Erkekler ayrildiktan sonra eski sevgilisini özlerler mi?
Inatci erkekler özlese bile bence yazmazlar cünkü yazarlarsa elleri kopar hele de anlik sinirle ayrilan erkekler jgjkfdgjkk
Erkekler ayrildiktan sonra eski sevgilisini özlerler mi?
Inatci erkekler özlese bile bence yazmazlar cünkü yazarlarsa elleri kopar hele de anlik sinirle ayrilan erkekler jgjkfdgjkk
O benden ayrildi 1 ay 11 gun oldu ayrilis sebebini bile net soylemedi hep ben bir bahane urettim kendi kendime ayrilisini yorumladim gibi sacma bir durum oldu ve yazdim mi yazdim cevap aldim mi hayir bazi kizlarda boyledir iste
ah bee
Ve ilk sevgilimdi 1 ay kadar ciktik zaten ama iste ilkler demek ki boyle akilda kaliyormus ya da ben cok baglandim
Her erkek özler bence
özlerse niye yazmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
4 sene cok güzel seviyordu ve seviyor da bundan eminim
onun gururunu skmmm
ohooo ben cok yaptim aglayarak yalvardim geceleri bilirim kjsfjksjkf hatta ayrildiktan sonra da sonradan da yazma bana dedi nasil yaziyim dahaaaaa
hic biri degil iste sorun o
yazamam diyom iki gün oldu zaten jfjkskfj
ins olur kjdjkfdg
Abi ben bunu anlamıyorum tam seviyorsun sıkıntı yok giderse acı çekersin ondada sıkıntı yok ama neden bunu Bi türlü kimse anlamıyor her şey geciyor acıda mutlulukta çünkü ister istemez zamanla yaşamayı öğreniyorsun ve Bi başkası oluyor sonra çok ağladığın için kendine diyon ya ben çok sa. lagım keşke o zamanlarda ağlamasaydım nasıl olsa unutacaktım neyse iyi günler dilerim
ben o kisilerden olamiyorum maalesef ben ya hic sklmem ya da cok takarim kafaya
😑😑
Özleyen vat kanka. Eğer gerçekten seviyorsa yazar eli kırılsa dahi :D
güya seviyor mus da iste inatci
Kanka kimseden seni sevmesini bekleme acı çekersin sonra hiçbişey tıkırında gitmez
knka valla ne yalan söyleyim ben kimseyi sklmeyen birisiyim sadece o farkliydi benim icin
Öyle olduğunu biliyorum bebeğim ❤️ öyle oluyo zaten biri hep farklı oluyor bizim gibiler için Üzme kendini 🧚🏻♀️
💖
Cevap
19Cevap
Evet özlerler
Özlemezler hemen başkasına koşarlar. Erkek milleti işte
yok ya allahtan öyle biri degildi dfkdklfgl
He he
Sana yazmayan adamın ben en sevdiği kıyafetine çamaşır suyu dökeyim hemde su tabancasıyla ya.
knk sus
Tamam özür dilerim
Ensesine şaplak atabilir miyim
Ayrılalı tam 1624 saat oldu. Özlemim her geçen gün artıyor. Her erkeği bir tutmayın. Asıl zalim olan kadınlardır.
genelleme yapmadim soru sordum zalim olan kadindir erkektir falan seyi yok sahsen her iki cinste de var
@Hatitler 7 yıl unutamadığım kişiyi bu kızla tanıştığım gün unutmuştum
Genelleme yapmamak gerek. Özleyen de vardır, özlemeyen de. 🤷🏻
Evet özleriz yazmayiz
aferin
Gerçekten sevdiyse özler de yazae da
hem de ne biçim..
seviyorsa özler valla
Geberirler hemde özlemekten
Öyle kalpsizler var mı?
Özlesemde yazmam o sinirle bırakmışsam hatalıdır
bizimde kalbimiz var be pembeli
Kadınlar kadar olmasa da özler.