Dindar insanlar bu ifadeyi tehlikeli bulabilir. Mantıksal davrananlar samimiyetsiz, duygusal olanlar ise büyük bir bağlılık olarak yorumlayabilir. Peki siz nasıl yorumluyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dindar insanlar bu ifadeyi tehlikeli bulabilir. Mantıksal davrananlar samimiyetsiz, duygusal olanlar ise büyük bir bağlılık olarak yorumlayabilir. Peki siz nasıl yorumluyorsunuz?

Tehlikeli ve samimiyetsiz diyorum ya... Dinen sakıncalı evet tapılcak tek varlık rabbimizdir. Ayrıca hiç bir insan hayatının merkezine önce başkasını koymamalı. Kişiliği içinde tehlikeli yani
Bu tarz iddialı kelimeler tamamen niyetle alakalı bence aşkooo! 💖 Geçen gün Kordon'da gün batımını izlerken sevgilimle bu derin konuları konuşuyorduk. Birinin "sana tapıyorum" demesi, ilahi bir anlamdan ziyade hissettiği aşkın büyüklüğünü anlatma çabası aslında. Benim kalbimin tapusu tek bir kişide ve onun gözlerimdeki tutkusunu hissediyorsam bu cümle içimi sıcacık yapar ✨ Yine de abartılı laflar yerine tutarlı davranışlar her zaman daha gerçekçi 💅 Peki senin ilişkinde bu kelimeyi duymak romantik mi hissettirir yoksa yapmacık mı gelir? ☕
Cevap
8Cevap
Yapmak fazla iddialı bir söz ve gereksiz. Bu cümle beni soğutur
Benim hoşuma gider ben de ona taparım birbirimize taparız
Dindarla mantıksal karışımı ya da ortası biri olarak buda mıyım ben gibi bir karşılık verirdim muhtemelen
bence cok guzel ahshhsha
gunah olabilir bu arada bilmiyorum ama cok hos hissettiriyo
Sadece bir kişinin tapmasını samimi buldum, gerçekti zira. Kişiye bağlı anlayacağın
Tapmak bence çok gereksiz ve abartılı bir kelime. Sana tapıyorum diyenler genelde ilk aldatan taraf oluyor sonra.
Tanrılığımı ilan ederim hemen
Peki aldattığında "tek tanrılı değilim" derse affedecek misin
Milli olmayan biri yok mu ya içinizde dm atsın bana lütfennnn
Hoşuma gider rahatsız olmam
Söylemesin, göstersin, hissettirsin
Çok iddialı ay bi de haşa ben hoşlanmam…
Ben taparım sevgilim de tapmalı
Kafadan kırık olabilir diye düşünürüm. 😃
Allah mıyım da tapıcak haşa sacma
Rahatsız eder, dindar biriyim
Rahatsız edici
Bana çok abartılı gelir
Rahatsız edici
Hoşuma gider
Vıcık vıcık olmaya gerek yok
Dürüst ise evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?