Kendinizde öyle bir şey görüyor musunuz? Karakteriniz buna uygun mu yoksa bağımsız ve duygusu az bir kişiliğiniz mi var?
3 ay
Kendinizde öyle bir şey görüyor musunuz? Karakteriniz buna uygun mu yoksa bağımsız ve duygusu az bir kişiliğiniz mi var?
Sanırım sevdiğim insana tüm kalbimle düşkün olurum ama kendi benliğimi de kaybetmem Her zaman dengeli olmayı severim hem yanında olmak hem ona alan bırakmak benim karakterime uygun Bu yüzden bağlı ama özgür bir sevgi veririm insan evlenince sadece mutlu edeçeği kadın eşi olur
Olmasi gereken
Evet 🙂
Teşekkür ederim eic için 🙂
Rica ederim
👍🙂
Evet ben eşime bağlı eşine düşkün biri olurum Çünkü sevmek sevilmek çok güzel duygular ve bunu sonuna kadar hissettirmek de benim çok hoşuma gidiyor etrafımda olan insanlara da bunu sonuna kadar hissettiririm... Sevgi gizlenebilecek saklanabilecek bir şey değil bence Sevgi gösterilmesi ve hissettirilmesi gereken bir duygu o yüzden hissettirmeliyiz...
Sevgime ve sadakatime güveniyorum ama endişelerim var. Bir ömür onu bekledim evet geldiğinde de severim bundan şüphem yok. Ama ya anlamaz kırarsa, sıkılırsam ve monotonlaşırsa diye korkmuyor değilim. Çünkü ben çabuk bıkıyorum ama sadakatte beni tutar gibi. Bilmiyorum.. Bana göre, benim gibi olursa sorun yok tabi
Evet. Eşime baya düşkün olurum. Yani düşkünden ziyade onu güzel severim. Daima dinlemeye anlamaya odaklı olurum. Zaten eşim ise kalp mülkü sahibi Rabbim onu oraya aldıysa benim de başımın tacıdır. Rabbimin emanetine gözüm gibi bakarım. Eş evlendiğim kadın değil , Rabbimin bana verdiği armağan ve emanettir
Evlilikte düşkünlük ile bağımlılığı ayırmak gerektiğini düşünüyorum 🌿 Ben evlendiğimde eşime sevgiyle yaslanan ama kendi alanını da koruyan biriydim. 26 yaşında sen de kendine şunu sorabilirsin, sevgini verirken kendini kaybediyor musun yoksa birlikte güçleniyor musun 💛 Ben karakter olarak bağlıyım ama bireyselliğimi korurum. Sağlıklı ilişki iki kişinin de nefes alabildiği bir bağdır 🌸 Senin kalbin hangisine daha yakın hissediyor?
Cevap
30Cevap
evet eşime düşkün olurum. hanımcıyım
Evlenme ihtimalim milyonda 1 bile değil ama olurda evlenirsem eşim dünyanın en şanslı insanı olur.
Neden kendine öyle bir ihtimal skalası koyuyorsun
Doğru insan kalmadı
Abartı düzeyde karamsar bir bakış açısı bu
Hayata gerçekçi bakmazsan çok üzülürsün doğru insan yok denecek kadar az sadece doğru iyi görünen insan dolu zaten lafta herkes kendini mükemmel anlatıyor
Emin ol senden daha gerçekçi bir insanım. Bu yüzden doğru insan az sayıda var diyorum ama senin gibi ütopik şekilde hiç yok demiyorum. Bence gerçekçi olması gereken kişi sensin
Hayallerle yaşayanı gerçeklerle üzerler çok hayal kurma sen
Okuduğunu anlamakta sorun yaşıyorsun belli ki. Ne yazmışım tekrar oku. Daha bu yaşına kadar gerçekçi olmayı öğrenememissin. Bu saatten sonra da ben öğretemem sana biseyleri
Büyük ihtimalle öyle olurum ve eşim ilgimden sıkılır
Her şeyi aşırısı zarar tabi. Dengeli olmak lazım
Denge kurmak belli bir yaştan sonra hasıl olur. İlk evlendiğin zaman denge problemi illa kaçınılmaz oluyor
Pek katılmıyorum. Kişinin olgunluğuna bağlı bu. İlk zamanlar iki taraf da zorluk yaşayabilir ama iki taraf da olgunsa düzelir her şey
Ben aileme ve sevdiğim insanlara çok düşkünüm genel olarak bu yüzden eşime de düşkün olacağımı düşünüyorum.
Kimin kocası bu... hsjsjs
Düşkün olmak gerektiğini düşünüyorum. Gözü hala dışarıda olanın evlenme konusunda aceleci olmaması gerek.
Elbette.. evleneceğim adam benim gözümün nuru olur.. (Lübettülayn)
Duygusu az bir kişiliğim yok ancak düşkün birisi olacağımı da sanmıyorum.
İnsan eksiği ne varsa ona özen gösterir bende uzun süredir eksik olan şey düşkünlük az bile kalır
Duygusu çok bir kişiliğim var lakin bağımsızım, aşıksam düşkün olurum, doyamam gibi geliyor bana.
Eşime sadık ve saygın olurum. Düşkün olabileceğim bir insan yok.
esime cok duskun olurum ya temas bagımlısıyım her seyi birlikte yapmak istiyorum
@sadecesorcam erkekler bunu çok istemez bak. Dikkat et kendinden sogutabilirsin bu şekilde
@__Alperen__ biliyorum bu gidisle yalnız kalcaaam
Yok yalnız kalmazsın da aşırısı diyeyim. Tabi ki erkeklerde sen gibi birini ister ama o ince cizgiyi geçmemek lazım.
@__Alperen__ hmm
Hmmm ya
@__Alperen__ gecicem o cizgiyiii
Düşkün olmak güzel ama her şeyi birlikte yapmak doğru bir bakış açısı değil. Zaman zaman bireysel olarak kendine de vakit ayırmayan, her şeyi eşinden bekleyen ve sürekli dip dibe olmak isteyen insanların ilişkileri evlilikleri çok da uzun sürmüyor
her şeyi eşinden beklemek ayrı bir şey
Diğerleri de öyle. Bir sürü şey saydım. Onlar da yanlış
diğerleri yanlış olsa da ben istiyorum ya olmazsa hiç olmasın olacaksa boyle olsun hic kendine vakit ayırmasın falan demiyorum tabii ki ben de o da ayırırız ama çoğunlukla birlikte yapmak isterim
Çoğunlukla zaten birlikte bir şeyler yaparsınız. Eşin sonuçta
bağımsız.
sevgi de eksiklik göstermem ama benim sevgi anlayışım fiziksel ve sohbet muhabbet üzerine, s. lak s. lak hediye mediye alamam kendi paşa gönlüm o an öyle çekmedikçe.
Eşime yüksek bir sadakat ile aşığım ☺️
Allah mutlu mesut etsin
Olurum ama ona değecek birisi yok.
Olabilirim duruma göre
Yalan yok bağa önem veririm baya düşkün olurdum
Yani bilemedim aşka inanırsan gene olurum tabii
Yani anlaşabilirsek olurum
Evet düşkün olurum
Şuanda bile öyleyim.
Tabi ki düşkün olurum hayat arkadaşıyız
Olurum ya sürekli dibimden ayırmam
Ben eşime tabiki düşkün olurum ya 😚
Olurum evet şimdi bile evden işe işten eve
evlenmişsem tabi ki olurdum
Düşkünüm yaaa
Evet olurum tabi
Kesin olurum
Evet olurum
Olurum
Bence olurum
Olurum
Olurum :)
Aman biraz zaman geçtikten sonra dışarıya gidiyor kafa 😂
Kusura bakma da bu senin bozuk zihniyetinle alakalı.
Ne alaka görürsün o zaman
Hemen dışarıya nasıl kayarım derdine düşüyorsunuz
Esime bagli
olurum
Evet düşkün olurum
Olmam
Tabi ki
Olmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?