• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Astroloji & Burçlar

Yay erkekleri ilişkide nasıl olurlar?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
20
Yapay Zekaya Sor
Yay erkekleriyle sevgili olan ilişki deneyimi olanlar nasıllardı anlatabilir mi
Yay erkekleri ilişkide nasıl olurlar?
İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • SіlverBlossome
    SіlverBlossome Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    Oğlak
    +1 yıl

Yay burcu erkeği aşk hayatında romantik ve duygusal değildir. Tam anlamıyla yaramaz bir çocuktur. Aşk hayatı oldukça hareketli geçer, kolay kolay ciddi bir ilişkiye başlamaz. Hani derler ya, ciddi ilişki yaşatmayı düşündüren bir kadın olmalıdır.

Partnerinin de neşe dolu eğlenceli, iyi bir arkadaş olabilecek kişi ister. Partneri böyle olursa doğru kişiyi bulduğuna inanır. Yay burcu bir erkekle birlikte olmak istiyorsanız kıskançlık sergileyen ve hoşgörüden uzak biri olmamalısınız.

Yay burcu erkeği özgürlüğüne düşkündür, arkadaşlarıyla zaman geçirmeyi partneriyle geçirdiği zamana tercih eder. Bunun için birlikte oldukları kadınlarla mutluluğu yakalamak için onların hoşgörülü olması gerekir.

Yay burcu erkeği cinsellik, yay burcu erkeği aşk, yay burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?, yay burcu erkeği ikizler kadını, yay burcu erkeği aşk hayatı, yay erkeği aşk belirtileri, yay burcu erkeği etkileme yolları, yay burcu erkeği aşk uyumu gibi soruların cevaplarını araştırdık ve derledik.

Yay Burcu Erkeği Özellikleri
    Yay burcu erkeği, göz hatları gerçekten geniştir ve dolgun dudaklara sahiptir.
    Yay burcu erkeği, son derece kibar ve beyefendi bir erkektir. Hayatının her alanında bu şekilde yaşar.
    Renkli, sevecen ve ılımlıdırlar. Cana yakın davranışları ile etrafındaki insanlar tarafından sevilir.
    Yay burcu erkeği, daima iyi niyetli olmaya çalışır. Kimse için kötü düşünmek istemez. Onlara değer vermeyi tercih eder.
    Son derece duyarlıdır ve kimse onun için düşüncesiz bir insan diyemez. Derse de yalan söylemiş olur.
    Yay burcu erkeği oldukça enerjiktir ve hayattan zevk almasını iyi bilir. Kendisini daima iyi hisseder ve sürekli olarak hareket halinde olmak ister.
    Hareketsiz monoton bir yaşam yay burcu erkeğini çok sıkar. Ayrıca açık havayı da çok sever. Kapalı ve sıcak ortamlar ona göre değildir.
    Yay burcu erkeğinin çok konuşkan olduğunu söyleyelim. Fakat konuşurken öyle mantıklı cümleler kurar ki hiç sıkılmazsınız.
    Yay burcu erkeği için dostluk çok önemli bir kavramdır. Dostları için her türlü şeye katlanır ve her türlü fedakarlığa hazırdır.
    Arkadaş canlısıdır ve dostlarının her zaman iyi hayatlar sürmesini ister. Onlara elinden geldiğince yardım eder.
    İçlerinde onlara karşı asla kötülük beslemez. İçten ve samimi yapısı ile dostları tarafından çok sevilir.
    Yay burcu erkeği her zaman doğruyu söylemekten asla çekinmez. Dürüst olması bazı insanları şaşkına çevirir.
    İnsanları mutlu etmek için yalan söylemek veya doğruları söylememek ona göre değildir. Her konuda açık sözlüdür.
    Bu kadar doğrucu olması bazen insanları rahatsız etse de onu sevenler böyle sevmeye alışmıştır.
    Karşısındaki insanın ne hissettiğini pek fazla umursamaz, onun için dürüst olmak daha önemlidir.
    Meraklı bir yapısı vardır ve hemen her konuda ufakta olsa bilgi sahibidir. Meraklı olması bilgili olmasının sebeplerinden birisidir.
    Yay burcu erkeği, bir konuda eleştiride bulunmaktan çok hoşlanır ve bunu yaparken de çekingen tavırlar sergilemezler.
    Yay burcu erkeği, bütün bu özelliklerine rağmen çok cömerttir. Eli son derece açıktır ve para konusunda tutumlu değildir.
    Bir dostunun para ihtiyacı olduğu zaman ona elinden geldiğince yardım etmekten çekinmez.
    Yay burcu erkeği özgür olmayı daha çok sever ve kısıtlanmaktan nefret eder. Herhangi bir yere bağlı kalmayı sevmez.
    Yay burcu erkeği, yersiz şakaları ile bilinir. Bu şakaları bazı insanlar tarafından sevilse de çoğu insan tarafından sevilmez.

Yay Burcu Erkeği Aşk Hayatı
    Yay burcu erkeğini sahiplenmeyecek, kıskanmayacak ve sürekli sorularınızla boğmayacaksınız çünkü bu erkekler bunlardan nefret eder. Sakın nerede olduğunu sormayın, sizden nefret eder ve uzaklaşır. Onun için bir yay burcu erkeği ile sevgili olmadan önce uzunca bir düşünün.

Söz konusu evlilik olduğunda ciddiyeti fark eder ve kendisine çeki düzen verir. Gözü partnerinden başkasını görmez. Yay burcu erkeği birini çok fazla sevmediği sürece romantik ve duygusal davranışlar sergilemez.

Yay Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?
    Yay burcu erkeği özgürlüğüne aşırı derecede düşkün olduğu için kendisine ayak uyduracak, sıkıntıya sokmayacak ve hoşgörü sahibi kadınlardan hoşlanır. Kendi bildiğini okuyan, sert çıkışları olan ve her şeyin kendi isteği doğrultusunda yapılmasını dayatan kadınlardan haz almazlar.

Yay Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?
    Yay burcu erkeğini etkilemek istiyorsanız, sıkıcı ve baskıcı olmamanız en önemli şeylerden birisidir. Özgürlüğüne düşkündür ve onu kısıtlamak son derece yanlış olacaktır. Ona yaklaşırken ciddi düşünmediğinizi belli etmemeniz gerekir. Eğer sizin ciddi düşündüğünüzü anlarsa sizden direkt uzaklaşır. Onun yaptıkları için ona hesap sormamanız gerekir.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Winniethee
    Winniethee Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    Balık
    +1 yıl

Yay erkekleri iyimserdir, cana yakın ve çocuksudur. Seninle eğlenebilmeyi ister, konuşabilmeyi, gezip tozabilmeyi ama yine senin yanında dinlenmek ister ve açılması çok zordur. Sana bağlandığını hissettiği an senden uzaklaşacaktır ya da aranızda bir şeyler oluşuyorsa o bunu sen dile getirene kadar görmezden gelecektir. Yaylar sevgililiği kafese konmuş kuş gibi görür. Özgürlüklerine çok düşkündürler ama yanında da özgür olabileceğini hissettirirsen sana hem en iyi arkadaş hem de tutkulu bir sevgili olur. Enerjileri hep yüksektir. Çapkındır, patavatsızdır, fazlasıyla saftır ama çocuk gibidirler. Onu senin yönlendirmen lazım ama bunu yaparken hissettirmemelisin tabi. Çok tutkulu olsalar da bazı durumlarda mantıkçı kesiliyorlar; yani yayı sevgililiğe ikna edebilirsin ama iş evliliğe geldiğinde sana bir düzine bahane sayacağından emin olabilirsin. Tadını çıkar, anı yaşa sadece.:)

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

4

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

tek iyi yanlari yay erkekleri çok komik oluyorlar mizahi seviyeleri yüksek oluyor insanın enerjisini yükseltiyorlar. fakat çok alaycı ve umursamaz oluyorlar. çok yay erkeği tanıdım, ve 3 yay erkegine aşik oldum, sonuc husran!!! en son bir yay erkeği ile kötü bir an yaşadım, ve nefret ettim yay erkeklerinden. işleri güçleri cinsellik ve kadın.. çok fazla kadın olsun istiyorlar hayatlarında, biriktirip biriktirip aralarından seçiyorlar. ruhsal değil bedensel olarak seçim yapıyorlar. güzelse fiziği iyiyse ondan iyisi yok, kaliteli bir kişiliğe ya da statüye sahip olman önemsiz. bir sürü kadını takip eder, eğer fiziksel olarak begenmezlerse ve onlarla cinsel birliktelikleri olamayacaksa aninda siler gozu yasina bakmazlar.. cok zordur yay erkegine kendini sevdirmek. güzel, sarisin, ve kum saati fiziğin yoksa yay erkeklerinin ilgisini çekemezsin. dünyanın en şahane insanı da olsan, dis gorunusunle dikkatini cekemezsen seni merak etmezler. hepinizin cani cehenneme yay erkekleri!!!

4
    2 Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

🙄

Bak şimdi çok kadınla flört edip aldatma bile yapmayan yay erkeklerine bile çamur atmış oldun bunu yaparak. Ben de yay erkeğiyim benim suçum ne?

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

Ben daha bırak herkesle yiyişmeyi, gerçek hayatta bir kızın elini bile tutmadım daha. Neyden bahsediyorsun sen? 😂

Yorumla
  • üyescikss
    üyescikss Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    Yay
    +1 yıl

Yay erkeklerini nedense sevmiyolar hiç ben yayim kadiniyim yani erkekleri gibi değiliz bence ndjsjs

0
    95 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya genelde çok sosyaller özgür ruhlu falan diyorlar bende anlayamadım ki 😂😂😂

Yorumla
    • üyescikss
      üyescikss
      Yay
      +1 yıl

Aynen yay diyince gezme tozma özgürlük baska hiçbir sey bilmiyorlar bizim hakkımızda biz sanki gamsiz gezmekten tozmaktan başka bişey bilmeyen laylalaylom...

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

yay kadınları ile çok iyi anlaşırım mükemmel bir uyum sağlıyorum, fakat yay erkekleriyle hiç anlaşamıyorum. yay kadınları şahanedir, yay erkekleri ise rezalet... yay erkeği ve kadını çok çok farklı gerçekten..

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs yay erkekleri kendi içinde çapkınlık potansiyelini iyiye ve kötüye kullanan olarak ikiye ayrılır ilişki konusunda. Sen hep kötü niyetlilere denk gelmişsin.

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı sanmıyorum.. iyisi de kötüsü de bana uymuyor..:)

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs o konuda haklısın. Özgürlüğümüze fena derecede düşkünüz. Cidden aşırı baskıya gelemiyoruz. Baskıcı ya da kontrolcü bir yapın varsa anlaşamaman çok doğal.

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı kova burcuyum ben, özgürlüğüne en çok düşkün olan burçlardan biriyim, yay burcu ile ortak özelliğimiz. ne baskıya gelebilirim, ne de baskı kurabilirim. bunlar bana uzak olan şeyler..

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs bu aslında güzel bir şey.. Özgürlüğüne düşkün olan tiplere her zaman saygım var. Bu tarz tiplere ben olsam kontrol altına almaya çalışmazdım ki baskıcı bir insan da değilim. Ben daha çok fikir alışverişi yapmayı seviyorum. Sana da öyle biri lazım.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

Ama çoğu erkek kızların baskılanmaya layık olduğunu düşündüğü için herkes benim gibi düşünmeyebilir. Orası ayrı bir konu.

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı yay burcu erkeklerinde sevdiğim tek özellik bu bakış açısı.. anlayış ve saygı.. yalnızca bu.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs bazıları sadece anlayışlı rolü yapar. Kötü niyetli olup olmadığını kolay kolay anlayamazsın. Anlaman için hareketlerini incele. Söylediği gerçekler sana diken gibi batmasına rağmen yine de özünde hiç bir şekilde zarar vermemeye çalışıyorsa, o iyi niyetlidir. Seni umursamıyorsa, kötü niyetliyse zaten geçiştirmelerinden bile anlarsın.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

O nedenle bu sana bir ders olsun: Her yay erkeğini aynı kefeye koyma.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

İnsanlar eşsizdir. Bazı noktalarda diğer insanlardan ayrılabilirler. Hobilerde, ilgi alanlarında bile...

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı beyefendi, kusura bakmayın. fakat, yay erkeklerini rezalet yapan da tam olarak bu. onları anlayamıyorsun. sevip sevmediğini, ciddi olup olmadığını, gerçekçilik payını, sana kırgın olup olmadığını vs. hep hislerini ve düşüncelerini maskelerler, ve gerçekleri açıkça belli edip söylemeyi tercih etmeyecek kadar korkaklar. yay erkeğinin sana ilgisi olup olmadığını anlamak için başını ağrıtana kadar düşünüp tartman gerekiyor. açık değiller, kendilerini maskeliyorlar. seviyor zannediyorsun, ki gerçekten seviyor, nefret edermişcesine davranıyorlar bir anda, işler ciddiye binince bahane türetiyorlar. en iyi bildikleri şey kaçmak. cesaretleri yok. başlarına buyruklar. insanları kitap gibi okumama rağmen, yay erkeklerini çözmem imkansız oluyor. beni yay erkeklerinden soğutan en iyi örneği siz kendiniz verdiniz. yay erkeğiyseniz tabii bu gerçekten de kaçarsınız..:)

Yorumla
    • üyescikss
      üyescikss
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs hakikaten geçen bi yay erkeğiyle tanistim hiç bana göre değildi bi de aynı burcuz ya 😂yay yayla yapamaz bence arkadaşlıkta bile

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@üyescikss yay erkekleriyle anlaşabilen var mıdır ki? sanmam..

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs şimdiye kadar tek sevdiğim ve iyi niyetli olarak gördüğüm geçmişteki kızın bir "yay burcu" olduğunu bilerek konuşuyorum ki ciddi olduğum hiç bir zaman hiç bir şeyden kaçmadım. Tersine bu duruma kafa attım hep. Biz gerçekten sevdiğimizde tam seviyoruz. Böyle bir özelliğimiz var. Ama sen tabii gerçekten sevmeyen ve cinsellik isteyen kişilere denk geldiğin için bu normal.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs kısacası ben birini gerçekten sevdiğimde açık imalarda bulundum hatta direkt açıldıklarım bile oldu. Sonra tahmin et ne oldu? Ya bir geçiştirme durumu ya da ilerlese bile beni fikir konusunda baskı altına alma durumları gibi ironik şeyler yaşadım. Bu durumda söyle bana. Açık ve net olmayan ben mi oluyorum? Yoksa kötü niyetlerini maskeleyenler mi?

Yorumla
    • üyescikss
      üyescikss
      Yay
      +1 yıl

@BruhAnı yay kızları mukodur nokta😂

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs emin ol anlaşan var. Eskiden sevdiğim o kız gayet benle anlaşıyordu. Ancak ayrılma sebebimiz ailevi idi. Biraz daha zorlasak hayatlarımız riske girecekti. O yüzden medenice bir karar alıp ayrıldık ama onun beni asla unutamayacağını biliyorum. Keza ben de unutmadım. Unutmam da.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@uyescikss yay kızları candır bu kadar diyorum.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

Yay kızları en azından arkadaş gözüyle baksalar bile senin ruh halini anlıyorlar anında. Kendimi onların yanında rahat hissediyorum.

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı yine şaşırılmadık bir hareket, zıt görüşlere saygı duymak yerine kendini savunuşa geçen ve ikna etmeye çalışan bir yay erkeği.. tamam yay erkeği, ikna oldum. ciao

Yorumla
    • üyescikss
      üyescikss
      Yay
      +1 yıl

@BruhAnı işte yaa bakk insanın halinden anliyoruz yargilamiyoruz olduğumuz gibiyiz yormuyoruz abii rahatiz yani relaxx

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs kendimi savunmam, saygı duymadığım anlamına gelmez. Ben fikrimi ortaya atıyorum. Böyle bir şey söyleyerek saygı duymayan bu noktada sen oluyorsun. Ne bekliyordun? Karşı fikrim olduğu için içime kapanıp ortaya atmamamı ve durumu olduğu gibi kabul etmeyi beklememi mi? Senin de hatan burada işte. Sen karşı fikir ortaya atan her insanı sana saygısızlık yapıyor olarak algılıyorsun ama gerçek bu değil. Adios. 👍👋

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@uyescikss yay kızları cidden övülmeyi hakediyor.. bana hayat enerjisi veriyor resmen, modumu düşük hissettiğimde hep bir yay kadınına ihtiyaç duyuyorum.. her eve lazım 😂👍🏻

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@uyescikss
      Olması gereken o zaten. O yüzden yay kızlarını samimi buluyorum.

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı yine kendi bildiğin gibi algılıyorsun yay erkeğiii... düşünceni elbette paylaş, bu seni saygısız yapmaz. ama karşı görüşün haksız olduğunu iddia edip kendi görüşünü haklı çıkarmaya çalışıyorsan, benim doğrularıma saygısızlık ediyorsun.. sana göre senin doğruların doğru, saygı duyuyorum. benim doğrularım sana yanlış gelebilir yine saygı duyuyorum.. ama benim doğrularımın doğru olmadığını iddia edersen, ben buna düşüncelerime ve görüşlerime saygısızlık derim.. you understand?

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs I think, you don't understand anything about this.

Demeye çalışıyorum ki ortada zıt bir düşünce var ve ben her zaman bu durumun böyle olmadığını, başka ihtimallerin de zaman zaman olabileceğini anlatıp sana canlı bir "kanıt" sunuyorum. Sen de bunu "Başka bir düşünceye karşı yapılan saygısızlık" olarak adlandırıp bunu bir kanun haline getirmeye çalışıyorsun. Dolayısıyla da diyorum ki bence bu durumu bu kadar kasmamalısın. Senin dediklerinin zıttı da yaşanabiliyor. Herkesi aynı kefeye koyma. Verdiğim mesaj bu. Yoksa ben hiç bir zaman bir kişiye karşı üste çıkmaya çalışmam. Tartışmada üste çıksam dahil karşımdaki kişi için arka planda üzülürüm. Çünkü ona arka planda aslında önemli bir şeyler öğrettiğimi anlamamıştır. İşte bunu yaparak onlardan farkın kalmıyor. Bir tık bilgili birine benziyorsun, alright. Ancak sadece kendi tecrübelerine değil de başkalarının tecrübelerine bakarak da objektif bir değerlendirme yapmalısın. Bunu yapamıyorsan ve kendi düşüncelerini bir kanun gibi göstermeye çalışıyorsan sen zaten karşındaki insanın düşüncelerine saygı göstermiyorsundur. Do you understand?

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs bu kadar laf salatasında özetle anlatmaya çalıştığım şu:

Canlı kanıtlara dayalı gerçek bir tecrübeyi bile bir yalan ya da kendi düşüncene tamamiyle saygısızlık amacıyla ortaya atılmış bir düşünce olarak görüyorsan, yanlışlardasın. Ki ben senin yaşadığın tecrübelere saygı duyduğum için farkındaysan kötü niyetli yay erkekleri de olduğu konusunda sana bilgi verdim farkındaysan. Kötü niyetli varyantlarım olduğunu biliyorum ama hepsi de öyle değil demek istiyorum. Genelleme yapmak yanlış olur.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

O yüzden her şeyi tek bir kalıba sığdırıp da "Tüm yay erkekleri kötüdür." diyemezsin. Bu, iyi niyetli olmaya çalışan tüm yay erkeklerine saygısızlık olur (ki keza ben öyleyim, ona rağmen bu konuyu alttan alıyorum).

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

Yoksa daha sert konuşmasını da bilirdim. Emin ol.

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı beyefendi, "yay erkekleri" derken, tüm yay erkeklerini kastetmiyorum, genelleme yapıyorum. genelleme herkesi bir bir içine almaz. dünyadaki tüm yay erkeklerini tanıyorum sanki.. eğer bir topluluktan bahsediyorsam, tanıdığım kadarının genellemesini yapıyorumdur. birisinin böyle düşünebileceğini düşünmeniz de ilginç. bu açıdan bakabilseydiniz, hırsınızı bir kenara bırakıp yargısız infaz yapmasaydınız şu an tartışıyor olmazdık..

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs ortada bir yanlış anlaşılma durumu var demek ki. Sana karşı kendimi kanıtlama hırsında falan da değilim. Bunu bilmeni isterim.

Dediğim gibi düşüncelerine saygı duyuyorum. Ancak...

Genellemenin terimdeki anlamı, zaten bir grup içindeki herkesi kapsar. Yani sen yay erkekleri adına genelleme yaptığın anda her yay erkeğinin öyle olduğunu iddia etmiş olursun. Ama "Çoğu yay erkeği böyle." deseydin, üstüme alınmış olmazdım. Kısacası kelimeyi yanlış kullandığın için haliyle yanlış anladım. Genelleme bir gruptaki her şeyi kapsar. Sen mesela "Siz erkekler niye böylesiniz?" dediğinde aslında tüm erkekleri kapsamış olursun. Ama "Çoğu erkekler niye böyle?" diyip ortadaki konuyu anlattığında zaten üstüne alınması gereken alınır. Alınmaması gereken uğraşmaz bile.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs bu arada... Seni fikirlerinden dolayı infaz etmek gibi bir derdim de yoktu. Farkındaysan "Bir tık bilgili birine benziyorsun." derken de bunun imasını verdim. Emin ol fikirlerimle infaz etmeye çalışsam çok daha sert konuşurdum. Bunu açıkça söylüyorum.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

Bilgili bir kızsın, fakat gözlem iyi yapamıyorsun ya da dediklerimi ayrıntısıyla okuduğundan şüpheliyim. Buna göre bir yorum yaparsan sevinirim.

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

yay erkeklerine yapılan yorumlara yanıt verip kendinizi savunuşa geçmeniz, ve size katılmayan birisine de, neden katılmadığını sormanıza ilişkin, bir şey paylaşacağım.. protagoras'ın "insan her şeyin ölçüsüdür" teorisinde, sahici doğrular yoktur, doğrular kişi perspektifine göre yaratılır ve her doğru, kişiye göre doğrudur, bu yüzden yanlış, ve mutlak doğru yoktur. her bir doğru kişinin kendi algısınca verdiği değerdir" tezine dayanarak söylüyorum, yay erkekleri hakkındaki düşüncelerim ve doğrularım, ne doğrudur ne de yanlış. bu yüzden bana haksız olduğumu söyleyemezsiniz, ben de size haklı olup olmadığınızı.. diyerek noktalıyorum.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs işte bu da zıt fikirlerimiz olduğunu gösterir ki saygı duyuyorum. Bense hayatımda doğru ve yanlışların mutlak ve kesin olduğunu, bunun da akıl ve vicdan sayesinde ayırt edilebileceğini düşünen biriyim. Sizse bunların göreceli olduğunu düşünüyorsunuz. Olay buraya çıkıyor.

Yorumla
    • üyescikss
      üyescikss
      Yay
      +1 yıl

@BruhAnı bu arada en gıcık erkek burçlarından biri de basaktir yayla yarışır hadi iyi geceler😄

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı "genelleme" konusuna gelirsek, eğer dünyadaki tüm yay erkeklerini tanıdığımı iddia etseydim, bu söylediklerinize hak verirdim.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

Yani Protagoras'ın fikri, hayatta benim gördüğüm tecrübelere ve öğrendiğim şeylere çok ters. Ama bu, saygı duymayacağım anlamına gelmez dediğim gibi. Bu nedenle kesin ifadelerle konuşuyorum. Sana mesela herhangi bir kanıt da ortada bir şey kesin olmasına rağmen onun doğruluğu duruma bağlı göreceli gelebilir. Benim içinse ortada kanıt varsa kesindir.

Yani anlayacağın, farklılığımız olması beni rahatsız etmiyor. Ya da bununla hırs yapmaya çalışmıyorum. Sadece kendi fikrimi ortaya attım ve yay erkeklerinin hepsinin de öyle olmadığını söyledim. Olay bu.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

Yani bu bir infaz etme çabası değildi. O çabada olsam daha sert bir konuşma yapardım ki gerek yok. 🤷‍♂️

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@uyescikss

+1

Yorumla
    • üyescikss
      üyescikss
      Yay
      +1 yıl

@BruhAnı siz hala konusuyonuz mu yaa😂

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı göreceli olduğunu düşünüyorum, en iyi kanıtı bu diyaloğumuzda görebilirsiniz. benim doğrum farklı, sizin doğrunuz farklı, e ortada mutlak bir doğru varsa, bu sizin doğrunuz mu, benim doğrum mu? o gerçek doğru, kimin doğrusu, neyin doğrusu? sizin ise kime göre, benim ise kime göre?

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs işte burada yine farklı fikirlere gidiyoruz. Sen diyorsun ki "Düşüncemiz farklı olduğu için mutlak doğru yoktur.", bense diyorum ki "Ortada canlı kanıt var. Mutlak olmadığına emin misin?"

Olay bu yani. 😅

@uyescikss
      Evet hala konuşuyoruz filozof olup çıkıcam en sonunda bu gidişle. 😅

Yorumla
    • üyescikss
      üyescikss
      Yay
      +1 yıl

@BruhAnı senin yukselenin ne

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@uyescikss
      Boğa

Yorumla
    • üyescikss
      üyescikss
      Yay
      +1 yıl

@BruhAnı neyse yaa amaan sallayin anlasamiyosaniz uzak durun jsjsjs yaylarda da bi sıkıntı var demek ki herkes şikayetçi Twitter da falan yay erkeklerinden. Genellemek yanlış ama bazi konular geneldir

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@üyescikss bir tartışma konusu daha.. ahah..

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@uyescikss
      Neden şikayetçi olduklarının farkındayım ki haklılar da.

Dinle beni.

Biz yay erkeklerinde ciddi bir çapkınlık potansiyeli var ama bunu iyiye ya da kötüye kullanmak günün sonunda yine bize kalıyor. Bunu şöyle düşün, dünyada şu an çoğu insan kötü niyetli dimi? Bir şeylere kötü niyetli olarak daha kolay erişebileceklerini düşünüyorlar. Bunda hemfikirizdir.

E bu da kolay bir yol olduğu için hem de kız tavlayıp zevke ulaşmak böyle daha iyi olduğu için çoğu yay erkeğinin tam bir playboy olması da normal oluyor. Ama ben ve benim gibi gerçekten kendini bu noktada dizginlemeyi başarıp zor yolu seçen de var.

Yorumla
    • üyescikss
      üyescikss
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs valla kadınlar demek ki illallah etmişler ahhahah sjsjjsjsjs

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@uyescikss
      Bir de anlaşamadığımızdan değil ben bu fikirlerin ortaya atılmasından gayet keyif aldım, güzel konuşmaydı ki kızın bilgili olduğu da belli zaten. Ama kızın bunu bir infaz etme girişimi, bir savaş olarak algılamasına güldüm. Kdştkdldkfkfkf

Yani bu kadar kasmasına gerek yok anlıyor musun? Fikri infaz etme ya da kavgaya girme havasında olsam ben zaten infaz etme niyetimi belli ederim. O niyette bile değildim. 😂

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@uyescikss çok çektim "çoğu" yay erkeklerinden çok.. ahaha asla ortak bir anlaşabileceğimiz nokta bulamayız, hep sen sağa ben sola..

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs geçmişinde belli ki seni üzen yay erkekleri olmuş. Geçmiş olsun demekten başka elimden bir şey gelmez. Keşke öyle bir playboy a çatmamış olsaydın...

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı kavga ettiğimizi nereden çıkardınız? gayet te keyif aldığım bir tartışmaydı. lafın gelişi yargısız infaz denir, sorgulamadan konuşmak, kanı getirmek diye. sorgulamadan konuştunuz, fakat sonucunda sorgulayıp, bir yanlış anlaşılma olduğunu farkettiniz..

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs evet beni yanlış anladığını düşündüm kısaca, benim de senin kelimeyi yanlış kullandığından dolayı yanlış anladığım bir nokta oldu. Tatlıya bağlandığını düşünüyorum. Dediğim gibi hiç bir zaman infaz çabasında değildim. İnfaz çabasında daha sert oluyorum. 😅

Yorumla
    • üyescikss
      üyescikss
      Yay
      +1 yıl

@BruhAnı aslında bi arkadasim var kiz koç burcu ve çok iyi bi kız. Eşi de yay burcu ve çok seviyolar birbirlerini çok mutlular. Ama koç ve yay en çok anlasan iki burçtur bundan olabilir😂 ama kovayla iyi kötü anlasirlar. Biraz da anlasabilecegin burcu bulman gerekiyor.

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı açıkçası burcu konu dışında bırakacak olursam, beni üzen bir erkek veya kız olmadı hiç. düşüncelerimi kontrol edebildiğim için duygularımı da şekillendirebiliyorum. yalnızca yay erkekleri ile uyum sağlayamıyorum. travmatik bir sarsıntı yaşadığımdan değil.:) o bahsettiğiniz playboylara da denk gelmedim, çünkü basit ve ucuz bir kadın olmadım hiçbir zaman..

Yorumla
    • üyescikss
      üyescikss
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs ya ben de mesela başak erkeklerine kin kusarim gayet doğal😂

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@uyescikss
      Bana genel fikrimi soracak olursan her ne kadar ben burçların karakteristik özelliklerine inansam da buna körü körüne inanmam. Mesela kendi annemden örnek veriyorum. Normalde bir Yay kadınının baskıcı olması bile beklenemez dimi? Ama o tam tersi. Baskının kralını yapıyor. 😂

Yani anlayacağın, bazı insanlar burçlarının özelliklerini taşımıyor. Bu konuyu çok da kasmamak lazım.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs o zaman bu geçmişe dayalı değil, kişisel bir durum olmalı. Uyumsuzluk... Anlıyorum.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@uyescikss
      Bende bile var o durum. Bak hepsine karşı ön yargılı yaklaşmam ama nedense bu aralar (biraz da geçmişte yaşadığım bir olaydan dolayı) balık burcu kızlarının çoğuyla iyi anlaşamadığımı görüyorum. Çünkü...

Gerçekten çok dengesizler. Dedikleri ya da yaptıkları birbirilerine tutmuyor. O kadar hızlı bir duygusal değişim geçiriyorlar ve o kadar büyük bir kararsızlık içindeler ki, benim açık ve netlik beklentime çok ters düşüyor bu. Kıl oluyorum. O nedenle öyle bir durum olması normal. 😅

Yorumla
    • üyescikss
      üyescikss
      Yay
      +1 yıl

@BruhAnı aynen öyle belki annenin yükseleni ay burcu falan bunlr etki ediyordur ki astrolojiye göre ediyo😂

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı tabii ki her burç her özelliği taşıyıp, her burçtan insanlar aynı özelliklerde olmuyor. farklılıklar elbette oluyor. benim 3 abim de aslan, 3ü de birbirinden farklılar. ama hepsi bana aynı enerjiyi veriyor. maksat burada frekans ve aura.

Yorumla
    • üyescikss
      üyescikss
      Yay
      +1 yıl

@BruhAnı balik erkekleriyle ben de anlasamadigimi görüyorum su su ve toprak grupları kafa dengim olmuyor

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs belki de aslında aynılardır ama o aynı şeyi uygulama yöntemleri farklıdır. Yani demek istediğim, üç tane yol ve üç insan düşün. Her bir insan farklı yolları tercih ediyor. Ama sonunda aynı kapıya çıkıyorlar. Aynı frekans ve aurayı hissetme sebebin bu olmalı. Ama söz konusu annem ve ben olduğunda insanlar farklı bir aura hissediyorlar. Direkt anlıyorlar onunla huy olarak asla aynı olmadığımı. Anlatabiliyor muyum?

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

Balıkların çoğu benim gibi açık ve net bir insan için kanser ya. 😂

Yorumla
    • üyescikss
      üyescikss
      Yay
      +1 yıl

@BruhAnı bak balik yengeç oğlak basak boga da dahil galiba bunlarla bi elektriklenme olmuyor aramda. Benim güzel enerjimin karşısinda duvar gibi kalıyorlar. Ben daha çok terazi aslan koç galiba sadece bunlarla anlasiyorum bi yay olarak. Kova da tirt gibi jsjsjsks

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

Ya bende de şöyle bir olay var, iyi niyetli olduğunu düşündüğüm herkesle iyi anlaşıyorum. İsterse balık burcu olsun ki eskiden bir balık burcu kızından bile hoşlanma sebebim buydu. Ama bu durum gerçek yüzlerini gösterene kadar sürüyor tabii. Kötü niyetlerini anladığım an uzaklaşıyorum. O zamana kadar ben hep karşı tarafı anlayıp empati kurmaya çalışıyorum. Öyle yani. Bende de böyle bir ilginç olay var. İsterse en zıt burç olsun. İyi niyetli olduğunu düşünüyorsam elektrik alıyorum direkt ondan. 😅

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

Fakat şu aralar yaşadığım kötü olaylardan sonra kimseden elektrik alacak halde değilim. Bende kızlara ilişki konusunda güvenmeme durumu başladı o yüzden de. Hani sırf bu yüzden arkadaş olmasına olurum isterse. Ama sevgililik beklemesin kafasındayım artık. Çünkü cidden bir kere o raddeye geldiğinde gerçek yüzlerini görünce üzülen ben oluyorum. Çünkü boşa çabalamış oluyorum biraz da.

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı anlıyorum. fakat bahsettiğiniz gibi değil. ortak yanları elbette var, çok egolular, dominantlar, narsistler, gururlular, en iyisi ben bilirim kafasındalar, ve eleştirme hakkı tanımazlar. kişilik olarak böyleler fakat karakteristik olarak ve konu ilişkilerine gelince apayrı kafadalar. bu yüzden biz bir burç hakkında yorum yaparsak, ortak özellikleri hakkında yaparız, mesela sizin yay burcu erkeklerinin özelliklerinin bazılarından ayrı özelliklere sahip olmanız gibi, yalnızca bilinenler. bilinmeyenleri ortaya atmamız hem imkansız hem de mantıksız..

Yorumla
    • üyescikss
      üyescikss
      Yay
      +1 yıl

@BruhAnı aynen iyi niyetli bi insansa burc fark etmiyor zaten mesela burçlara göre yengeç burcuyla anlasmam zordur ama iyi bı çocuk olduğunu için şans vermistim konuşmuştum ama baktım ki çok tripli ve kafa dengi değil anlasamadigimi fark ettim

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs işte bu yüzden bilinmeyenleri ortaya atmadım. Bak kendin de söyledin. Hepsi sonuçta çok egolu, dominant ve gururlu olduğu için aynı enerjiyi alıyorsun. Eğer o genel özelliklerden biri bile diğerlerinden farklı olsaydı o zaman aynı enerjiyi alamayacaktın. Misal: Bir Aslan erkeğinin egoist ve dominant olmasından çok sönük ve egosuz bir tip olması gibi. 😅

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@uyescikss
      Aynısını bir Yengeç burcu kızla yaşadım. Sonucunda beni, ben bir konuda düzgünce açıklama yapmış olmama rağmen karaktersiz ilan etti ve bu konuda damarıma bastığı için bir noktadan sonra sınırını aştı. Dolayısıyla çok sert bir şekilde tartışıp gereken lafı çakıp ayrıldım.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

Sonuçta bu kadar bencil ve aşırı baskıcı olmaya başlamış birisiyle devam edemezdim.

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı yani diyorsunuz ki, sonuçta farklı özellikleri olması da bana aynı enerjiyi veriyor, ve bir şey değiştirmiyor.. bu yüzden burçlar farklı özelliklerde de olsa, bir insana hissettireceği şey aynı olur. her ne kadar ben onlar gibi değilim deseniz bile, yine de ben sizden, diğer yay erkekleriyle aynı enerjiyi alıyorum. konu kilit..:)

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs beni görmeden ya da tam tanımadan o aurayı anlayamazsın. Sanal ortamdayız gerçek hayatta değil. Bence de konu kilit. 😊

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı bence yanılıyorsunuz. eğer enerjiler ile, enerjisel çalışmalar, frekanslar ile yakından ilgileniyor olsaydınız, birisinin enerjisini hissetmek için onu görmenize bile gerek olmadığını bilirdiniz. o halde tanrıyı da görmüyorlar, fakat onu hissettiklerini söylüyorlar.. gözlerinizi kapattığınızda da görebiliyorsanız, bir insanın kanlı canlı karşınızda durması gerekmez.. bu dediklerim mantıksız gelecektir size, o yüzden şu anki düşüncenizde kendinize göre haklısınız..

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs işte tam da bu yüzden asıl noktaya geliyoruz... Bunu enerjiyle, aurayla falan açıklamak da bana doğru gelmiyor. Ben mesela Allah'ın varlığını hem bazı yaşadığım durumlarla hem de etrafımdaki kanıtlarla düşünerek hissedebiliyorum. Ama bu aura konusu, bununla aynı konu diyemem. Sen bir insanı görmeden, tam olarak özelliklerini bilmeden, onun etkilerini tam anlamıyla görmeden, aynı aurada olduğunu direkt iddia edemezsin mesela. Benim sınıfımda bir tane yay erkeği vardı. İnsanlar hemen farklı olduğumuzu anlıyordu ve ben o adamla hiç bir zaman anlaşamazdım. Sadece sayko konuşmaları beni güldürürdü. Yoksa en samimi arkadaşım falan da değildi.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

Onun için, kafanda yay erkekleri için kalıplaşmış bir algı olduğundan dolayı beni de aynı kefeye koyman normal. Çünkü ben de yay erkeğiyim neticede. 😅

Ama gerçek hayatta tanısan tüm algın değişirdi. Çünkü daha başta anlardın ki o playboy tiplerden olmadım hiç bir zaman. Bu da bu yüzden yine dönüp dolaşıp genelleme konusuna geliyor. Her yay erkeğini aynı kalıba sokma. 😊

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs hatta sana iddia ediyorum direkt derdin ki "Ya bu çocuk çok masum."

Ki bana bunu diyen çok fazla kişi oldu.

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı ben zamanında yalnızca sosyal medyadan konuştuğum hiç görmediğim insanlara bile, frekans yollayarak kendimi hatırlatıp, mesaj attırıyordum. eskiden, çocukluk aklıydı. fakat bu yetenek ve becerilerimi ilerlettim. sizinle 1-2 saattir konuşuyoruz ve o 1-2 saat içinde bakış açılarınızı, düşünce yapınızı, ve sizi hissetmeye başladım. sizden bir enerji aldım. enerjisel boyutta kendimi açtığım için (ki evrendeki her şey enerjidir, düşünceler bile. çekim yasası da buna bir örnektir.) siz bana ithafen yazarken bile bana enerji frekansı yolluyorsunuz, ve aramızda birbirimizi görmememize rağmen kozmik bir bağlantı oluşuyor. çünkü şu 1-2 saatte çok fazla alış-veriş yaptık. eğer hiç regresyon terapisi yapmadıysanız, geçmiş yaşamlara yolculuk etmenizi sağlayan bir ruh göçü terapisi. ve geçmişe astral seyahat ettiğinizde, oradaki tanımadığınız insanlara karşı bile bir şeyler hissedebiliyor, onları tanıdığınızı düşünüyorsunuz. bu da bir örnektir. dediğim gibi, sizi bizzat görmem gerekmez, fotoğrafınıza bakmam, adınızı bilmem, sizi tanımam şart değil, çünkü isminiz veya bedeniniz, ruhunuzu ve auranızı etkilemeyecektir. siz bir enerjisiniz, siz bedene bürünmüş bir ruhsunuz. umarım anlaşılabilirdir.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs o zaman yanlış enerji seziyorsun. Çünkü başından beri özetle senin hakkında düşündüğüm ve yapmaya çalıştığım şey şuydu: "Fikirlerimiz farklı, hatta senin bazı fikirlerini saçma buluyorum. Ama yine de saygı duyuyorum ve sana karşı niyetim 'kötü değil'".

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

Sense aynı aurayı aldığını iddia ettin. Demek ki saygısız ve kötü niyetli bir yay erkeğinde beni farksız görüyorsun. 😊

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı beyefendi, ben yalnızca tanıdığım yay erkeklerine uyun sağlayamadığımı ve tanıdığım yay erkeklerinin rezil olduğunu söyledim. tanımadıklarımdan nasıl bahsedebilirim? ben bu düşüncemi ortaya atınca siz sonradan dahil oldunuz ve sanki sizi başta tanıyormuşum ve dahil etmişim gibi konuşmaya başladınız. siz aynı değilsiniz tamam, ama uyun sağlayamadığım fikrinde haklıyım, çünkü uyum sağlayabilsek, 1-2 saattir zıt görüşlerden konuşuyor olmazdık. orta yolu bulup anlaşamadık, çünkü ikimizin düşünceleri de birbirine ters ve zıt. yani benim söylediğimde bir şey değişmedi..

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı hayır, uyum sağlayamama konusunda diyorum.:)

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı aynı zamanda aynı aurayı alıyorum. o auranın bir tanımı yok, emerjilerin de bir tanımı yok. bir yanda dünyanın en iyisi olsun, diğer yanda ise en kötüsü. ikisinden de aynı enerjiyi alıyorsam, bu her iki tarafı da iyi veya kötü yapmaz. diğer yay erkekleri rezalet, siz değilsiniz diyelim tamam, ama benim aldığım enerji aynı, bu diğerlerinin sizden daha rezalet olduğunu değiştirmez mesela. enerji bu konulardan tamamen farklı..

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs şöyle ki... Benden de aynı enerjiyi aldın çünkü blöf yaptığımı düşünüyordun. Bunu da çok net anladım. Ama dostum...

Bazen her şey bildiğin gibi olmayabiliyor. Kendi hayatımda bile bu geçerli. Benim bile fikirlerimin değiştiği dönüm noktaları oluyor. Ben bu zamana kadar eskiden kadınları gerçekten aslında çoğu duygusuz erkek tarafından mağdur edilen ve sahip çıkılmaya, sevilmeye ihtiyacı olan masum bir cins zannederdim. Ama sonrasında zamanla anladım ki onların da çok kötü niyetli olanları var ve onlar da çok fazla sayıda. Şiddet olayını da sadece aradan sıyrılmak için bir araç olarak kullanan kadınlar gördüm ben.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

Yani diyeceğim şu ki, şu konuşmalarımız boyunca fikirlerini infaz etmeye çalıştığımı ve sana sert davranmaya çalıştığımı düşündün. Neden? Önceden tanıdığın yay erkekleri sana bundan daha kötüsünü yaptı da ondan. Görüyor musun? Olay yine geçmişine çıkıyor. Demek ki yanılmamışım.

Söyle bana. Tek bir soru sorucam. Bu durum geçmişinle alakalı olmasaydı, o zaman yay erkekleriyle anlaşamayacağını bile nereden bilecektin? Bilemezdin. Daha önce hiç yay erkeği tanıdın mı ki bilesin? Düz mantık...

Yorumla
    • wewantdrugs
      wewantdrugs
      Kova
      +1 yıl

@BruhAnı söylediklerinizin alakasızlığını, tezatını ve saçmalığını bu yazımı okuduktan sonra anlamanızı umuyorum. ve lütfen bir kere de, farklı bakış açıları kazanmaya açık olun, kendi bildiğinizi karşılaştırıp o pencereden bakmayın, benim penceremden de bakın ki, beni anlayın ve sürekli aynı şeyleri söyletmeyin. infaz muhabbetinde, bana sert yapmak istediğinizi değil sorgulamadığınızı vurguladım. ve bunu açıklamama rağmen hala aksini iddia ediyorsunuz. geçmişimde playboy yay erkeklerinin beni üzdüğünü söylediniz. ben de playboy birisine denk gelmediğimi, beni kimsenin üzmediğini, sadece onlarla bir uyum içerisinde olamadığımızı söyledim. uyumsuzluk illa kavga mıdır, travma mıdır? hala yay erkeği arkadaşlarım var fakat hala uyum sağlamakta güçlük çekiyoruz. yine de kavga etmiyoruz veya birbirimizi üzmüyoruz. yay erkeklerini çok sevdiğimi söyleseydim, bu da onlarla çok iyi anlaştığımı gösterirdi. burç yorumu yapabilmek için o burçları tanımak gerekiyor. tanımadığım birisinin yorumunu nasıl yapabilirim? illa yorum yapabilmek için kötü bir anı mı yaşamış olmamız lazım? tanımak ve yorum yapabilmek için geçmişimde bir konuşmuşluğum olması lazım, ve onları iyimser anlatmamak, illa beni üzdükleri bunalıma soktukları anlamına gelmez!! şu kalıpları bir yıkın, sizin tahmin ettiğiniz gibi düşünmüyorum, acaba bunu dememek istemiş olabilir mi diye düşünmeyerek ve bana sormayarak yine bir yargısız infaz gerçekleştiriyorsunuz. sorun, soruşturun, kanı getirmeyin, kendi doğrularınıza uydurmayın, kalıpları yıkın ve bakış açınızı değiştirin... biraz mantık lütfen!!

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

@wewantdrugs ah...

İşte şimdi ben de bir şeyleri saçma bulmaya başladım. Dediklerini bir değerlendirelim:

1- Senin pencerenden bakmadığımı ve farklı bakış açılarına kapalı olduğumu iddia etmişsin ama gerçek şu ki ben her ne kadar fikrini saçma bulduğumu söylemiş olsam da buna saygı duyduğumu, hatta çok daha öncesinde senin de belli başlı tecrübelerin olduğu için farklı fikirlerde olduğumuzu, bunun da benim anladığım, saygı duyduğum bir durum olduğunu, sadece düşünce yapıma ters düştüğünü, dolayısıyla da benim katılabileceğim bir fikir olmadığını belirttim. Daha önceki sözlerinden alıntı yapıyorum. Ne demiştin bana? Ha evet: "düşünceni elbette paylaş, bu seni saygısız yapmaz. ama karşı görüşün haksız olduğunu iddia edip kendi görüşünü haklı çıkarmaya çalışıyorsan, benim doğrularıma saygısızlık ediyorsun..". Burada açık açık benim karşı görüşü haksız çıkarmaya çalıştığımı ima etmiştin ve hala da ona göre davranıyorsun. Şimdi söyle bana, ben bu kadar fikirlerine saygı duyuyor olmama rağmen, kim kimi haksız çıkarmaya çalışıyor? 😊

2- Doğru, geçmişinde seni playboy erkeklerin üzmüş olabileceğine dair bir tahminde bulundum ve tahminim de yanlıştı. Ancak sonda ima ettiğim şey, o konu hakkında değildi. İma ettiğim şey, yay erkeklerini tanımadan onlar hakkında yorum yapamayacak olmandı ki sen zaten bazı yay erkeklerini tanımışsın ve kafanda bir kalıp oturmuş. Bu kalıp üzerinden ilerliyorsun. Ama herkesi de aynı kalıba koyman bir hata. Çünkü her insan neticede eşsiz özelliklere sahiptir. İma ettiğim şey buydu. Yani üzme kısmına değinmedim bile. Burada farklı fikirler söz konusu idi. Yani merak etme ben geçmişte yaşadığın bir şey derken playboyları tam anlamıyla ima etmedim. Bir travma ya da bir kavgayı da ima etmedim. İma ettiğim şey özetle şuydu "Geçmişte o kadar yay erkeği tanımışsın ki farklı bir şey görsen bile artık onları da diğerleriyle aynı sanıyorsun. Ama her insan aynı değildir.". Bu. Bu kadar. Başka bir şey bile yok ortada ki bu bir yargısız infaz da değil.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

3- Doğru. Tanımadığın birisinin yorumunu yapamazsın. İşte bu noktada kendinle çelişiyorsun bu yüzden de. Az önce bana dedin ki "Senle 1-2 saattir konuşuyoruz ve sende benim tanıdığım yay burcu erkekleriyle aynı aurayı hissediyorum.". Şimdi de diyorsun ki "tanımadığım birisinin yorumunu nasıl yapabilirim?". Ortadaki çelişkiyi görebiliyor musun?

4- Tahmin ettiğim şeyin ve sana ima ettiğim şeyin geçmişte seni üzen ya da travma bırakan kişiler hakkında olduğunu düşünüyorsan ciddi anlamda yanılıyorsun çünkü her ne kadar ilk başta bunu demiş olsam da sonrasında böyle olmadığını senin yaptığın açıklamadan sonra anladım zaten. Ama senin yanlış anladığın nokta, hala aynı şeyi direttiğimi zannediyor olmandı. Bunu tekrar söylüyorum, benim "son yazımda" fikrim değiştikten sonra ima ettiğim şey geçmişte seni üzen ya da travma bırakan yay burcu erkekleri değildi. Benim "son yazımda" ima ettiğim şey beni diğer tanıdığın yay burcu erkekleriyle %100 aynı frekansa ve auraya sahip zannetmiş olmandı. Üstüne de açık ve net bir yapıya sahip olmadığımızı ima etmendi ki gayet de açık ve net bir insan olduğumu düşünüyorum. Açıklamalarımı dikkatli okuyan bir insan zaten bunu rahatlıkla anlayabilir.

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

5- Demişsin ki "acaba bunu dememek istemiş olabilir mi diye düşünmeyerek ve bana sormayarak yine bir yargısız infaz gerçekleştiriyorsunuz.". Cevabım şu: Aynısını sen de az önce benim düşüncem hakkında bir tahminde bulunarak yapmadın mı? Ama ben bunu pozitif karşıladım. Neden? Çünkü sen bunu yargısız bir infaz ve saygısızlık olarak görüyorsun. Bense bunu bir tahmin ve deneme-yanılma yolu olarak görüyorum. Dolayısıyla istesem aynısını yaptığın için aynı şeyi söyleyebilirdim ama söylemedim. Çünkü biliyorum ki bunu saygısızlık yaptığın için değil hakkımda tahminler yaptığın için yaptın. Ama yanlış tahminlerdi. 😅

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

Son olarak 6- "sorun, soruşturun, kanı getirmeyin, kendi doğrularınıza uydurmayın, kalıpları yıkın ve bakış açınızı değiştirin... biraz mantık lütfen!!" demişsin. Bir kere bunu bana kendi doğrularımı dayatmaya çalıştığımı iddia eden birisi mi bana söylüyor? Burada dayatan bu durumda ben değil sen oluyorsun bu son cümlende de anlaşılacağı üzere. Yani bu da yine kendinle çeliştiğin bir nokta. Sana bir hayat dersi: Başkalarının düşüncelerine saygı duymasını istiyorsan (ki eminim benim kadar senin dediklerine sabredebilen olmamıştır pek) o zaman onlara kendi düşüncelerini dayatmayı bırakan ilk sen olmalısın ki onlar da sana karşı sert tepki de bulunmasınlar. Bu sertliği yanlış bir şekilde başlatan sen olduğun için karşı taraf haliyle kendini savunma moduna alıyor. Bu sadece benim burcumla alakalı bir olay değil. Dışa dönük olan hangi insan olsa bu durumu gördüğünde kendini savunma moduna alırdı. Çünkü kendini savunma moduna almadığında bu durumun ortadaki yanlışı göre göre kendini ezdirme ve ketum kalma durumundan hiç bir farkı kalmıyor. Bense bir kişi bana yanlışımı belirttiğimde ortada zaten mantıklı bir durum varsa haklı olduğunu belirtiyorum. Sonuçta bilmemek değil, öğrenmemek ayıp dimi? Ben de bunu yeterince uyguladığımı düşünüyorum. Dolayısıyla elinde bunu sormadığıma ya da hiç bir şekilde soruşturmadığıma dair elde tutulur hiç bir argümana sahip değilsin ki son noktayı koymak gerekirse tüm bunları anlatırken gayet mantığımı kullandım ve senin dediklerinin %100 aynı şekilde olan alıntılarını yaparak cevaplar verdim. Mantığını kullanamayan bir insan olsaydım emin ol dediklerine hiç bir cevabım olmazdı ya da ortadaki yanlışı göremezdim.

I hope, you understand this time.

Mantığımı tam gücümle kullanmak istemiyordum ama beni buna zorladığın için teşekkürler. Şimdi izninle gitmem gerek. Bugün bundan daha önemli işlerim var da...

Yorumla
  • mutevaziadam34
    mutevaziadam34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    Akrep
    +1 yıl

Artık ok yaydan çıkdı diye düşünerek hareket ederler hep.

0
    0 Yorumla
  • BruhAnı
    BruhAnı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 100%
    Yay
    +1 yıl

Tek cümleyle anlatıyorum:
    1 kişi hariç geçmişimdeki tüm kızların karaktersiz ve entrikalı zihne sahip olduğu bir serüvendi.

0
    2 Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

Açık bir soru sorucam. Bana "Katılmıyorum." atan kimse eleştirme hakkına sahip.

Neden gerçekleri anlatmış olmama rağmen bu, inandırıcı gelmedi? Yani yalan borcum mu var ki sahte bir şey anlatayım?

Yorumla
    • BruhAnı
      BruhAnı
      Yay
      +1 yıl

Yay erkeği olarak hep bunu yaşadım yani.

Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    İkizler
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Aşırı umursamaz oluyorlar yapamazsın bence

1
    0 Yorumla
  • princessNokia
    princessNokia Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 96%
    Kova
    +1 yıl

bnece cok komikler ahshhfhd

0
    0 Yorumla
  • Anglemom
    Anglemom Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    Kova
    +1 yıl

Kocam yat bi garip

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl garip

Yorumla
    • Anglemom
      Anglemom
      Kova
      +1 yıl

Anlaşamıyoruz

Yorumla
    • nicksizman3535
      nicksizman3535
      Balık
      +1 yıl

Niye

Yorumla
    • üyescikss
      üyescikss
      Yay
      +1 yıl

Siz nesiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Akrep

Yorumla
    • üyescikss
      üyescikss
      Yay
      +1 yıl

Akrep yay zor

Yorumla
  • taytayko7
    taytayko7 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 96%
    Kova
    +1 yıl

Saçmalama

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çok dik başlı

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Yay erkekleri ilişkide nasıl olurlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Koç burcu erkekleri ilişkide nasıl olurlar? 4 cevap verildi
Başak burcu erkekleri ilişkide nasıl olur? 3 cevap verildi
Başak erkekleri nasıl olur ilişkide? 8 cevap verildi
Elazığlı erkekler nasıl olur, onlarla ilişki olur mu? 13 cevap verildi
Yengeç erkekleri ilişkide nasıldır? 22 cevap verildi
İlişkide erkekler nasıl olur? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kadınların emekle yaptığı tabloları sever misiniz?
  • Dış görünüş mü? zekâ mı?
  • Size hangi meyve ya da içecek söylerdim diyim mi?
  • Ruh eşiniz nerede sizce, yarım kalmışlık hissediyor musunuz yahu var mı böyle tamamlanma olayı falan🤷‍♀️?
  • Kırıldığınız hâlde güçlü görünmek sizi de yoruyor mu?
  • Siteden tanıştığın kişi ile evlenir misin?
  • Senden zor ayrılan bir sevgilin oldu mu?
  • Çaresizlik içinde karşıdan bir hamle beklediniz mi?
  • O kişi şimdi sana "barışalım" dese cevabın ne olurdu?
  • Sorunlarından kaçıyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨