Bunaldım artık yanlızlıktan 26 yaşındayım şu ana kadar hiç sevgilim olmadı deniyorumm bir türlü olmuyor üzülüyorum ben n'apacağım?

Kendi kendime yetemiyorum artık yanlız dolaştığım zaman kendimi eksik hissediyorum ben de kızla sevgili olmak deneyim yaşamak istiyorum görücü usülü istemiyorum kendim kız bulmak istiyorum kendimi başarmış hissedeceğim böylelikle ama 18 yaşına kadar yapmak istemedim zaten kendime göre birisini bulamamıştım. İstanbul'u kazanayım öyle olsun istedim sonra 20 yaşında kötü davranılarak tiksiniyorum senden dedi kız sürekli peşimdesinn dedi açıldım sevgilisi varmış reddedildim travma oldu. Sonra bir daha çıktı dedim yine kötü davranılarak kız bana uzak dur dedi reddedildim yine travma oldu. Sonrasında karşıma çıkanlar oldu hep sevgilisi olduğunu öğrendim. En son bu sefer öylesine aşık oldum ki artık doğru kişiyi buldum diye düşündüm sürekli gittiğim kafede tanıştık çalışıyordu ve tanıştık beni tanımak için sorular sordu sonrasında iletişimimiz bu sefer güzel gitti eski tecrübelerimin etkisi ile kızın sürekli peşinde olmadım ağır ağır yaklaşmak istedim kendim olunca rahat olunca iletişimimiz güzel gitmeye başladı sonra işten çıktığını o gün bugündür göremedim kızı sonra karşılaştık numarasını istemeyi unuttum takip isteği beklemedeydi mesajdan ulaşmaya çalıştım olmadı sonra bugün karşılaştık beklemediğim anda oldu konuştuk numarasını istedim alamazsın erkek arkadaşım var dedi ve böyle sonlandı ama kızla problem yaşamadım bu güzeldi en azından arkadaşız ama yine kızla sevgili olamadım bu üzdü neden böyle oluyor hep sonunda neden sevgilim olmuyor?
Bunaldım artık yanlızlıktan 26 yaşındayım şu ana kadar hiç sevgilim olmadı deniyorumm bir türlü olmuyor üzülüyorum ben n'apacağım?