Sevgilisi olduğu halde olmadığını savunan ve yakın davranan birinin amacı nedir?

Herkese merhaba sea olarak bahsedeceğim kişi Benden 2 yaş büyük kendisini ilk başlarda hiç sevmezdim ve nefret ederdim bunu kendi de çok iyi bilirdi takipleşmeye başladık konuştuk güzel gidiyordu ama bi bahaneyle kavga ettik beni engelledi her yerden sonra da dershanede sürekli yakın davranmaya başladı bi kızla profili olduğunu gördüm ve gizli hesaplara bakılan uygulamadan incelledim uzun zamandır bi birliktelikleri var olduğunu gördüm kız Karaman’da yaşıyor uzak mesafe ilişkisi kızı gören herkes ilk önce ben sanıyor çocuk bi ara engellimi açıp benimle görüşmek istediğini söyledi bende kabul etmedim sonra engelleyip tekrar açtı daha sonrasında durumlarıma bakmaya devam etti bi arkadaşıma bu durumdan bahsettim ve seanın kullağına gitti beni tekrar engelledi baban arkadaş olarak davrandığını söyledi ama sürekli olarak kendisine masaj yapmamı istiyor bacağımı sıkıyor veya bacağıma vuruyor kolumu sıkıyor saçımla oynuyor yanaklarımı sıkıyor vb bi çok yakınlık temasta bulunuyor kavga ettiğimizde bana seninle asla konuşmucam diyip ertesi günü tekrar bana yakın oluyor sevgilisi olduğu kabul etmiyor her gün başka bi kızdan bahsediyor amacı sizce nedir
Sevgilisi olduğu halde olmadığını savunan ve yakın davranan birinin amacı nedir?