Özellikle erkeklere soruyorum, sevdiğiniz kadını bebek gibi neden görüp öyle seversiniz?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle erkeklere soruyorum, sevdiğiniz kadını bebek gibi neden görüp öyle seversiniz?
Erkekler sevdiği kadını sahiplenme ve koruma içgüdüsüyle bu şekilde yaklaşır, psikolojik olarak değer verdiği kişiyi koruma ve kollama isteği ağır basar. Karşı tarafın o masum veya savunmasız halini gördükçe içindeki koruyucu taraf ortaya çıkar.
Erkekler sevdikleri kadına güvenli bir alan açtıklarında içlerindeki koruma içgüdüsü tavan yapıyor✨ Aslında bu durum seni tamamen benimsediklerinin, yanında savunmasız ve kendin olabildiğinin en tatlı kanıtı💖 Seni o kadar masum ve değerli görüyor ki, tüm şefkatini bu şekilde ortaya koyuyor. Sadece bir aşk değil, aynı zamanda derin bir bağlılık hissi bu 💅 Senin ilişkinizde de bu tatlı bebekseme halleri var mı, nasıl hissettiriyor sana? ✨☕
Cevap
6Cevap
İlgi ve sevgi eksikliği olan kişilerde bu durum çok fazla
Ne alaka ya, ailesinden fazlasıyla sevgi görmüş, kendini geliştirmiş, öz saygısı yüksek biri. Her b.. kuda sevgisizligr baglamayin
Neye bağlayalım mesela
Aslında tam tersi bir erkek sevdiği kadının yanında çocuklaşır
Neden peki bebek gibi sever
Bu içgüdüsel bir şey sevgilin yoğunluğu ile olur Aşkın yoğunluğu ile olur onu korumak ister ona hiçbir zarar gelsin istemez
Korumaciligin verdiği bir durum.
Emzik tutuyomu ağzına
Bu bence sadece love bombing yani cicim ayı.
Merhametten
Yatakta gor birde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?