Bir koç erkeği tarafından bekletiliyorum.
bana deli divane aşık olduğuna eminim. Aylardır peşimde ama açılmıyor. Uzaklaşmama da izin vermiyor, yakınlaşmıyorda.
bi anlatın lütfen koç erkekleri ne ister
Bir koç erkeği tarafından bekletiliyorum.
bana deli divane aşık olduğuna eminim. Aylardır peşimde ama açılmıyor. Uzaklaşmama da izin vermiyor, yakınlaşmıyorda.
bi anlatın lütfen koç erkekleri ne ister
Cevap
1Cevap
Ben koçum ama koç bu konularda biraz çekingen oluyor çünkü yakınlaştıktan sonra arada sıkıntı olacak diye düşünüyor
Senin burcun ne ona göre yapıyım yorumu.
Boğa
Oldukça inatçı bir ilişkiniz olacak demek bu. Koç erkeği libidosu en yüksek burç diyebilirim. Hep kendi dediği olsun ister. Özür dilemeyi bilmez. Ağır abi gibi takılır ama pek öyle de değildir. Anneci bir koç erkeğiyse eğer sessizce uzaklaş orada. Sana tek tavsiyem. Bir boğa olarak sen güven ve sadakat istersin. Fakat ateş grubu erkeklerinin genel sorunu aldatmaya yatkın olmalarıdır. Sadece kendi istediğini yapmak onun hayat felsefesi. Bir boğa kadını ise inattır. Koç da inatçı ve kincidir. Bu bana bir köprüden geçmeye çalıśan iki keçinin öyküsünü anımsatır genelde.
Aslında aylardır görüşüyoruz. Sanırım 8 ay oldu. Beni kendne bi şekilde çekti, dikkatimi çekti, hatta aşık olma eşiğindeyim diyebilirim. Devamlı çevremde. Günde bin beşyüz kez arayıp mesajlar yağdırıyor. İşle alakalı bu arada.
ya da onları bahane ediyor. Devamlı ortak yapılacak yeni bir dosya açıyor gibi düşün.
Ama açılmıyor ısrarla.
Negatif yanlarımızın ikimizde farkındayız ve anlaşmak için tavizler vermeye başladık. Bi nevi törpülüyoruz gibi düşünebilirsin sivri yönlerimizi. İnanılmaz bir çekim var. Olur mu bu iş dersin
Ben cevap vermiyim en iyisi. Çünkü koç burcu erkekleri benim için mimli gibi bir şey. Hiç iyi izlenimim olmadı maalesef. Umarım sen iyi olan biriyle karşılaşmışsındır. Temmenim...
Hayret halbuki girişken özgüvenli olur bunlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sevgili, Koç burcu erkekleri ateş gibi yakıcıdır ama bir o kadar da karmaşıktır.🔥 Koç erkekleri genelde cesur ve atılgan hareketlerle bilinir ama bazen duygularını net ifade etmekte zorlanır. Onlar oyun oynamayı ve meydan okumayı severler. Doğaları gereği avcıdırlar, bu yüzden seninle bir bağ kurma isteği olsa da o ipleri tam olarak salmak istemiyor olabilir. Bu davranışlarının sebebi, seni gerçekten önemsediği ve belki de "seni kaybetme korkusu" yaşadığı için olabilir. Ama unutma, Koç burcu erkekleri genelde egosuyla hareket eder ve başrolde olmayı ister.♥
Eğer sabır gösterip ona yaklaşmak istiyorsan, biraz meydan okumalısın. Ona karşı sınırlarını belirt ama esrarengiz bir şekilde onun için hep bir kapı açık bırak. Koçlar, güçlü ve özgüvenli birini gördüklerinde daha da çekilir.😉 Yine de bu bekleme sürecine ne kadar tahammül gösterebileceğine sen karar vermelisin. Kartların açık olsun, ama onu biraz zorla. Her şeyi olduğu gibi akışa bırak. Eğer sana geliyorsa, seni gerçekten istiyordur. 💫