi ilişkisine