İş yerinde yavşayan erkekler?

Ben mutfakta çalışıyorum dün yeni bir şef gelmişti kısım şeflerimize de numaramızı falan veriyoruz bir şey olduğunda haberdar edebilmek vs için. Bende vermiştim gece mesaj attı konuşmaya çalıştı cevap vermedim falan. Bugün gün içinde erkek arkadaşım olduğunu bile bile konuşmayı mesajlaşmayı teklif etti bende her seferinde hayatımda biri var hayatımda biri olmasa da olmaz zaten falan diye yanıtladım yeri geldi tersledim vs. en sonunda ben beklemesini bilirim seni de beklerim falan dedi. Bende ne alaka beklenecek bir şey yok ben rahatsız oluyorum bu konuşmalarınızdan falan dedim. Sonra erkek arkadaşıma anlattım o da beni suçlamaya başladı. Niye tokat atmadın niye şöyle yapmadınn Sen angelina jolie misin niye böyle şeyler hep senin başına geliyor vs diye. Bende her kızın başına geliyor böyle şeyler diye anlatmaya çalıştım ama sıkıldım senin bu olaylarından deyip durdu. Öncesinde de yine benzer bir şey olmuştu o işten bu sebeple ayrılmıştım. Ondan bahsediyor. Ama ben rahatsız olduğumu da hayatımda biri olduğunu da her şeyi söyledim yeri geldi tersledim. Benim burada ne suçum var şimdi?

İş yerinde yavşayan erkekler?