Nerden para alıyorsunuz? Erkekler nası bu kadar calıskan hıc anlamıyorum. Kadınlar evde oturmak ıcın doğmuş olabilir mı gerçekten de? Çünkü ben sabah kalkamıyorum bıle bu kişisel bır sorun mu kadın olduğum ıcın mı bukadar dısıplınsız ve güçsüzüm? Erkeklerın hepsının mesleği var ve gıkları çıkmıyo nıye böyle?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
zorunda değil çok saçma soru bu erkeğin nerden kazandığı mesleği, penis boyu yaşı kilosu normla boyu sorulmaz
Evet, senin gibi bir halta yaramadan yaşayamıyoruz bu yeryüzünde
Biz makinayız çünkü 🤣🤣
Sen Ne dion lan değişik
fazla ego dımı?
Nerde ego tüm cümlelerde sabahları bıle kalkamayan bırı olmaktan şikayet ettım ve bu yüzden intihar bıle edıcem nerde ego?
burcun ne?
Burçlara ınandıgını söyleme sakın 😂😂 çok gülerim
neden sen ınanmaz mısın :D
Evet parasız erkek olmaz
Çalışkanlık değil zorunluluk
Kaç yaşındasın
21 im ama çok skıldım öf ya.
Neyden sıkıldın kız yat işte evde napacan
Ya okumaktan işte. Bız de fakır aıledenım kendımı kurtarmam gerekıyo :(( ama 1 gün daha kalkıp gıtmek istemiyorum çok zor gıdıyorum.
Ne okuyorsun
Her halimize şükür fakirim filan deme Allah bundan aşağı düşürmesin de beterin beteri var
Sadece fakır olsak neyse babam bu evde kalmama ızın vermıyor evlenmek de istemiyorum tek şans meslek edınmek oluyo onu da istemiyorum ya. Evlensem daha çocuğum ve daha kardeşim bıle evlenmedi ben ne alaka yanı çocuğm daha hem çocuk yapamam bı peoblemım var genetık ondan benı isteyen de az olur olmaz hatta. Belkı evlenıp çocuk sahipleniriz bilmiyorum ama ben ne kadar evlenmek istesem de evlendıgım kısı de çalışmaya zorlayabilir aynı babam gibi. Benı calıstırmayacak erkek var mı? Varsa da başka şeylerden kaybedıyorum yıne çocuk isteyen biri çıkar falan. Çok karmasık şeyler. Ne okudugm onemlı degil ben doktor da olsam calısmak istemiyorum bu hayatta anlatmak ıstedıgım o.
Hem ıletısım sorunumuz var hem daha kendime baakamıyorm kım gelıp alsın brı yemek yok camasır makn😭sı nasıl çalışır bılmem evım yolunu bulsam ne ala yanı. Kım ister benı isteyen çıkar mı? Çıksa keşke de şu okumaktan kurtulsam hayatım degısırdı. Ama iletişim sorunumuz var evde alsa evlencem diyemiyorum konusunu bıle açmam yıllarca kelımesını bıle etmedım utanıyorum aıleme öyle şeyler demekten. Kendim bulsam daha ıyı olcak hem bakıre de olmadıgım ıcın. Ama ben bulana kadar ailem benı sıkmaya başlarsa meslekedın diye? Ya yıne de 21 yaş erken degıl mı bilmiyorum da kım sever benı ya. Benden beklentılerı yüksek ya ben sadece susturmak ıcın okudum onca yıl. 1 ay kaldı bitmesine ama çok zorlanıyorum hayatım bırden degıssın istiyorum ama istemiyorum da duzenım bozulmasın dıye degısık duygular.
Okul bıtene kadar acı cekıyorum her sabah kalkarak. Bıtse yınr acı çekcem konuşmaya baslıcaklar çünkü. 14 yıl ben en fazla 6 ay susturmak ıcın okudum resmen bu aılemı
Sonrası felakett. Becerıyoe gibi göründüm hep her zaman ama kendımı tanıdıkça her sabah kalkmaktan çok sıkıldığımı fark ettım ev hanımı olmak istiyorum. Halledemedıgımı ve ne olduğumu enınde sonunda öğrenecek aılem ama ben zorlanmaktan vqzgecemıyorum öyle alıstım çünkü bu durum da çok yoruyor benı. Halledebilirdik yapan bırı olmak görünmek istiyorum hep çalıskandım çünkü. Ama bı yandan ıstedıgım hayat bu degıl ve ömrüm boşa gıdıyo kaçınılmaz bır sey var önümde ise yaramaz akılsız olduğumu mezun olunca iş bulamadıgımda anlıcaklar :(( bulmak da istemiyorum zaten.
Anladım yazarmisin bana lütfen
Hem evden çıkmak istemiyorsun hem kimse istemez beni diyorsun nasıl bakire değilsin o zaman onu anlamadım? Böyle devam edip düşünürsen daha kötü olursun
E gecmiste yaptım bı şeyler evden çıkmadım dıye yapmadım mı hıc mı çıkmadım.
Ne gecmis mis be daha 21 yaş
Ne yanı anlamadım çocuk isem konuşmak zorunda degılsın. Sırf bakıre dgılım dıye konuşacaksan da boş ver zaten inanamıyor arkadaş bana 😂 boş ver özelimi anlattıgım her seyı unut hak etmıyorsunuz. Sadece bkıre degılım cumlesı ılgını cektı. Ona bıle ınanamıyorsun. Yoruldum sımdıden.
Beter olun awk
Banane senin bekaretinden
O kadar şey yaşayıp yani bakire olmaman tuhafıma gitti o kafar