Girdiğim her ortamda erkekler benimle ilgileniyor qma hepsine yeşil ışık yakıyorum nasıl vazgeçilemez bu durumdan çok güzel kızlara imreniyorum herkesi elde edebilecekleri icin Of ben niye böyleyim sorunum nedir ama bir kişiye ciddi ciddi aşık oldum hyatomda ilişkimiz çok uzun sürmedi isyerinde de bir çocuktan hoşlanıyordum baya kesişiyorduk sonra amirimiz iste benle ilgildnince ondan da hoşlanmaya başladım ve çocukta Şu an soğuk bana karşı bendeki bu beğenilme arzusu nasıl yok olur benle ilgilenen çoğu erkeğe yeşil ışık yakiyorm yani tabiki begendiysem ama. ben böyle olmak istemiyorum. cok yorucu
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok iyi.. sende kendini kraliçe sananlardan mısın :)
Hyr ama aşırı sevilme beğenilme isteği var ve ben erkekleri önemsemek istemiyorum yani beni beğenip. begenmemeleri onemli olsun istemiyorum. Bide ilgi gösterince iyice açığa çıktı eskiden bunlar yoktu bende erkekler ilgi gösterse de terslerdim sonra işler çok değişti
Canım sen ne istiyorsun
Ya ben böyle olmak istemiyorum insanın beğendiği hoşlandığı bir kişi olur yani ben hoşuma giden herkesten hoşlanıyorum ışık yakıyorum bide ilgileniyorlarsa
Işıktan sonra?
Bir süre sonra işte onlarda yeteri kadar ilgi gösterirsen sıkılıyorum ve olmasalardı olur diyorm çünkü bikere ilgi gösterdi ya yetiyor durum bu :/
Sen kaç yaşındasın?
art arda bi sürü olay anlatmışsın güzel kızlara imrendigine gore sen güzel degil misin o zaman:D
Ya dikkat çekici biriyim ama yetmiyor nasıl desem o çok güzel kızlar varya Hani onlardan olmak isterdim güzelim. ama çok değil çok çok Yani anladin
İlgi bağımlı lığı bence seninki çoğu kızda var
Ya cok kotu bisi sevgilisinden ilgi bekleyen vardir bunu anlarım. ben öyle değilim. ilgi beklemiyorum da herkes beğensin arzusu var dur demek istiyorum olmuyor yine flortoz konusuyorum haliyle girdiğim ortamda erkekler benle ilgileniyor erkekler kim ışık yakarsa orada geneli böyle gördüğüm kadarıyla mfldkdkdj
Sen aldatmadan da durmassın, bu durumu bence bir an önce bırakmaya bak yoksa düzgün bi ilişkin olmaz.
Totosu kaldırılmış bir liseli buse daha
Tatlım liseli değilim üniversiteden de bu sene mezun oldum daha 2000 liyim yani
Neden böyle davranıyorsun
ee göster verme sende
Biz kızlara 1 günde küsmedik
Ruhunun doymasi lazım önce
Ruhum. nasil. doyacak eskiden hiç böyle değildim liseden sonra oldu diyebilirim liseli diye yazmış biri ama lisede gayet olgun hanımefendi biriydim
Daldan dala atlayarak olmaz bu. Seni kontrol edebilecek akıllı bir adam lazım
Simdi soyle aşık olduğum qdam varken bile başka erkekle konustum bakistim oda guvenmiyordu bana iliskinin bitme nedenlerinden biriydi sonra bu sene sevgili yaptım bana cok iyi geliyordu çok mutluyduk falan arkadaşlarım bile dedi sana bu çocuk iyi geliyor sonra ben hep erkekleri kesiyordum yanında bile ve girdiğim yeni ortamlarda erkeklerle tanışıyorum flortlestigimi de bildiği için sürekli sorun yaşadık mutluluk falan kalmadı ve ayrılmamak için elinden geleni yaptı qma ben dayanamadım kontrol edilmesi sevmiyorum ama o kadar seven insanlar da birgun olmucak bunu da biliyorum bu çocuk gibi seven bildiğim 3 kişi var cok masum saf seviyorlar bilmiyorum sevilcek tarafımda yok
Seni kontrol edebilecek olgunluga erişmiş biri seni durultur...
Aldattigim için bir süredir sevgili yapmiyorum mesela olmuyor mayam mi bozuk qnlamadim
Seni durduracak erkek gerek diyorum Otoriter ama akıllı bir erkek
Anladim Şu an ekip liderinden baya baya hoşlanıyorum arada epey yaş farkı var 15 falan benu olgun erkek durdurur bence de ama herkes farklı algılıyor iste parası için vs sanıyorlar paraya hiç bakmam qdam çok çekici geliyor yaşından dolayı kendi yaşımda onca yakışıklı var ama olmuyor
Bir süre kimse ile olma kendini dinle
Bide bana aşırı kibar diğerlerine öyle değil benim adımı geçiriyor heryerde falan hep yanıma geliyor soru soruyor ilgilendiği belli ama buda hoşuma gidiyor ben tam ilgimi belli edemedim çünkü isyeri bi yandan ilişki yaşasan ayrı dert işinden olabilirsin ve işlerini çok seviyorum sicsk bir ortamı vae
Yaş kaç aslnda bu baya iyi bisey 😂
22
Neden yakiyon
Bilmiyorum ilgileri hoşuma gidiyor ya olay sadece tipte değil tip olarak çok beğendiğim biri asirisindan ilgi gösterirse de ya da başka şeylerini sevmediysen. soguyorum artık ilgi göstermesi bisey qnlam jfqde etmiyo daha çok ulaşılamaz kişilerden gelen ilgiler hoşuma gidiyor ergen gibiyim. cidden ya
Anladım yaş kac
22 bide eskiden böyle değildim
Anladım bende 23 tiyatro oyuncusuyum konservatuar okuyorum
Trol geldi bna
maalesef degil
Herkes degil diyor ztn
Troll olacak bjsey anlatmadım farklı farklı erkekler iyi değil değil ve sevgili yapamiyorum bu yüzden bitane yapmıştım başka erkeklerle tanistigimi bakisştığımi farkedince ağladı falan neden yapıyorsun diye so ra duzelmemi istedi bende Ben böyle biriyim dedim açık açık ayrıldım ben kendim çok zordu vicdanım kotu oldu
şu an vijdanin rahat mi
:) yaşın kaç?