2 yıllık evliyiz ailem eşimle evlenmemi istemedi ama sonradan konuştular hersey tatlıya bağlandı ama esim bunu yüzüme vuruyor?,?

Eşim bunu benim hep yüzüme vurdu, senin baban karaktersiz sende o babanın kizisin diye beni asagiliyor ailemle sonrasında oturup konuştular hersey tatlıya bağlandı ama eşim hep bana yükleniyor bana hep geçmişi acıyor, ailemi evimize davet etti onlar gidince sen onlara değer veriyorsun senin ailen kayinvaliden kaynatan senin ailenden bana fayda yok senden yok anca ev isi yemek sen bana yüksün dedi. Benim yemek yememe uyumama karışıyorsun dedi, halbuki abur cebir yiyor bende ona daha saglikli seyler hazırlıyorum gece 4 e kadar oturuyor bende hayatim birlikte uyuyalım dedim diye bunları diyor. Eşim kendi ailesiyle ilgili birsey diyince dün ellerini yüzüme tutup gözlerini çıkartırım susacaksın, dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum sonra hic bir sey olmamış gibi yemek hatırlasana dedi.

2 yıllık evliyiz ailem eşimle evlenmemi istemedi ama sonradan konuştular hersey tatlıya bağlandı ama esim bunu yüzüme vuruyor?,?