Stajda erkek stajyerler hakkinda konusurken duyulmak beni rezil eder mi, napicam simdi?

Merhaba arkadaşlar bugün o kadar içime oturdu ki bu olay, anlatıp birilerinin görüşünü almam lazım. Ben Türkiye'nin önde gelen giyim firmalarından birinde stajyerim, k ile başlıyor isim vermek istemiyorum ama siz anladınız işte
Ve ben meslek lisesine gidiyorum, moda tasarım bölümü okuyorum bu benim yaz stajım
Stajda aynı sınıftan olduğum arkadaşlarım da var birkaç kişi, bu firmadayız ama hepimiz farklı departmanlardayız
Ben de baktım, bizim gibi liseli olan iki erkek stajyer var, ilk günler falan bunlarla aynı ortamda bulunmuş oldum bize verilen işleri yaparken ve oradaki personel ablaya beni sormuşlar ismimi falan ve büyük büyük, keçeli kalemle, baya görebileceğim bir yere gidip Instagram'larını yazmışlar, hatta o ablaya gidip bizi takip et abla demişler. Şimdi Allah için siz söyleyin orada ne için Instagram yazmış olabilirler, kimin için, koca koca 40 50 60 yaşında insanların çalıştığı bir yer. İlk aklıma benim için olabilir mi fikri geldi ama öyle de düşünmek egoistçe olur diye düşündüm biraz da. Neyse... Yemekhanede bunlar hep aynı yere oturuyor bu ikisi, benim de asla umurumda değil, onların o tarafa hiç bakmam, orada olduklarını da fark etmedim o yüzden. Sonra yemeğimi alıp oturdum arkadaşlarımın yanına, tam aklıma geldi lafa girdim, bu iki erkek stajyer vardı diye konuşmaya devam ediyorum, o olayı anlatıyorum, sonra kızlar bana kaş göz yapınca anladım bizim yanımız bunların hep oturduğu yer. Allah'ım bana bir kal geldi, inşallah duymamışlardır, duydularsa çok büyük rezil oldum gerçekten ve ben sesli de konuştum baya yani. Arkadaşlarım bir şey olmaz dedi ama ben erkeklerden genel olarak tırsıyorum o yüzden bir korkmadım değil. Tek amacım stajımı bitirip paramı kazanmak, erkeklere bulaşmak falan hiç istemiyordum ama olaylar böyle gelişti. Ne yapacağım şimdi peki?
Stajda erkek stajyerler hakkinda konusurken duyulmak beni rezil eder mi, napicam simdi?