Ama birine bağlanma, konuşma, âşık olma tutkusunu çok zor durduruyorum, normal mi
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ama birine bağlanma, konuşma, âşık olma tutkusunu çok zor durduruyorum, normal mi
Cevap
14Cevap
Bunun herhangi bir zamanı yoktur kısmet bir adam çıkar karşına her şey değilşir
Olacaksa 1 tane olsun ömürlük olsun en iyisini yapıyorsun
Evet öyle düşünüyorum ama ne olacak bilmiyorum bazen hep yalnız kalcam gibi geliyor
Evet septiğim zaten erkeklere
Şüpheci
Ne yapcam ki
Sapık erkeklere karşı böyleyim sadece, benden cinsellik isteyen normal erkek arkadaşımı bile azarladım ben
Evet kızlarla konuşmazsa arkadaş kalabiliyormuş o denli Abaza bende s çektim özür dilerim ama
Haha haklısın iyi geceler
Normal değil artık senin bu dünyada cenneti yaşama vaktin gelmiş
Patlayacak içim
O zaman ne duruyorsuun
Neyden kaçarsan ona yakalanırsin dünyanın kanunu sanki bu yaaa
Hep kaçtım bulamadım djdjsjdjsjsjs
Buldun sjjsjsjsd
Yok ki dndndn ortada
Körsen ne yapabilirim sjsjsjjsjs
Snaldan olmasın ya
Niyeeeee şu an her şey sanal
Sınava 1-2 ay kala uzak dur, şu an kpss daha önemli
Evet atanıyım ilk maaşımı alayım jdjdjd bi aile evinden kurtalıyım
Slk ya sjsjsjsjs
Neden olmadı sen mi istemedin yoksa bazı nedenler var mı
Sanaldan oluyor sadece ben real istiyorum
Yaşadığın şehirde etkinlikler olmuyor mu ya da arkadaş ortamın felen
Oluyor da gidiyorum bi halt olmuyor dndndndndn
Sanldan oluyor arkadaş ortamında bende istemiyorum onu
Ama bu zamanda cidden dürüst düzgün birini bulmak zor hem kızlar açısından hem erkekler açısında dışarda goy goy peşinde çoğu kişi durum böyleyken evet zorlaşıyor açıkcası
Baya zor
Ben bakışmayı sevmiyorum yabancı biri
İle belki evli belki de sevgilisi var
Evet bu üniversitede benim başıma çok geldi
Realda sıkıntı biraz
Sanalda sıkıntı ndndnd
Hepsi sıkıntı smjdskkd en iyisi oluruna bırakmak
Ya fakültede millet hayvan gibi birbirine bakıyor kantinde 1 kişiyi 10 kişi beğeniyor farklı bölümlerden arkadaşlarım var 😂😂😂 hepsi tek kişiden hoşlanıyor aynı kişilerden sjsjsjsjs ben o yüzden pek erkek beğenmedim
O sıkıntı felaket kavga çıkar bulaşma düşünemiyorum bile
Ahhaah evet snsnsn evde yaşlanmak djdjnd
Nasıl yani
Dedin ya hepsi aynı kişiden hoşlanıyor kızların kavgasıda çok kötüdür o anlamda dedim ndjdjskdksk ya zaten olacak olduktan sonra beklemediğin anda oluyor ama senin tek bir şeye hazır olman gerekiyor hayatında yapacaklarını hayatını tek kişi değilde 2 kişi olarak düşünmeye başlamak ilk önce bunu kendinde netleştirmen gerekiyor
😂😂😂 hahaha evet evet ama ciddi olmadıkları için birbirlerine kızmıyorlar
Bunu düşünmek zor olacak ama gerekli de bu zamana kadar herşeyi tek kişilik düşündüm
İçten bi şeytanlık dönüyordur illa ki 😂😂
Evet zamanı gelince tak ediyor bu düşünce ama hayatı paylaşarak yaşamak her zaman istediklerimizin olmaması ortak karar vererek yaşamak insanları daha mutlu ediyor bence ve olgunlaştırıyor
Tabi tabi djdjdjdj bi de sen normal duruyon millete bakmıyon sen niye beğenmiyorsun diyorlar djdjdn lan benim olmayanı niye beğenip ağzımın suyunu aktırayım boş yere
Yani tecrübe edilmesi gerekiyor
Kesinlikle güzel düşünce ama ilişkiler genellikle beğenerek değil tabi ki onun etkiside var ama daha çok konuşarak başlıyor güzellik yakışıklılık bir yere kadar
Evet kafa yapısının uyuşması gerekiyor
Bu çok önemli
Arkadaşlıkta bile önemli kendi bildiğini belirlediğini tek doğru zanneden canım var snsnsnsn
KS yazıları değiştiriyor çok güzel sansürlüyor dmfjkddk valla ne diyeyim bilemedim arkadaşlıktan yana zaten şu aralar çekiyorum dost denilecek insan bulmakta çok zor insanlar sınırlarınıda bilmiyorlar edep desen gündelik yaşıyorlar hayatı
Evet ya bende çekiyorum bu sıra arkadaş sorunların, benim kendi arkadaşlarımdan midem bulandı geziye gittik ben çok fena hastalandım aradım biri bile gelmedi
Hahahah evet komik duruyor sansürler
Evet kesinlikle öyle en iyisi çok sıkı arkadaş olmayacaksın yeteri kadar çok detay vermeden özel hayatını bahsetmeden arkadaşlık yapacaksın doğru olan bu
Evet de çok kafalar çok uyuşunca jdjdjdjd insan ister istemez samimi oluyor ama denge şart
Evet tutamıyoruz işte kendimizi o sorun bende de var 😂
Doğallıktan oluyor bence biraz yapaylık gerekiyor dediğini yapabilmek için de insan öyle sıkılır ya snsnsnsns
Kesinliklee bazen diyorum hayatın akışını sal o da olmuyor
Çok düşünüyoruz ya önem veriyoruz djjdjd ben çok zorlanıyorum bazen sosyal hayatımda
Ama bu çok normal işte herkeste var bu
Gamsızlar vardır ya
Evet her yerdeler hemde
Keşke biraz huylarını kapsam ya snsnsnsnsn
Ama onların içinde de insanlık merhamet yok buda kötü aslında acıyorum bir yandan
Evet Haklsın
Keşke haklı olmasam ama öyle
😅 maalesef ama yapacak bişi yok djjddjdn
Evett 😂
İyi geceler
İyi geceler hayatından mutluluklar dilerim inşallah her şey gönlünce olur
İnşallah sende mutlu ol umarım dileklerin kabul olur
Teşekkür ederim inşallah
İnşallah bişi değil
:)
Yalnızlık huzurludur... Kafan rahat ne güzel...
Hayatta hicbiseyi ertelememk gerek
Tartışmak gerek bunu 🤭
Atan
Sevgili kolay
Evet iyi birisini bulmak zor
Öncelikle kariyerine odaklan iş olsun
Sevgili sana kendi gelir
O zamanada iyi birini seçmen lazım
Dikkat etmelisin
Evet
Ben de 26 olmadı evlenecek kız lazım
Evlilik fikrine alışamıyorum flörtüm bile olması
Nerde yaşiyon sen
Mersin
İstanbul'da olsan görüşmek isterdim tanıyıp 🥹
Bence de uzak dur en iyisi kafa bulandırır
Zamanı geldiğinde isfesends durduramazsın zaten
Anormal geliyor birini istemek
Evet haklısın
kaç net yapıyorsun
Normal
Olmaz g abiminayarlim sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu hissettiklerin o kadar normal ki! Kalbin aşk diye atarken senin geleceğin için kpss odaklı kalman aslında inanılmaz büyük bir olgunluk 👏✨ İçindeki o sevme ve bağlanma isteği senin ne kadar tutkulu bir kadın olduğunu gösterir, asla bastırmaya çalışma. Şimdi geleceğini garantiye alıp atandığında, Kordon'da deniz kokusuna karşı o güzel aşkı doya doya yaşayacaksın zaten 💖 Sence de önce kariyer sonra muazzam bir aşk fikri harika değil mi? ☕💅