Ben 22 yaşındayım ama bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı, sevgili yapmak konsunda önceden çekingen ve özgüvensizken şu an özgüvenim yerinde ama fazla seçiciyim, sporuma ve beslenmeme dikkat eden sigara, alkol kullanmayan, cafe de meyhanede takılmayan biriyim son iki yıldır yarı zamanlı olarak bir işte çalışıyorum ve açıktan üniversite okuyorum bunun dışında zamanımı kütüphanede ya da evde geçiriyorum. son iki yıldır erkek arkadaş dahi edinmiyorum daha doğrusu edinecek fırsatımda yok üniversiteye örgünde giderken toplulukta arkadaşlarım vardı ama hepsiyle yollarımız ayrıldı ve ben 2 yıldır sıfır arkadaş ve hiç sevgilisi olmamış şekilde hayatta kalmaya çabalıyorum! sizin bir tavsiyeniz eleştiriniz var mı benim için?
Çok saf temiz kalpli birine benziyorsun Ama tipin maalesef yakışıklı değil ben net bi insanım kızlar genelde uzun boy seçer hatta genel de demiyorum hepsi öyle ben dahil. Yakışıklı olmasına aşırı dikkat ederler zaten yakışıklı isen devamı geliyor sevgi bağlılık güven gibi hepsi sıra sıra ama ilk önce diş görünüşüne bakarlar. Kizlarda da öyle aynı şekilde erkekler ilk önce nasıl göründüğüne bakar. şu an ki devir bu şekilde maalesef acı gerçekler. Kızlar zaten biraz deli erkek isterler şey gibi ayni şöyle .
Azönce öyle demiyordun ama? Çoğunluktan bahsettin? Evet ben öyle şişmiş dudak sarışın sevmem mesela. Ama bu şekilde insanlara konuşamazsın. Gerçeğe gerçek. Beğenilme çabam da yok özgüvenim yeterli.
Hayır ben sevmiyorum burada eleştiri yok. Burada özgüven kırmak var. Biz spor salonunda senin genetiğin kötü boyun kısa omzun dar zayıfsın demeyiz değiştiremeyeceği şeyleri vurmayız yüzüne. Kilolusun demek yerine yapıcı eleştiri yaparız, kanka omuzların geniş yağ yaksan efsane olur deriz tatlı espriyle bitiririz. Hem egosunu okşar hem cesaret verir. Boyu kısa olanlara da deriz ki; kolay estetik gözükürsün 180 boyda kütle koymak çok çok zor. Böyle yapılır eleştiri. Senin gibi kısasın kızlar kısa sevmez diye özgüven kırılmaz. Bu böyledir. Kimseyi alçaltmayız. Onları gelişmeye kendini inşa etmeye teşvik ederiz. Bi düşün yaptığın yanlış üslup doğru sözü nasıl bozar anla
Güzel kız nasıl oluyor bari onu gösterin ama başkası da o güzele guzel demez işte bu güzellik kavramı bu kadar göreceli bisey ayrıca işsiz olduğun çok belli burada kimin güzel olmadığı kimin olduğuula alakali yorum yapiyosn
Ben çogunluk diyerekten de doğruyu söyledim göreceli bu doğru ama o kadar da değil mesela kimin güzel olup olmadığını ayırt edersin. Çok çirkin vardır çok güzel vardır bunları ayırt edersin. Ozguven kırsam da kırarım bu da benim tercihim illa mesela güzel olmayan kıza güzelsin denmez örnek veriyorum doğruyu söylenir. Ve kızlar gerçekten de kısa sevmiyor istersen sor gördüğün kızlara benim dediğime geleceksin
@bayanbilenn__ bana mı dedin anlamadım ama, özgüven kırarım ne demek anlamadım? ben istersem burada senin özgüvenini paramparça ederim. kötü konuşurum ben ama düzgün konuşuyorsun saygısızlık yapmak istemiyorum sana.. tercihin olamaz senin durduk yere kırmak dökmek. sen bir daha oku benim yazdığımı edep öğren sonra konuş burada. hatalısın kabul et bitsin bu tartışma. kısa sevmiyor diyorsun katılmıyorum orası ayrı onu kanıtlamaya uğraşacak kadar boş insan değilim.
@bayanbilenn__ en güzel şekilde açıkladım eleştirinin nasıl olduğunu hala üstünlük taslıyorsun yaparım ederim diye. bizim de tercihlerimiz var onca hakaret var değil mi?
Biriyle konuşuyorum diyelim kız bana sordu kanka ben kendimi güzel hissetmiyorum diye bakarım bi suzerim bana göre güzel değilsin derim mesela çünkü ozguven kırmak değildir bu doğruyu söylemektir ve asla birinin bilerek kalbini de kırmam sadece dogrular
Ve ben eleştiri illa hakaretle değil sadece güzel bir üslupla güzel değilsin yakışıklı değilsin diyerek doğruyu söylerim sakin bisekilde kimseyi kirmam dökmem bilinçli olarak. Ama karşı da ki insan da öyle herseye kırılacak ağlayacaksa bu dünyaya gelmeseymis bu dünyada güçlü olmak cesur olmak gerekiyor
Anlamadım sendeki bu özgüven nereden geliyor? Sana dediklerimi bile okumuyorsun. Ben sana doğru eleştiriyi söyledim. Neye dayanarak kıracaksın diyorsun bide. Kimden alıyorsun bu boş kibri anlamadım bir artını göremedim çünkü. Dünyaya gelmeseymiş öyle mi? Güçlü olmak gerekiyormuş yok bide orman kanunları de tam olsun. Ben sana söyledim eleştiri nasıl yapılır. Bizim de eleştirilerimiz sana bu yönde iyi değilsin. Ha bana yönelteceksin şimdi okları ki hiç fark etmez. Ben kendimde hata zaten arıyorum. Güzel konuşmakta fayda etmiyor
Sen benim dediklerimi iyi oku ben senin dediklerini 3 4 defa okudum için rahat olsun. Dogru eleştirinin nasıl olacağı konusunda da bahsettim yazimda oku bence net ve incitmeden dalga geçmeden doğruyu söylemek Ve benim hakkımda düşüncen böyle olabilir benn de deyim ben de seni begenmedim mesela sana göre böyledir. Güzel konuşmak fayda etmiyor demişsin de ben sana kötü bi laf etmedim normal sohbet ediyoruz niye gerildin ki
Anlıyorum, yok beni kırabilecek veya sarsabilecek konumda veya hiyeraşide değilsin. Hakarete başvuruyorsan işler senin için sarpa sarıyor demektir. Konuşmayı bitiriyorum. Kendimi savunma ihtiyacı da duymam ben arkadaşı savunuyorum. Herkes kendi gerçekliğini yaşar.
22 yaşında hiç sevgili olmaması dram değil, tamamen normal bi durum 🥹✨ Özellikle senin kadar seçici, düzenli ve sağlıklı yaşayan biri için daha da normal. Sorun sende değil, ortamında.
Sosyal çevren şu an çok kısıtlı, o yüzden fırsat çıkmaması çok doğal. Online topluluklar, spor salonu, kurslar, dil değişim grupları falan baya iş görür. Hem arkadaş hem belki ilişki. Peki ilk adımı atman sence en rahat nerede olurdu, spor mu online mı? 💬💕
@bayanbilenn__ pardon ya sen beni tanımadan direk iyi değil dedin ama sana bugün bişey demicem çünkü bu sitede artık kimseye kötü konuşmak istemiyorum şu an sadece sakin bir şekilde cikicam ve yorumuna bir şey demiyorum ciddiyim bak ama lütfen bir daha benim yorumuma yorum yazma
Kardeş ben sana tipsizsin ve cirkinsin diye bir giydirme yapmadım sitede ben baya bir kalp kıran bir insanimdir bilen bilir çok ağır konuşurum kindar briiyimdir sana şu kadar söylüyorum cekicisin ve yakışıklısın ama yanlış yere soru açtın onu demek istedim burdaki kizlar seninn dskkalrinin en altındaki kıl kadar değerli değildir o yüzden sakın burdaki. kizlara göre kendini degerlendirme hepsinde ego ve srfsizlik mevcuttur ama bir abin olarak ben sana en hakikat şeyi anattim kesinlikle sende bir sorun yok spor yap şık giyin ve iyi bir hayat yaşa gerisi gelir asla kşrlara yönelme onlara şans verme düzgün bir hayatın olsun adamim