Evlenince karşılıklı sadakat bence çok önemli, sizin eşinize karşı olan sadakatiniz ne kadardır?
Benim sadakatim sonsuzdur mesela 🥰💞✨

Evlenince karşılıklı sadakat bence çok önemli, sizin eşinize karşı olan sadakatiniz ne kadardır?
Benim sadakatim sonsuzdur mesela 🥰💞✨
Evlilik o kişi dışında artık kimseyi görmeyeceğini duymayacağını sevmeyeceğini hayat arkadaşı olarak seçtiğin kişiyle ömür boyu birlikte olmayı kabul etmektir. Sadakat bu evliliğin temel taşlarından biridir. Bir bina düşünün taşıma kolonlarından biri bunun çatlaklar ya da yetersiz malzemeden yapılmış bir bina ne kadar sağlam olabilir. Ufak bir sarsıntıda yıkılma potansiyeli olur.
Evliliğin de taşıma kolonlarından biri sadakattir. Eşinizin güvenini sarsacak her hareketiniz o kolona yani evliliğinize zarar verecektir. Eşinize karşı tamamen şeffaf olmayı tercih edin. Evlendiğiniz kişide bunu bulamıyorsanız samimi bir dille beklentilerinizi ifade edin. Kavga ya da tartışma yoluyla sağlıklı bir sonuca ulaşamayacağınızı aklınızda tutun. Bu dönemin getirmiş olduğu çok çeşitli insanlara kolay ulaşabilmek ve aldatmayı oyun ya da başarı olarak gösterilmesi oranların artmasına sebep olmuştur. Burada unutulmaması gerek şey aldatan sadece eşini değil kendini de aldatmış olur.
Cevap
2Cevap
Tek eşliyim baya sadığımdır eşimde öyle olur umarım
Evlenirsem ve sadakati hak eden biri ise ölene kadar sadık olabilirim.
Evlenirsem ölene kadar sadık kalabilirim
Aynen benim ki de
Benim herşeyim bir azeride
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?