Belki de sevebilmek istiyordur, sevemiyordur kimseyi ama sevdiğini söylerek karşısındakini değil kendisini kandırmış olduğunu derinlerde biliyordur. Bir kere yaptım ama kendimi kandıramadım maalesef, kızların erkeklerden daha fazla bunu yaptığını düşünüyorum.
Belki de tam tersidir seviyordur ama sevmiyormuş gibi davranmaya çalışıyordur. Bu karşı taraftan bakılınca sevmediği halde seviyor gibi davranıyor diye algılanabilir.
seven bir insan sevmiyorum diye bilmesi için sevdiğinin zarar görebileceği bir durum olursa zarar görmemesi için sevmiyorum diyebilir şahsen benim erkek arkadaşımın içeri girme ihtimali var saçma sapan konuşuyorum seni kırıyorum üzüyorum psikolojim iyi değil sağlıklı düşünemiyorum diyor ümit vermemek için sevmiyorum diyor aslında ama bana bunu dedikten sonra annemin erkekliğimin üzerine yemin ettim dosyalar kapanmadan kafam rahat olmayacak dosyalar kapandıktan sonra zaten evlenmek yuva kurmak istiyorum sana da annem gibisin dedim ciddi düşünüyorum ki annemle tanıştırdım seni 2 yıl sonra dosyalar kapansın sözüm söz dedi ama bir yandan da gelipte ilk zamanlar çok seviyordum şimdi değil şu an sevmiyorum falan diyor ama sevmeyen bşrşsi de böyle büyük yemin etmez he derdi yoktur neden yapar bilmem ama ağzından çıkanlar mı doğru yoksa içinden geçenler mi buna dikkat et
Bu bir insanlık suç'udur. Affı yoktur. Telafisi yoktur. Alınmış olan ahh ile büyük bir elem, o kişinin felâketi olacaktır. Hiç şüphesiz. Yaktığın yerden yanacaksın. Yahut, yaşattığını yaşayacaksın!!!
Saglam evlilik saglam iliskiler icin konusuyorum sevgi eksikligi olsada boyle olmamali bu kadar acimasiz olamaz ben insanin bu kadar acimasiz oldugunu dusunmuyorum ben karakteri oturmus kisilikli insanlardan bahsediyorum
Zaten iki insan birlikteliğini evlenerek tamamlayacaksa arada seviyo sevmiyo gibi bir problem olmamalı sevmediği biriyle kimse kendi isteğiyle evleneceğini sanmıyorum fakat sevgililik aynı doğrultuda olmayabiliyor
@Sizeha benimde bayan sevgilim bırakmak o kadar kolay değil dedi ama birakti ben bırakmak istemiyorum ilişkiye devam edelim dedim o hayır dedi demekki gerçekten sevmiyor samimi değil
En İyi Cevaplar