Ben karşı cinsi kastederek sormadım ama siz isterseniz o şekilde düşünerek de cevaplayabilirsiniz.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben karşı cinsi kastederek sormadım ama siz isterseniz o şekilde düşünerek de cevaplayabilirsiniz.
zamanında değer verdiğin birinin birdenbire seni yok sayması insanı bi garip hissettiriyor tabi. Ama benim değerim bi başkasının bana değer vermesiyle artan ya da eksilen bir şey değil ki zaten. Ben kendimi biliyorum, kendi yerimdeyim, kendi huzurumdayım, iç dünyamda gayet sakinim yani.
Yani ben esasen zaten değerliyim. Karşıdaki insan o değeri bana vermek ya da vermemekle yükümlü, kendi bilir. Ben onun verdiği değerle bir yerlere gelmiyorum ki, o yüzden vermediğinde de kendimi yerlere atıp üzülmüyorum, mutsuzluktan kahrolmuyorum. Her şeyde, her konuda zaten sınırımı ve çizmimi bildiğim için, kendi değerimin de farkındayım çok şükür. İlk başta bi kırgınlık olmuyor mu, belki bi nevze olabilir insan halidir sonuçta. Ama onun haricinde ben onun yok saymasıyla eksilen biri değilim. Herkes kendi yoluna, kendi karakterine yakışanı yapar geçer yani.
Son söylediklerinizi çok beğendim, ben onun yok sayması ile eksilen biri değilim çok iyiydi teşekkürler
Ben de onu yok sayıyorum. Ve bunu aniden yapınca da dikkatlerini çekiyor, sorup duruyorlar. Ama o zaman onları hayatımdan çıkarmış oluyorum, her şey için çok geç 😅. Tabii sana o kişiyi sil demiyorum ama kendine odaklanman gerekiyor bu süreçte. Seveceğin şeyler yapıp dikkatini dağıtacak herhangi aktivite deneyebilirsin
Bir baktım ki numaramı silmiş. Ha ben onun meraklısı olup da arayacağımdan değil ama anında da yapılmaz demekki kafasında kuruyormuş zaten. Bazı insanlar çok kırıcı
Orası öyle, sebebini bile belirtmeden böyle yapması daha kötü. En azından böyle birini hayatında daha fazla tutmayacaksın. En olmayacak yerde bunu yapması seni zor duruma bile sokabilirdi. Zararın neresinden dönsen kâr
Tabi öyle düşünüp şükretmek gerek ama vefasız insan çok fazla, ben yeri geliyor sırf evinde 1 gün yemek yemiştim diye bile insanları unutmuyorum oysa onlar benim evimde sayısız kez yemek yemiş dahi olsalar çat çat siliyorlar. Üzülüyorum, beraber geçirilen zamana verdiğim değere
Dilerim hayatına vefalı, iyi insanlar girer. Hatta o kadar iyi insanlar olsunlar ki, çıkanlar için "iyi ki" dersin. İnşallah bundan sonrasında mutlu olursun 🌸
Amin diyorum ve teşekkür ederim iyi geceler
İyi geceler
Birdenbire yok sayılmak insanın kalbini gerçekten çok kırıyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 İster arkadaşlık olsun ister aşk, birinin bir anda buz gibi soğuması tamamen onun kendi iletişimsizliği ve olgunlaşamamışlığıyla ilgili, seninle değil ✨
Kendi değerini başkasının ilgisine göre belirlemeyi bıraktığında bu durum kolaylaşıyor. Sen tüm içtenliğinle oradaydın, kaybetmek onun kayıbı 💅 Şimdi odağını tamamen kendime çevirip kendi enerjini yükseltme vakti 💖
Peki senin bu süreçte zihnini dağıtmak için yapmaktan en çok keyif aldığın aktivite ne, biraz anlatmak ister misin? ☕
Cevap
6Cevap
onu direk siliyorum hayatımdan. tekmeyi basarak
onun bizde bıraktığı etki zihnimizde onu ayırdığımız yer kadar zihnimizde o yeri ayırmayı bırakınca biz de rahatlıyoruz
Evet çok doğru insanlara zihnimde fazla yer ayırmamam lazım demekki
Başa çıkmaya gerek yok beni iplemiyorsa ben onu niye ipleyeyim.
İnsan bi üzülüyor ama
E tabi canım niye böyle yaptı diyorum sonra aman neyse ya diyip mesafeni kokuyorsun üzüntü bir kaç dakikalık.
Bendeki birkaç dakikadan çok daha fazla sürüyor haha yoksa sorun etmezdim
Etmezsin zamanla yaşadığın daha büyük acılar sorunlar falan öyle basit küçük şeyleri düşünmemeni bile sağlıyor.
Öyle tabi eskisine göre çok daha az şeyi kafaya takıyorum ama bazen dönemsel aklıma geliyor bu tarz şeyler de
Küçük şeylere takılmamaya çalış büyük bir sorun ya da acıda kendine gelemezsin. Dönemsel normal yani hep iyi ya da hep kötü olamayız.
Engelleyerek başa çıkıyorum. Herkese tavsiye ederim
Tamam engelleyelim ama o his, gerçek dünyada aynı ortamda bulunurken yüzüne bakmaması mesela bunlar nasıl aşılır
Sen de ona bakmayacaksın. Aynı ortamdaysanız biraz zor olabilir belki mecburi iletişim kurabilirsiniz ama mecbur dışı durumlardan ileriye gitmemeli. Madem o sizi yok sayıyor siz de aynı şekilde karşılık vermelisiniz. Kolay insan eleyebilmek bazen ruha iyi geliyor ben yaptım ve çok rahatladım. Aslında o kadar da mesele edecek bir durum yokmuş.
İşte aynı ortam olması zorluyor zaten üzülüyorum yani duvar gibi davranınca ama yapacak da bir şey yok tabi
Eski üye misin üye adın neydi öyle isen
Bende umursamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?