Aşk İlişkileri Bebek gibi sevilmeyi sadece kadınlar mı seviyor? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Erkekler bebek gbi sevilmeyi hak etmiyor mu Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bebek gibi sevilmeyi sadece kadınlar mı seviyor? Bebek gibi sevilmeyi sadece kadınlar mı seviyor? Cevapla Bebek Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Bende seviyorum bebek gibi sevilmeyi ama sevilmiyorum maalesef. ama kalbi iyi olan herkes hak eder bence 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. sevilmenin ne oldugunu bilemedigimiz için bebek gibi adam gibi nasıl olur bilemiyoruz hadi selamın aleyküm 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bebekler gibi sevilmek arabayla gezdirilmek , salıncaklarda sallanmak istiyorum 0 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bebekliği 93 yılında bıraktım, sevileceksem errrrrkek gibi sevilmeyi tercih ederim. :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır bence her erkeğin bir çocuk tarafı var ve o şekilde sevilmeyi itiraf edemeselerde çok seviyorlar 0 0 Yorumla
cilgin-haritaci Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Bizde hak ediyoruz bee ve cok şükür aynen o sekilde seven birisi var 🥰 0 0 Yorumla
omurgalıı Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sonuna kadar hak ediyorum ve istediğimi de alıryorum bütün erkeklere de tavsiye ederim sizi bebek gibi sevecek birini bulunca kaçırmayın aga 0 0 Yorumla
Gündoğumuxxxl Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Harika bi bakış açısı için teşekkürler 😊 0 0 Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl bunu sevmeyen kadın çok denk geldi 0 0 Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hak ediyor ve seviliyor da 🥰 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Bazen erkeklerde ister 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ben severim 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bende seviyorum bebek gibi sevilmeyi ama sevilmiyorum maalesef. ama kalbi iyi olan herkes hak eder bence
sevilmenin ne oldugunu bilemedigimiz için bebek gibi adam gibi nasıl olur bilemiyoruz hadi selamın aleyküm
Bebekler gibi sevilmek arabayla gezdirilmek , salıncaklarda sallanmak istiyorum
Bebekliği 93 yılında bıraktım, sevileceksem errrrrkek gibi sevilmeyi tercih ederim. :D
Hayır bence her erkeğin bir çocuk tarafı var ve o şekilde sevilmeyi itiraf edemeselerde çok seviyorlar
Bizde hak ediyoruz bee ve cok şükür aynen o sekilde seven birisi var 🥰
Sonuna kadar hak ediyorum ve istediğimi de alıryorum bütün erkeklere de tavsiye ederim sizi bebek gibi sevecek birini bulunca kaçırmayın aga
aranizda emmeyi sevmeyen erkek var mi?
- yokmus.
Yeni pp güzel zarif ve etkileyici 😊🌹
Harika bi bakış açısı için teşekkürler 😊
bunu sevmeyen kadın çok denk geldi
Hak ediyor ve seviliyor da 🥰
Bazen erkeklerde ister
Insan olan herkes sever
Altını bezle oğlanın
Evet güzel düşünüyorsun
Kalbi iyiyse neden haketmesin ki
Hayır erkekler de sever.