Biz 5 aylık evliydik ben bosanma davası actım şiddet hakaret küfür iftira ihanet olduğu için ailem kabul etmedi mesleğimfilan yok?

Dava açıldıktan sonra tekrar barıştık ama düzelmiyor. Uzman çavuş ve biz ayrılma aşamasındayken onun bir komutanı vardı, beni aradı onun telefonundan. O evlenmiş, ayrılmış, akıl verdi boşanma etme falan diye. Her neyse, o konuşmadan bayağı sonra ama düzeldik biz. Sonrasında ise ben onun görev yaptığı şehre geldim, 3 tane evli arkadaşlarıyla tanıştım. Beni onlara kötü göstermiş, çok kötü hem de iftira atmış, kendinin yaptıklarını ben yaptım olarak göstermiş ve eşimden soğudum. Hiçbir anlamda yetmiyor bana. Beni yargılayacaksınız ama ne oluyor bilmiyorum. O bahsettiğim komutanından hoşlandım, onu daha önce hiç görmedim, sadece fotoğrafta gördüm. Bir arkadaşımıza gitmiş o gün, beni haklı bulmuş. Ben o kişiyle çok tanışmak istiyorum. O arkadaşıma demiş ki, birini bul bana evlenelim, evlenmek istiyormuş. Parayla hiçbir alakası yok bu arada, o da uzman. Ben bu kişiyle nasıl samimiyet kurabilirim, nasıl tanışabilirim? Siz böyle olsanız ne yapardınız, yargılamadan lütfen.

Biz 5 aylık evliydik ben bosanma davası actım şiddet hakaret küfür iftira ihanet olduğu için ailem kabul etmedi mesleğimfilan yok?