1 ay
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
Hayatımızı düzgün sandığımız insanlara heba ediyoruz sürekli. O yuzden kimseye güven yok
Her şey nasip bence halen genc yasta evlenen var maddi durumda bunun getirisi bende genç evlenmek isterdim 19-20 yaslarda ama iyi ki de olmamis maddi olarak iyi değildim o sıralar. 25 de evlenmek için uğraştım oda olmadı yani 27 oldum oda iyi ki de olmamış diyorum.
Kaçak kesim bol. İnsanlar kesim için vergi ödemek istemiyor.
Kendilerini çok geç keşfediyorlar, bazen doğruyu kendi elleri ile itiyorlar.
Bedenen ve ruhen sağlıklı olmakla birlikte aslında insan doğasına da aykırıdır
Kız tarafı erkek tarafından o kadar fazla maddi şeyler talep ediyor ki erkeklerin bu seviyeye gelmesi için 30 35 e kadar çalışması gerekiyor o yüzden
Yol çıtırken evlen geç yapanlar da pişman doğru yaş o olduğu için değil senin gibi düşünüp kandırıldıkşarı için yoksa en iyi yaş 22 kızlar için
Ben kandırılmadım insanlara üzülüyorum sadece sisteme, mülksüzleştirmeye üzülüyorum. 22 bence de ideal bir yaş ✨
22 ideal değil kız evde kalırsın 22 ye gelirsen Regl olur olmaz evlenmen gerekiyordu jdjdjdjd
@Üyeyok7 hayır direk beşikte yanlış bildin dlwkwkwkeek
Baştan niyetini belli edip "menfaat amaçlı" biri olduğunu söylediğin için senin için biraz zor gibi evlilik evet evet bu kafayla biraz zor. Sizin gibi hemcinslerim yüzünden her kadına aynı muamele yapılıyor. İşi gücü olmayan kadınlar "insanlar avukat, doktor kocayı nerden buluyor" diye dert yakıyor oldu canım düz kadına doktor koca bu kafayla cok yaşamazsın.
Çünkü her şey kolaylaştı herkes evlenmeden istediğini alıyor ve kendini düşünüp başkası için bişey yapmamaya başladı herkes o yüzden azaldı bence bilinç değişmesinden birde ekonomik nedenler
Verme sende
Ekonomik boşanma sıkıntısı zaten
Vermek ne alaka ya
Ya insan idareli olmayı bilse ekonomik zoeluk olmaz çalışmazsan ekonomik güçlük olur bence
İyide şu zamanda orta gelirli ailenin bile tatil neyine haksızmıyım
Evet tatil vs.. hiç olmaz zaten orta gelirliler yaşayayım yeter diyo keyif yapmıyo
Keyif için desinlere bence aaa Ayşe Fatma denize gitmiş benimde gidip mayo bikini ile poz vermem lazım diyor düşünce o
Evet
İnsan başkasında olan şeylere özenip kimlik kazanmamalı
Buda istememek sonra eve geliyor koca bişey istiyor oda karşılık olarak yapmak istiyor
Eleştiri kınamada olmamalı
Nasıl yani
Kıskanma istememe gibi
Anladım şimdi
Haklısın
Peki
:).
Öpüldün
🫶🏻
🌹
💕.
😘☺️
:)
Maddi zorluklar. İş bulmak para kazanmak ve geçinmek zaten zor. Hadi bunu sağladın çalışıp ama düğünü yapmak bambaşka bir olay
Ben 37 yaşındayım hâlâ evlenemedim çok geç kaldım maalesef
Ekonomik kaygılar var. İnsanların gösteriş merakı var. Gelecek kaygısı var. Genel olarak insanlarda sabırsızlık var. Boşanma oranı çok yüksek. Var da var… Bunlar düşünüldüğü zaman evlilikler daha da azalacak.
Çünkü millette para yok nereye evlenecek erken yasta. Evlilik parasız oluyir mu? 30 yaşındaki insanda bu devirde maddi olarak ne var ki? Onu geçtim kişilik uyuşması da onemli
Çünkü önceden kimsenin meslek sahibi olma gibi bir derdi yoktu ama artık ne yazıkki ülkemiz ekonomisinde ve çağımızın çevresinde iş sahibi olmamak çok anormal karşılanıyor
20 li yaşlar karakterin az çok oturmaya başladığı yaşlar. 20 yaşındaki ben ile 23 yaşındaki veya 25 yaşındaki ben aynı kişi değil kesinlikle. Karakter oturmadan evlilik olursa boşanma da hızlı oluyor
Ama bazılarında 30 yaşında da karakter oturmayabilir
@Snmlle o ayrı canım ama hayatına uygun biri çıkmadıysa evlenmek için de evlenemezsin ki? Ben hep bu kafadaydım hata yapıp yanlış kişiye evlenip çekeceğime doğru insanla evlenirim daha
Canım orası öyle tabi ama insan bilinclenmelide bazı konularda
Haklısın ama bu devirde kariyer de önemli. Ben şimdi universitesiye başlayacağım en az 4 yil. Okurkan de evlilik işi zor hele bölümün emek istiyorsa. Sistem böyle ne yazık ki
Hakkınızda hayırlısı olsun. Kesinlikle eğitim evliliğin ötesindedir. Soruma çok takılmayın bi anlık kafayla sorduğum bi soru tuttu sadece. Kesinlikle çok çabalayın ve en iyisi siz olun 💫🤩
Amin senin de inşallah her şey gönlünce ve hayırlısıyla olur
Teşekkür ederim
Rica ederimm
29 yaşında biri 20 yaşında biri için büyük mü sence?
Soruya soruyla cevap vericem ama. 29 yaşındaki bir erkek temiz kalmış mıdır 20 yaşındaki kız için?
Hayır
O zaman soruna cevap verim. Evet maalesef büyük kalır
Maalesef evlilik öyle istenilen yaşta istenilen kişiyle peri masalındaymisiz gibi yapılmıyor
Keşke böyle olmasaydı
Kimse anlayışlı değil kimse sabretmiyor kimse saygılı değil herkes inat ve o yüzden de belli bi süre yani erken evlenmek istemiyor kimse
Evlenmeden yapıyoz
Kolay gelsin canım ablam
Tamamen maddiyatla ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü insanlar artık geç yaşta bir şeylerin dahibi olıyor be evlilikler çok pahalı olmaya başladı bu yüzden insanlar bir erteleme telaşı içinde hep
insanlar rahata alışmış bide çalışan yok artık
Kıymet bilenle karşılıksız ve menfaatsiz seven birini bulursan Evlilik dünya cenneti lakin kıymet bilmeyene denk gelirsende maalesef insan heder oluyor.
Çok meraklıysan evlen tutan mi var. Evlilik kötü ne dersen de nerden bakarsan bak ve o yüzden ne kadar geç yaparsan o kadar iyi mutlu olan çiftler 1 milyonda bir falandır
Sen tabi bakireligini verdin önceki keki sevgiline
Kültürel bir şey Hirtlarda evlilik yaşı daha düşük misal
Beklentiler sadexe kişisel menfaat için oldupu için
Sebebi çok basit temel olarak insanların ortalama yaşam süresi artıyor bu da evlilik yapma sürelerini uzatıyor bence
Vaaay ve böyle düşünen bir hanımefendi görmek beni çok şaşırttı ve mutlu etti lütfen böyle sağlıcakla ve temiz kal
Paran varsa... Erken evlilik iyi... fakat. üni.. mezun.. askerlik.. iş güç.. Ben 35 yaşında evlendim.. çocuk olmadı..5 yıl.. tüp bebek oldu.. şükür
Kadının iş hayatına atılması ve sorumluluk istenmemesinden dolayı
Hayat pahalılaştı abi hem erkekler hem kadınlar çalışıyor bir ev geçinmiyor bile.
27 yaşındaki çocuğa abi diyorsun koca derdine düşmüşsün daha büyümrn lazım yaşın küçük
kizlar zengin biyyuk seyli erkek arıyor o yüzden
Ekonomik problemden dolayı ve artık kimse sorumluluk almak istemiyor
6 ay önce evlendim. Ultra lüks bir düğün değildi ama 1.900.000₺’yi aştı balayı ile 2.000.000₺‘yi geçti.
20 yaşlarında insanlar bu paraları nasıl karşılayacak?
Cüş ve maalesef buda en ucuzu dügün
SEN8N KOCA ZENGIN DI MI
Kimin bekarım ben,😂
Yok bu yazıyı yazan
@Ylmz18 zengin değil 18 yaşında iken 3 aylık maaşı ile aldığı boş arsa 1,7m₺’ye sattı.
En büyük nedenler bence bireylerin evlilik tamamen hazır olmaması ve maddi durumun yetersiz olması.
Ekonomik nedenler kadınların feminizm muhabbeti yapmaları uzar gider liste
Hiç derdimiz yok gibi bide onunla mı uğraşalım
Kadınlar yüzünden...
Kısa ve öz cevap.
Ne alaka
1 kadın üzünce ya da karakteri olmayınca tüm kadınlara bunu yansıtmanız da kalitenizi gösterir beyefendi
O zaman şimdi evlenebilirsin sen kimse tutmuyor seni evlenme diye 😅
Ne demek neden ulan evlilik maliyeti ne oldu haberin var mı
Evlenenler boşansın belki onun ki bana yar olur diye
@maviivosvoss ben boşandım yani öylede düşünmedim
İnce eleyip sık dokumamızı gerektiren bir konu.
Risksiz diye
Bence de
İslamcı nesiller yetiştireceğiz 😅😆😂
Hahahahahaahahahahah bu yoruma bayıldım güldüm. Evet muhafazakar ve sert tabulu düşüncelerimi kabul ediyorum ve böyle olmayı seviyorum
Şahsen sizlerin varlığını destekliyorum. Sayenizde insanlar Türkçe olarak kuran okuyup İslam'dan nefret ediyor çıkıyor.
Altay Cem Meriç, Halil Konakçı, Ebu Hanzala gibiler iyi ki var. Onlar olmasa insanlar İslam'dan nasıl nefret edecek.
Muhafazakarlar iyi ki var.
Bu konu tartışılır. Ben yaklaşık 2 kere dinden çıkıp ateist oldum ve kuranı kerimi baştan sona detaylı okuyarak inanç getirdim. dinin içinde yazana bakın. kullara çok takılmayın, kullara takılırsak başımız çok ağrır. Çünkü kim gerçek islamcı kim sahte bunu bilemiyoruz. Buna en büyük örnek olarak arabistanlı lawrence'i verebiliriz. Ve evet biz muhafazakarlar iyi ki varız. Eğer bana saygısızlık yaparsanız bile ben size hiç saygısızlık yapıp sizin seviyenize düşmeyeceğim. İstiyorsanız kesinlikle tartışabiliriz ama bana saygılı olmanız doğrultusunda aksi takdirde size cevap vermeyeceğim.
Erkekler seçiyor kadınlar seçiliyor çünkü bunu büyüyünce farkettim ve erkekler evlenmek istemediği için evlilikler geç oluyor
Kadınlar da seçiyor ne alaka. Ayrıca ekonomik durum evliliği etkiliyor yoksa nasıl evlensinler dkxkx
Bence maddiyata göre de değişiyor. Okul mokul bahane parası olan okurken ya da mezun olur olmaz evleniyor
Guncellemye inat yazasim geldi
Evliliğe dair her şey önceden yaşanıyor da ondan
Yani daha 18 den önce veriyorsunuz bedava evlenmeye gelince bi ton masraf çıkarıyorusnuz
Hehehhehheheh yok ben evlilik öncesi karşıyım böyle gördük böyle devam
Doğru düşüncedesin. Anne çıtlat evlendirsin seni
Yemiyor çünkü tek başıma daha huzurluyum
Nasıl birini istiyorsun ki
Çünkü para sorunu var.
Zaten bu kafaya ne anlatabileceğiz ki
Erkekler evlenmek istemiyor. Eskisi gibi değil ki
Düşüncen çok güzel böyle devam et her zaman.
Erken olması da haata da gec de ekonomik biraz
Acele etmenin bir anlamı yok.
Aradığını herkes kopayca buluyor
Benim kriterler yaş arttıkça çoğalıyor bir etkende bu bence
Güven ve ekonomi önde
Maddiyat ertelemek zorundasın