Aileler istiyor diye evlendik, ikimizde 23 yaşımızdayız. Birbirimizi çok önceden tanıyoruz, ilkokulda aynı sınıftaydık.
Saçım bitlenmişti küçükken, sınıfta benimle pasaklı diye dalga geçiyordu.
Ailelerimiz evlenin dediğinde de bana “senin gibi bir pasaklıyla evlenmek kötü olacak” falan dedi.
6-7 ay geçti evlendiğimizden beri. Öpüşmedik bile. O bana pasaklı dedi diye bende yaklaşamadım.
Ama şimdi kendisi sırnaşmaya çalışıyor, hastalandığında ona sarılmamı istiyor, kedileri severken ben “kediye gösterdiğin ilgiyi bile göstermiyorsun” diyor. Yılbaşı gecesinde de sarhoşmuş gibi davranıp sarılarak uyudu bana. Ama sarhoş değildi içkiden eksilmemişti 😅
Artık yakın davranmaya başlasam mı bende? Pasaklı lafından ötürü böyleyim. Şakadan da demiş olabilir tabi bilmiyorum birdaha söylemedi zaten öyle
Saçım bitlenmişti küçükken, sınıfta benimle pasaklı diye dalga geçiyordu.
Ailelerimiz evlenin dediğinde de bana “senin gibi bir pasaklıyla evlenmek kötü olacak” falan dedi.
6-7 ay geçti evlendiğimizden beri. Öpüşmedik bile. O bana pasaklı dedi diye bende yaklaşamadım.
Ama şimdi kendisi sırnaşmaya çalışıyor, hastalandığında ona sarılmamı istiyor, kedileri severken ben “kediye gösterdiğin ilgiyi bile göstermiyorsun” diyor. Yılbaşı gecesinde de sarhoşmuş gibi davranıp sarılarak uyudu bana. Ama sarhoş değildi içkiden eksilmemişti 😅
Artık yakın davranmaya başlasam mı bende? Pasaklı lafından ötürü böyleyim. Şakadan da demiş olabilir tabi bilmiyorum birdaha söylemedi zaten öyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Olgunlasmadan evleniyorsunuz evlilik bu evcilik değil otur tartisiyormusun sozle mi anlatiyorsun tavir mi koyuyorsun yap bu durumu derhal durdurmasini iste cok kotu yerlere gider durdurmazsan
İkiniz de ileri derecede arizalisiniz. Sizden rica ediyorum "LÜTFEN" çocuk yapmayın.
Yazık adama yanaş artık. Allah hayırlı etsin inşallah evliliğinizi amin
İnşallah ama o da açık açık yanaşmıyor o yüzden çekniyorum bende
kanka canin istiyosa yaklas evlenmeden obce beynin nerdeydi tatildemi
Ne saçma sapan ilişkiler var. d
Ver artık verde kurtulsun adam
İnsan karısını aşağılamaZ
Resmen hakaret etmiş
Abartma istersen yarma
@ahqqowp20 iyi ufaklık sana eşin pasaklı diyince kızma
Ağla
@ahqqowp20 ufaklık işin yokmu
Siz şaka misiniz abla