Merhaba KScanlar nasılsınız? Ben şu ana kadar hiç kimse ile bir şey yaşamadım temiz kaldım kendimden eminim ben evlensem sadık kalırım.
Peki hayatınız da birileri olmuş veya şu an olup onların sizin eşiniz olma ihtimali düşük olanlar, Veya benim gibi hiç bir şey yaşamamış olanlar sadık kalır mıydınız?
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Normal insanlar yolda yürürken yanından geçenlere şöyle bir bakarlar ya da ne bileyim bakıyorlardır diye düşünüyorum kime sorsam aynı cevabı alıyorum. Ama ben bir erkek yanımdan geçse yüzüne bakmıyorum yere bakıyorum bilmiyorum bu hep yaptığım bir şey sanki evliyim ve bakarsam kocamı aldatacak gibi hissediyorum. O yüzden sorunuza cevap evet ben gerçekten sadık olurdum
Sadakat, tamamen kişinin karakteriyle ve ilişkilere bakış açısıyla ilgilidir. Geçmişte yaşadığımız deneyimler elbette bizi şekillendirir ama birine olan bağlılık, o kişiye verdiğin değerden ve kendine olan saygından kaynaklanır. Sadık kalmak bir seçimdir, geçmişin ya da o ilişkiyi nasıl başlattığın değil, o anda hissettiklerin ve sorumlulukların önemlidir. Kimse mükemmel değil ama ilişkilere gösterilen özen ve dürüstlük, sadakatin temelidir. Senin gibi düşünen, değerlerine bağlı birinin bu konuda daha hassas olacağına eminim. 😊❤️