Arkadaşlar ben boşanacağim çünkü eşimden şiddet görüyordum artık dayanamadım ama ailem bildigi halde yasadıklarımı bosanma diyor?

Arkadaşlar 5 yıldır evliyim baştan beridir cok sinirliydi eşim hele içki içince gözü hiçbir şey gormüyordu bıçakla yaralama bile oldu. Zaten ayrılığımız da bu sayede oldu beni bıçakla yaraladı ben de şikayetci olurum siciline işler dedim artık bitirelim bırak beni dedim o şekilde bitirmeye ikna ettim. Gel gör ki ailem bana yaşattıklarını bile bile boşanma diyor hayretler içindeyim o gün kendime yakın gördügüm teyzeme gittim o bile erkekler sinirli oluyor işte yaparlar yuvanı yıkma diyor. Bide öyle cahil de degil ailem ben de üniversite mezunuyum çalışıyordum evlenmeden önce arkadaş çevrem çoktu hep egitimlu insanlardi. Bu evlendigim kisi beni tüm çevremden kopardı çalişma gerek yok dedi maddi durumumuz iyiydi. Tabi bendr de suc var çok verdim ipleri eline ama bana en cok koyan ailemin destegi olmaması hic mi sevmiyorlar beni şaşkınım neden sizce? Baska anne baba olsa dunyayi başına yıkmaz mi böyle bir adamın ama neden?
Arkadaşlar ben boşanacağim çünkü eşimden şiddet görüyordum artık dayanamadım ama ailem bildigi halde yasadıklarımı bosanma diyor?