ne gülüyorki gülesin ne ağlıyorki ağlayasın böyle bişey var mı ya?
Nişanlı Olupta Başkasını Severseniz Neyaparsınız?
ne gülüyorki gülesin ne ağlıyorki ağlayasın böyle bişey var mı ya?
nisani at kurtul kardesim manyakmisin bu isin akrabasi ayibimi olur bir omur gecermi lan sevmedigin zorla evlendigin biriyle. yarin bir gun gidip aldatacaksin ister istemez. yapma boykle bisey kardesim at yzugu
haklısın kardeşim öyle yapmam gerekiyor
ama kız laftan anlamıyorki yaptığım hakaretleri iltifat olarak kabul ediyor
8 ay olmuş daha bir canım kelimesini bile duymadım çok tuhaf
valla bir yolunu bulacaksin dostum yoksa hersey cikmaz bir hal alacaktir
Öncelikle iki kişiyi idare ediyor olman yanlış... Nişanlını sevemediysen Asla evlenme hem kendine hem karşındakine yazık edersin. açıkca konuş nişanlınla ve ayrıl.
Nişanlın dediğin gibi birisiyse ayrılman senin için en doğrusu. Böyle bir kızla ömür geçeceğini sanmıyorum.
Mutlaka ayril bu senin hayatin mahvolmasina izin verme. Sevdiginden ayri yasamanin ne anlami kalir
Cevap
5Cevap
anlaşılan seni bayagı evlenmmeden baskılarının altına almışlar kendine bu kadar yönlendirmelerine izin verme
Yol yakınken kızın da başını yakma. Ayrıl nişanlından yoksa senden o kıza iyi koca olmaz.
aynen
,
Ne kızın ne de kendi başını yakma. sen istemiyosun ama emin ol bir süre sonra nişanlın da istemicek sen böyle olursan. çok geç olmadan içinden geldiği gibi yap
Sevdiğim biri varsa nişanı onunla yaparım, nişan yaptıktan sonra başkasına bakmam. Senin nişanı bozman daha uygun gibi duruyor
Millet ne diyecek diye düşünme madem sevmiyorsun madem başkasına gönül verdin. Ayrıl ne kendine ne o kıza yazık et.
burada kendini düşün dostum bir ömür ailen değil sen yaşayacaksın ve böyle bir hatanın da kolay kolay dönüşü olmaz.
aynen haklısın kardeşim
nişanlıma biz bir hata yaptık ayrılalım der ve ayrılırım. DÜRÜST OLUN
Ömrünü yazık etme ikna et aileni de ayrıl. Pişman olma.
Kaşarlık yapıp ikisini birden kullanma. Kimi seviyosan onunla devam et
akrabanla niye nişanlandın?
annem gil isteyelim dedi bende uzaktan gördüm güzel bişeye benziyordu sonra nişanlandıktan sonra gördüm öyle güzel bişey değilmiş kızda konuşma tarzı bile yoq kazma gibi bişey ilgi denen bişey yoq ya
Medem istemiyorsun neden nisanlandin kardesim.
kardeşim ailem istedi bende uzakta gördüm güzel duruyordu sonra yakında görünce 90 derece döndüm uzakta görüldüğü gibi değilmiş yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar