Kadınlar, neden kendisinden yaşça küçük erkeklere ilgi duyar, sevgili olur?

Kadınlar, neden kendisinden yaşça küçük erkeklere ilgi duyar, sevgili olur?

Aşk tâbi ki. Bakıyor ki kendi yaşıtları ya da
2 - 3 yaş aralığında ki kişilerle ilişki yürümüyor. Demek ki seveceği o adam arasında fazla yaş aralığı olan birisi.
bu kadının bu çocukla evlenmesi niye herkesi rahatsız ediyor ben anlamadım. adam zorla mı evlendi aşık olmuş. ayrılırlarsa kına yakın. kadına demedikleir kalmadı. isteyen istediğiyle birlikte olur reşit olduğu sürece. ne yani erkek yaparsa iyi kadın yaparsa laga luga. ohh iyi etmiş
Cevap
5Cevap
Bir erkek kendinden küçük bir kızla neden oluyorsa istiyorsa o da o nedenle istiyordur
Evet :)
Kim kendinden küçükle oluyormuş yahu? Pınar Altuğ istisna bir konu bence.
Aslında sadece ünlü olarak çok fazla var. İnternet te araştırırsanız çok şaşırsınız. :)
O ünlü kadınlar için geçerlidir. Sıradan kadınlar küçük erkekler tarafından istenmez. Kadınlar da istemez.
Ünlü oldukları için 10'larca kişiyi biliyoruz. Ünsüz olan çiftleri zaten bilmemiz mümkün değil. Belki ülkemizde çok nadir kişiler olabilir, ama genele baktığımız zaman gerçekten çok fazla var. :) Sizin düşünceniz mesela aşırı aksi yönde olduğu için böyle şeylere ihtimal bile vermek istemiyorsunuz ama gerçekten çok fazla var. :)
Yaş benim için bir kriter değil.45 yaşındayım, 25 yaşındaki genç kızla da olurum 65 yaşındaki kadınla da. Kime ne? Herkes kendi hayatına baksın.
Bu adam benim idolüm ya yolda görsem elini öper peşinden giderim
Karakterli biri :)
Aynen öyle bende onun gibi olgun seviyorum
Nedeni olduğunu sanmıyorum. Kime aşık olacağını seçemiyorsun
Sanırım daha genç hissetmek için
Olabilir. :)
Tercih, zevk, heves, begenme ve ask meselesi
Buldu çıtır çocuğu kaçırmaz tabi
Mantıklı bulmuş olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?