Ben kapalı bir kızdım ve açılmaya karar verdim. Açıldım da. Bu süreçte dinden çok uzaklaştım, namazlarımı bıraktım. Bu dönemde biriyle tanıştım, sevgili olduk. O dinden çok uzak bir insan. Onun evine gittim, ailesiyle tanıştım. Öpüştük bazen bir tık ileriyle gittik. Bunları yaparken de mutluydum. Ancak bir süre sonra kalbim tekrardan dine ısındı, namaza tekrar başladım. Tekrar kapanmak istiyorum. (Oyuncak mı bu bir açılıp bir kapanıyorsun diyen olursa diyecek sözüm yok arkadaşlar, ama öyle bir an oldu ki ben artık kapalı olmak istemedim, açılmak istedim ve sonra yanlış olduğunu fark ettim) Yaptıklarımın yanlış olduğunu görüyorum. Sevgilimle yaklaşık 8-9 aydır beraberiz. Onu hala gerçekten çok seviyorum. Çok iyi anlaşıyoruz, o benim sadece sevgilim değil aynı zamanda en yakın arkadaşım gibi. Ona sevgim hiç azalmadı. Onun da beni sevdiğini biliyorum. Birbirimize çok güzel davranıyoruz. Beraber eve çıkmayı bile planlıyorduk ama ben artık bunların doğru olmadığını görüyorum. Onunla ilişkimi bitirmek istemiyorum, o benim için çok değerli. Ama yaşantımız çok farklı. Zaten hep farklıydı sadece ben açıldığım dönemde ve dinden uzak olduğum dönemde aynıydı ama bu ben değilim aslında şu an fark ediyorum. Alkol de içiyorduk beraber, tatile çıkıyorduk, her şeyi beraber yapıyorduk. Evet bunlar çok keyifli şeylerdi ama ben her ne kadar hala her şeyi yaparken keyif alan biri olsam da artık doğru gelmiyor. Onunla beraber uyumayı çok seviyorum ama günah olduğu için artık yapmak istemiyorum. Hep günahtı evet ama dediğim gibi ben bunları hiç takmadığım bir dönemdeydim uzun bir süre. Artık bunların yanlış olduğunu görüyorum. Tekrar kapanmak istiyorum, öpüşmeyi dahi yapmak istemiyorum. Ona bunu açıklamalı mıyım, ne yapmalıyım. O benim kapalı olup açıldığımı biliyor acaba tekrar kapansam nasıl karşılar bilmiyorum. Ben namaz kıldığımı söyledim. Tamam aşkım falan diyor namaz kılacağım bekle dediğimde. Ama uzun vadede ne olur bilmiyorum, ne kendim üzülmek ve doğrularımdan uzaklaşmak istiyorum ne de onu incitmek üzmek bırakmak istiyorum. Çok büyük çıkmazdayım. Ne önerirsiniz?
Artık öpüşmeyeceğim senle demek veya bu tarz şeylerden kaçınmak ona garip gelecektir, belki de uzaklaşmamıza sebep olacaktır. Noldu da şimdi böyle oldu diye..
Bir iki haftadır ben tatile geldim başka şehre ve onu çok özledim o da beni çok özledi diyor ki geldiğinde bize gel bir hafta takılalım sensiz uyumak istemiyorum diyor. Ben ne yapacağım :( hem onunla beraber uyumak, öpmek sarılmak istiyorum hem de bunların yanlış olduğu bilincindeyim.. En baştan beri yapmasaydık ilişki dinamiğimiz bu şekilde olduğu için sorun olmayacaktı ancak şu an ilişki dinamiğimiz tamamen değişecek benden kaynaklı olarak.
Arkadaşlar lütfen yargılamadan cevap verin, ben her şeyin farkındayım.. Oluşan yeni hassasiyetimden ötürü beni yargılamayın herkesin inancı kendine, kimisi ateisttir kimisi dini inanaca sahiptir. İnancınız olmasa bile benim durumuma göre yorumda bulunun lütfen.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer