2.5 aydir konusuyoruz ve ikimizde ciddiyizz ama halen yinede sevgili degilizz, sizce neyapmam lazimm? bizi bi arkadasimizz tanistirdii..
ve bakalim onlarlada buluscaz bu hafta sonu, kiza soyledimm bi teklif etmedi diyee :(
2.5 aydir konusuyoruz ve ikimizde ciddiyizz ama halen yinede sevgili degilizz, sizce neyapmam lazimm? bizi bi arkadasimizz tanistirdii..
ve bakalim onlarlada buluscaz bu hafta sonu, kiza soyledimm bi teklif etmedi diyee :(
:) sakın ciddiyiz vakası olmayın.
ciddiyim anama seni anlattım diyip öpüşüp sevişmek isterse sakın inanma.
ciddilik niyetle değil yaptıklarıyla olur
zatennn oyleee bi niyetii yok dokunmuyor bile bulustugumuzda ikimizde mesafeliyizz
Ah meleğim, önce bir derin nefes alalım 🍂✨. İşlerin biraz çetrefilli hissettirdiğini anlıyorum ama dert etme, çözüm burada 😉. 2.5 ay güzel bir süre; birbirinizi tanımışsınız, ciddi düşüncelere de sahipsiniz, bu harika bir şey! Ama şu sevgililik teklifinin olmaması seni düşündürüyor, değil mi?
Bence sen hafif bir şekilde onun da ne düşündüğünü anlama fırsatı yarat. Mesela hafta sonu arkadaşlarla buluşunca, sohbet arasında nazik bir şekilde "Bizim durum nasıl şekilleniyor sence?" diyebilir veya imalı küçük şakalar yapabilirsin 💭. Açık iletişim her zaman işe yarar; kafandaki belirsizlikleri anlatmakla hiçbir şey kaybetmezsin. Ama abartmadan, baskı yaratmadan tabii ☕🍁.
Peki, sen onu dönüşte kendin açmak ister misin? Ya da ona bir adım atmaması seni düşündürüyor mu? 💬
Cevap
7Cevap
Acelen ne ki daha 2.5 ay olmuş
tamamda bu tanisma vaktii nekadar surcek sonra sevgililik felan filan soz Nisan kina dugun ohoooo.. yasi gelmis zaten 30'a daha neyi beklicek
Eşimle ben hala flört ediyoruz sanıyorkrn evlenme teklifi almıştım, belki o da teklif etmeyecektir
yok yaa okadarda olmaz yanii
Herkes "sevgili olalım mı" demiyor hatta çoğu kişi demiyor😅
bu kendisi basta diyoduu once tanisma fasti sonra sevgililik sonrada iste gerisi gelir dedi
Sevgililiğin teklifi mi olur
olur bence
Adam ne istediğini bilmiyo olabilir
neden sence
hmmmm
aslinda dogru
evet hosuna gidiyor tabi
O zaman sen et.
Evlilik adamı değil demekki seni oyalıyor
oyle olsa beni tanimak istemezdi yanii
Kendını kandır o zaman ne diyim
ok
Cinsellik yasandi mi?
hayir lafi bile gecmez
hic dokunma bile yok
yaavv sizde illa sevgililikte sarilma opme mi olacak yaa
bu ne sizin gibi zihniyett yaa illa sevgili olmak icin dokunmak opmek mi gerekir
Kullanır
neden ne gibi kullancak
yazik birsey vermiyorumki ona nasil kullansinn.. bi 6 kere felan gormustur beni max
evet yanii bir birimize haber ederiz surdayiz burdayiz felan yanii sevgili gibiyizz yani.
illa sevgililikte opusme felanmi oluyor anlmadim
niye harama girelim ya
Sevişmek istiyor
oyle olsa konusu gecer
Beden dilini kullanıyor
nasil kullanck
Anlattığın gibi işte
he tamam kardess kullancak
Sen bilirsin
Kullandırtmak istediğin için anlamamış numarası yapmana gerek yok yani
ok
Üzüldüm adına