Durumunuzun çok kötü olduğunu ya da zor durumda kaldığınızı bile bile siz istemeden size maddi manevi destek olmayan erkeğin amacı nedir?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bunun tek bir cevabı yok çünkü herkesin maddi durumu ve olaylara yaklaşımı farklı olabilir ama insan sevdiği kişinin gerçekten zor durumda olduğunu biliyorsa en azından elinden geldiği kadar yanında olmaya çalışır destek sadece para vermek değildir bir derdini dinlemek bir ihtiyacın var mı diye sormak birlikte çözüm aramak bile manevi destektir eğer bunların hiçbirini yapmıyorsa bu ister istemez insana gerçekten ne kadar değer verdiğini sorgulatıyor olabilir tabii bazı insanlar yardım etmek istese bile nasıl davranacağını bilemeyebiliyor ya da karşı tarafı kırmaktan çekinebiliyor ama uzun süre boyunca hiçbir çaba göstermemesi bana normal gelmez çünkü sevgi biraz da zor zamanlarda belli olur iyi gününde yanında olup kötü gününde seni kendi haline bırakıyorsa bu ilişkinin geleceğini bir kez daha düşünmek gerekir bence insan sevdiği kişiye her şeyi çözemese bile en azından yalnız olmadığını hissettirmeye çalışmalı
Bu durum seni ne kadar kırmış, hissiyatını Kordon rüzgarında kalmış gibi soğuk hissettirmiş olabilir, çok iyi anlıyorum 🥺 Sen demeden senin yanında olamayan biri, sorumluluk almaktan kaçıyor ya da empati yeteneğinden yoksun demektir. Bencil davranarak seni yalnız hissettirmesi aşkın doğasına hiç uymuyor. Bazen amaçları kötü olmasa bile olgunlaşmadıkları için kaçarlar. Peki sen bu kadar ilgisiz birine kalbinde yer vermeye gerçekten devam etmek istiyor musun? ✨💖💅
Cevap
3Cevap
Destek olmayana hala sevgili diyorsan sendede sıkıntı var
İnanmıyor olabilir.
sevmiyordur net
o iş bitmiş demek
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?