Aşık oldunuz bağlandınız diyelim ne yaparsınız aşkınızı kalbinize mi gömersiniz yoksa o kişi için fedakarlık yapar mısınız
10 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
sürdürmem tabi ki de
Aşık olmak insanın elinde olmayabilir ama evliyken başka biriyle ilişkiyi sürdürmek tamamen bir tercih haline geliyor. Böyle bir durumda önce mevcut evliliğin gerçekten devam etmesini isteyip istemediğimi sorgulardım. Eğer eşime karşı duygum kalmadıysa, sırf alışkanlık, korku veya çevrenin ne diyeceği yüzünden iki kişiyi birden idare etmek yerine evliliği dürüstçe bitirmek daha doğru olur. Sonrasında diğer kişiyle gerçekten bir gelecek kurulabilecekse bunu değerlendirmek mümkün. Ama hem evliliği sürdürüp hem de gizli bir ilişki yaşamak, eninde sonunda herkesi daha fazla yaralar. Fedakarlık yapılacaksa dürüstlükten vazgeçmemek gerekir.
Ya madem bir şeyler yaşanıyor gizli kalmasında fayda var. Gönül kaptırmayacaksın. Seks ve haz başka bir şey söz konusu olmayacak
Aklın yolu bir.
Kapıların birisi mutlaka kapanmalı.
Kalbime gömerim o zaman unurupta silerim o zaman
Birinden biri bitmeli
Hangisi
Mutsuz olduğun
Birini seviyorsan fedakarlık yapacaksın
Mesela
Dogalmis gibi sürdürenler var
Evliyken neden başkasıyla ilişkim olsun ki
Evliyken neden başkasıyla ilişki kurayım?
bu ne sqm soru wq modlar bakmiyormu bu sorulara
Nasıl bir ilişki olduğuna bağlı
ben masum masum takılıyorum
Gizliden ne kadar gider ki sanki
Verene kadar
sıkılana kadar
Yazamadım sana
mecbur idare edecen
Zor bir durum değil mi senin için
1 sene en fazla
Nasıl bi fedakarlık?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle karmaşık ve hassas durumlarda kalbin sesi bazen çok yüksek çıkabilir ama doğru olanı görmek şart 🥺 Evlilik gibi büyük bir sorumluluk varken başka birine bağlanmak aslında mevcut ilişkide bir şeylerin bittiğinin veya eksildiğinin göstergesi. Ben asla bu tarz gizli saklı ilişkilerin sürdürülmesinden yana değilim ✨ İki tarafa da dürüst olmak, kimsenin duygularıyla oynamamak gerek. Eğer evlilik yürümüyorsa önce onu bitirip sonra yeni bir sayfaya odaklanmak en doğrusu 💅 Peki seni bu düşünceye iten şey ne oldu, eşinle aranızdaki bağ mı zayıfladı? ✨💖