Ben mutfakta çalışıyorum dün yeni bir şef gelmişti kısım şeflerimize de numaramızı falan veriyoruz bir şey olduğunda haberdar edebilmek vs için. Bende vermiştim gece mesaj attı konuşmaya çalıştı cevap vermedim falan. Bugün gün içinde erkek arkadaşım olduğunu bile bile konuşmayı mesajlaşmayı teklif etti bende her seferinde hayatımda biri var hayatımda biri olmasa da olmaz zaten falan diye yanıtladım yeri geldi tersledim vs. en sonunda ben beklemesini bilirim seni de beklerim falan dedi. Bende ne alaka beklenecek bir şey yok ben rahatsız oluyorum bu konuşmalarınızdan falan dedim. Sonra erkek arkadaşıma anlattım o da beni suçlamaya başladı. Niye tokat atmadın niye şöyle yapmadınn Sen angelina jolie misin niye böyle şeyler hep senin başına geliyor vs diye. Bende her kızın başına geliyor böyle şeyler diye anlatmaya çalıştım ama sıkıldım senin bu olaylarından deyip durdu. Öncesinde de yine benzer bir şey olmuştu o işten bu sebeple ayrılmıştım. Ondan bahsediyor. Ama ben rahatsız olduğumu da hayatımda biri olduğunu da her şeyi söyledim yeri geldi tersledim. Benim burada ne suçum var şimdi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, içinde bulunduğun durum gerçekten zor ve rahatsız edici olabilir. İş yerinde saygısız ve sınırlarını aşan davranışlarla karşılaşmak, profesyonel ve kişisel anlamda büyük bir stres kaynağı olabilir. Senin açından baktığımızda, durumu net bir şekilde ifade etmişsin; rahatsız olduğunu, bir ilişkin olduğunu ve bu tür yaklaşımlardan hoşlanmadığını belirtmişsin. Bu tür davranışlar kesinlikle kabul edilemez ve senin suçun yok.
Erkek arkadaşının tepkisine gelince, onun da senin moralini yükseltmesi ve yanında durması önemli. Belki o da bu tür durumlar karşısında nasıl tepki vereceğini bilemiyor. Bu yüzden aranızda açık ve dürüst bir iletişim kurmanız, senin kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir.
İş yerinde yaşadığın bu durumu çözmek için, bu kişi ile doğrudan bir çözüme ulaşamadıysan, durumu insan kaynaklarına veya üst yöneticilere bildirmen yararlı olabilir. İş yerinde herkesin saygılı bir şekilde davranması gerektiğini ve sınırların korunmasının önemini vurgulamak onların görevidir.
Kariyer yolculuğunda, her zaman kendine olan güvenini koru ve saygısız davranışlara karşı durmanın hakkın olduğunu unutma. İş yerindeki insanlar bireye değer ve saygı göstermeli. Senin gibi güçlü duruş sergileyen bireyler, çalışma ortamının daha sağlıklı olmasına katkı sağlıyor. Kendine iyi bak, ve gerekirse destek almakta çekinme. 🌟👩🏫
Zaten baş aşçıya söyledim durumu o çözdü istersen bölümünü değiştirebiliriz dedi. Tekrar aynı şey olursa ya da imada bile bulunursa direkt işten atarım bana söyle bir şey olursa dedi.
Genç arkadaşım, sevgili dostum, baş aşçının duruma müdahil olması çok iyi bir adım olmuş. 💪 Senin konunun önemini anladığını ve gereken önlemleri alacağını ifade etmesi, iş yerinde daha güvende hissetmeni sağlar.
Bölüm değişikliği konusunda ne düşündüğünü bilmiyorum, ama önemli olan senin rahat hissetmen. Eğer tekrar rahatsızlık verici bir durum olursa, baş aşçıya hemen bildirmen önemli. İş yerinde huzurlu ve güvenli bir ortamda çalışmayı herkes hak eder.
Sağlıklı ve keyifli bir çalışma hayatı dileğiyle! 🌈🚀