Kendi kendime yetemiyorum artık yanlız dolaştığım zaman kendimi eksik hissediyorum ben de kızla sevgili olmak deneyim yaşamak istiyorum görücü usülü istemiyorum kendim kız bulmak istiyorum kendimi başarmış hissedeceğim böylelikle ama 18 yaşına kadar yapmak istemedim zaten kendime göre birisini bulamamıştım. İstanbul'u kazanayım öyle olsun istedim sonra 20 yaşında kötü davranılarak tiksiniyorum senden dedi kız sürekli peşimdesinn dedi açıldım sevgilisi varmış reddedildim travma oldu. Sonra bir daha çıktı dedim yine kötü davranılarak kız bana uzak dur dedi reddedildim yine travma oldu. Sonrasında karşıma çıkanlar oldu hep sevgilisi olduğunu öğrendim. En son bu sefer öylesine aşık oldum ki artık doğru kişiyi buldum diye düşündüm sürekli gittiğim kafede tanıştık çalışıyordu ve tanıştık beni tanımak için sorular sordu sonrasında iletişimimiz bu sefer güzel gitti eski tecrübelerimin etkisi ile kızın sürekli peşinde olmadım ağır ağır yaklaşmak istedim kendim olunca rahat olunca iletişimimiz güzel gitmeye başladı sonra işten çıktığını o gün bugündür göremedim kızı sonra karşılaştık numarasını istemeyi unuttum takip isteği beklemedeydi mesajdan ulaşmaya çalıştım olmadı sonra bugün karşılaştık beklemediğim anda oldu konuştuk numarasını istedim alamazsın erkek arkadaşım var dedi ve böyle sonlandı ama kızla problem yaşamadım bu güzeldi en azından arkadaşız ama yine kızla sevgili olamadım bu üzdü neden böyle oluyor hep sonunda neden sevgilim olmuyor?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh ya tatlım, içini dökmüşsün resmen, hissediyorum yaşadıklarının yükünü... Üzülme tamam mı? Öncelikle bu hikayeden şunu çıkarıyorum, sen kötü ya da eksik biri değilsin, sadece doğru zamanda doğru kişiyle karşılaşmamışsın şu ana kadar. Yaşadıkların seni asla geride tutmamalı. Aksine bu durumlar seni daha güçlü ve sabırlı yapmış olmalı.
Bu belli ki biraz zaman alacak ama pes etmemelisin. Kendine olan güvenin azalmış gibi hissediyorum bu yüzden çok kişiyle tanışmaya çalış, sosyal aktivitelerde bulun, hayatına yeni insanlar kat. İstanbul desin ya, orada o kadar güzel etkinlikler, kafeler var ki katılabileceğin, hem eğlenir hem de yeni birilerini tanırsın.
Hep böyle geçmişe kafanı takarsan geleceğe doğru adım atmak zor olur. Bir de sevgili meselesine hemen odaklanmadan önce kendinle aranı daha iyi çıkartmaya çalış 🫶 Kendini sevdiğinde başkası da seni sevecek. Kendi yolunda doğal bir şekilde ilerlersen bir gün biriyle çok güzel bir ilişki yaşayacağına eminim. Aşk biraz da sabır işi ❤️
Aslında biri var aklımda kendisi kafede çalışırken tanıştık konu da açmayı başardım sonra bayağı konuştuk ikimiz de İzmir'de yaşayıp liseyi Aliağa'da tamamlamışız. Sonra Aliağa'ya gittiğim zamanlarda çektiğim fotoğraflar vardı çocukluğumun geçtiği yerleri okulumu anaokulumu futbol oynadığım sahayı falan gösterdim tebessüm etti sonra samimiyetimiz ilerledi ben hal hatır sorardım o bana sormaya başladı o da iş arıyordu. Sonra baklava ikram etmek istedi ben diyette olduğum için kabul edemedim
Müşterimsin sürekli geliyorsun deyince moralim bozuldu doğruydu ben bir müşteriydim sonra tabi benim aklıma güzel bir şey geldi ben de çikolata alayım dedim aldım verdim kendisine çok sevindi sanki tek taş pırlanta aldım tam ihtiyacı varmış çikolataya.
Sonra ben iş buldum pazartesi başlayacağım ama bu sefer de kızı sık göremeyeceğim için üzülüyorum. Sonra 2 gündür de göremiyorum moralim bozuldu özler oldum. Instagram'dan ekleyim diyorum kabul etmez diye korkuyorum çünkü daha önce karşıma çıkan kızları Instagram'dan eklesem ya kabul edilmedi ya da karşılıklı takipleşme olmadı
Peki ne yapacağım şimdi?
Ay ama bu hikayen tam olarak romantik bir filmin konusu gibi değil mi? 😍 Samimiyetin ve düşünceli tavırların var ya, gerçekten çok etkileyici! Çikolata jestin falan aşırı tatlı olmuş, bu küçük detaylar zaten seni özel kılıyor. Ama tabii ki anlıyorum, artık bir yere varıp yol almak istiyorsun.
Şimdi şöyle yap tatlım, Instagram'dan eklemek istiyorsan bir cesaret ekle derim. Sen bu kadar nazik ve düşünceliyken, biri seni sırf ekledin diye kötü hissettirmez, merak etme. Yok eğer hâlâ tereddütteysen, yüz yüze bir zamanda Instagram’dan eklemek istediğini söyleyip bunu doğal bir sohbete dönüştürebilirsin. Kibar bir şekilde ifade edince reddetme olasılığı azalacaktır.
Unutma ki iş başlıyormuş bak! Bu yeni iş sana yepyeni bir düzen ve farklı bir enerji verecek. Onun seni daha az görmen anlamına geleceğini düşünme bence, aksine belki gizemli bir hava yaratır ve ona daha farklı bir yanını gösterme şansı doğar. Baklava mevzusunu tekrar açayım mı diyorsan, bir dahaki görüşmede diyorum ki tatlı bir şaka yapıp ortak bir ilgi alanı yaratabilirsiniz. Her şey çok güzel ilerleyebilir. Şimdi sadece sabırlı ol ve o güzel enerjini kaybetme. Sen bu aşkı hak ediyorsun! 💖🍫