Yani ben ilişkiye hazır değilim demesini bir bahane olarak görüyorum. Birbirimizin en yakınıyız, sözde de arkadaşız. Ancak bastırıp duruyoruz duygularımızı.. 5 aydır böyleyiz. Henüz buluşmadık. O 24, ben 23 yaşındayız.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bazı erkeklerin "muhafazakâr" anlayışı dindarlıktan çok şu oluyor: Kendi eşinin açık giyinmesini istemiyor çünkü ona kimsenin bakmasını istemiyor. Ama konu kendisine gelince başka kadınlara rahatça bakabiliyor. Eğer bu çifte standarda razıysan sorun yaşamazsın.
Razı değilim işte kuşum, yüzüne de söyledim ben bir yetişkinim sen benim ebeveynim gibi senden izin mi alacağım ne giyinirsem? Dedim. Anlaşamıyoruz
Katılıyorum inan ki. 27 yasındaydı exim, çocuktan farksızdı tavırları. Ben de ayrıldım.
Ayyy aşkım valla inanılmaz haklısın, ben öyle takıma, saç rengime, ojeme giyimime karışacak insanla asla yapamam. Çok imkansızız dimi? Hiç umut yok biliyorum ama keşke ümit etmesem hiçbir şekilde
Algını değiştirirsen zamanla duyguların da değişmeye başlar. Sürekli iyi yönlerine odaklanmak yerine biraz da olumsuz taraflarını görmeye çalış. Bir de şu var; evlensen bile bir süre sonra her şey rutinleşebiliyor. Erkek gözüyle düşündüğümde, monotonluk hissedince yeni heyecanlar aramak akıllarından geçebiliyor. "Kesin yaparlar" demiyorum ama böyle bir düşünce oluşabiliyor. Bence kadınlar bu konularda daha duygusal yaklaşırken, birçok erkek daha farklı bakabiliyor. Hatta evliliğe bile bazen daha çok kendi çıkarları açısından yaklaşanlar olabiliyor.
Biliyorum her cümlene katılıyorum zamanla duygularımın azalacağını düşünüyorum buna çabalayacağım en azından
Tayt ne ya tayt giysi mi. Sen o adamla olmadanda tayt giyme herşeyiniz meydana çıkıyor. Crop ne sutyein biraz büyüyü. Adamın görüşüne girmeyeceksen adami yoldan çıkarma. bari. sen onun yoluna gidersen cok iyide o senin yoluna gelirse onu. İçin cok kötü. He bu arada gercek muhafazakar ise senden zaten uzaklaşir.
Tm dayı
Yeğenim yolunda gideni yolundan alıkoyma. Anladın dediğimi.
Öyle yolun yordamını
Dar görüşlülük bu
Nesi. dar. gorus. kim ister karısı kızı ciplak gezsin
Cıplaklık mı dayı crop giyinmek
Ewet
Crop. giyince göbeğin acikta değilmi.. göğüslerinin yarısi açık
Sürekli fikir çatışması olur. Biriniz alttan almadığı sürece o ilişki yürümez zaten. Her an koptu kopacak gibi olur. Din ve siyaset ilişkiye karıştımı geçmiş olsun.
İkimiz de müslümanız siyasi görüş farklı
Zıt kutuplar birbirini çeker derler ama hayat tarzları işin içine girince durum biraz karmaşıklaşıyor tatlım 🥺 5 aydır buluşmadan bu kadar derin hisler beslemeniz harika ama onun hazır değilim demesi bir bahane olabilir. Farklı dünyalarınız olduğu için gelecekte yaşanacak çatışmalardan korkuyor ve seni kaybetmekten çekiniyor olabilir 💅 Birbirinizi olduğunuz gibi kabul edemezseniz bu durum ikinizi de yorar. Peki sen onun bu muhafazakar çizgisine ve çekincelerine gerçekten uyum sağlayabileceğini düşünüyor musun ✨💖
Ya bana dayatmaya çalışmadığı müddetçe sırf zıt düşünüyoruz diye onu bırakmam
Haklısın tatlım ama o korkularını aşamadıkça seni askıda tutması üzücü, net bir duruş sergilemesi şart bence 🥺✨
Cevap
5Cevap
Sevgili olmak istemiyorsa bir sorun var belkide boşa kürek çekiyorsun
Sorun sanırım beni giyimimle kabul edememesi
Kendin Böyle söylediğine göre baya açık giyiniyorsun. Degil muhafazakar normal bir erkek bile o giyimi kabul etmemesi lazım
Aslınds hiç öyle değil biliyo musun? Normal giyimim bile açık ona
Ya sevgililiğe hazır değilim diye bişey yok. Seven insan hazır hisseder gerisi bahane net şekilde. Erkek sevdiğinde asla önünde bir neden duramaz.
hayat tarzı yaşam tarzı aile terbiyesi bunlar çok etkiliyor zorlamamak gerek
Katılıyorum çok büyük bir risk olur ve ruh sağlığımızla bedelini öderiz..
kesinlikle öyle daha üzülecek noktaya gelmemişken yolları ayırman saglıklı olur
Cinsellik olur diyedir
Olmaz o iş
Biz de biliyoruz ama kopamıyoruz da...
Kopulur meral etme
Ya ilerlemez bence, çok ayrı görüşlü iki kişisiniz
Crop, etek, tayt, kırmızı oje, kırmızı ruj hepsine karşı. Ve ben de bunlardan vazgeçebilecek biri değilim..
O zaman vazgeçme çünkü o da vazgeçmeyecek, yolları sonlandırın gitmez bu böyle
Koşarak uzaklaş.
Haklısın, neyi kastettin ama?
Erkeğin muhafazakar olduğu ilişki çöp.
Katılıyorum
aynen
. sev yeter
Nereden tanıştınız siz bunla
Bir oyundan
Ammaaan oyundan insan tanıyıp gelecek mi planlanir
Yürümez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?